- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 158
- Konu Sahibi TracyFlick
-
bu etkileyici yorumdan sonra izlememek olmaz. hemen indiriyorum:)
Velhasıl kelam; çok etkilendim, yüzlerce düşünce geçti zihnimden görüntüler akıp giderken, hissettirdiklerini anlatmaya ise sözcüklerim yetmiyor. Teşekkürler guvastanema önerin için:)
Atlantis: 15
İndir prensesim, beğenirsin sen, çoğu zaman film seçimlerimizde ayrı düşüyoruz seninle ama sanıyorum bu belgeselde hemfikir oluruz
Bergman filmografisine Yedinci Mühür ile giriş yapmış bulundum.. Yıllarını Tanrı için çıktıkları haçlı seferlerinde yitiren, Tanrı hariç herşeyi gördükleri için inançlarını yitiren iki şovalyeyi görüyoruz. Daha doğrusu biri çoktan yitirmiş, diğeri arıyor ve ölümle satranç oynuyor.. Simgeler dolu, çok güzel diyaloglara sahip bir film.
guvastanema 13
ben yarısına kadar izlediğimde herşeyi gerçek sandım. sonra biraz ara verip russel crowe'un rolü hakkındaki röportajında şizofrenleri iyi tanırım falan dediğini okuyunca bütün sürprizi kaçtıkızlar akıl oyunlarını 2 kz izledim bu sabah ilkinde baya kafam karıştı anca ikincide çözdüm durumu.hatta yolu olsada tersten izlense .
atlantisimin tavsiyesi üzerine izlemiş ve çok beğenmiştim , ölüme satranç oynatması ,filmin atmosferi, sorgulaması çok etkileyici . bugün iyi film denilince aklıma ilk gelen filmlerden biridir.
ben bu başlığı nasıl da görmemişimmmmm
ayın 23'üne de çok kalmadı ama olduğu kadarıyla katılabilir miyim???
Sonu beni ağlattı.halen de siliyorum gözyaşlarımı.
Ayşe'nin yaşadığı yalnızlık duygusu tam olarak bana geçti diyebilirim.
(Liza-7)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?