- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #1.281
Nabbeun Namja (Bad Guy)
rahatsız film, bir o kadar da güzel. imdb'de puanı çok düşük ama bence daha iyileri hak ediyor. çok fazla bi şey yazmiim diyorum, ağzımdan bi şey kaçar falan, mazallah :)
firfor: 12
Ben de çok fena merak içindeyim Bad Guy için. İzlemediğim tüm Kim Ki Duk filmlerini indirdim; izlenmeyi bekliyorlar.
Genelde herkes de senin gibi yorum yapmış, imdb notu bu kadar düşük olmamalıydı falan deniyor. Imdb'yi çok önemsiyordum puan bakımından ama artık o kadar önemli olmadığını anladım. Aşk Tesadüfleri Sever 7.4 şu anda mesela. Ne kadar güven olur ki bu durumda! Herkesin zevki başka işte.
Kim Ki Duk'un eski tarihli şu filmleri sharebusta var. Oradan indirebilirsin.) İndirme sitesi linki vermek yasak olduğu için imdbden alıntıladım.
Crocodile (1996) - IMDb
Wild Animals (1997) - IMDb
Birdcage Inn (1998) - IMDb
Real Fiction (2000) - IMDb
Address Unknown (2001) - IMDb
Cha no aji (The Taste of Tea)
Tryamor'un yorumunu okuyunca bu filme acaip kanım kaynamıştı. kendisine sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum buradan, çünkü ben bu filme bayıldımtam bi delilik filmi. komik, absürt (ki bayılırım), duygusal, deli bi film işte. bu filmi kesin bi daha izlerim, hatta bikaç kişiyi esir alıp "al film, izle" deyip onlara da izletirim, böyle cümbür cemaat daha eğlenceli olur
firfor: 13
bu filmi izlemek istiyorum,ama sağlam torrent bulamadım bir türlü. ben mi aramayı bilmiyorum ne
özelden torrent linkini atabilir misin?
canım ben torrent kullanmıyorum. ölme eşşeğim ölme şeklinde iniyo oradan. sharebustan indirdim. rapid hesabım var. rapidle uğraşamam dersen, cd'ye çekip kargo da yapabilirim yaniçünkü gerçekten bulması zor bi film.
buldum bir torrent,şansımı deneyeyim yoksa cd işini düşünebilirim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?