- Konu Sahibi TracyFlick
-
İstanbuldayım ben, sen de burdaysan neden olmasın mutlu olurum çok
Çok güzel olur gerçekten ya çok isterim benİstanbul'dayım canım, bigün buluşucaz
Öncelikle herkese günaydın :80:selam ve günaydın kızlar. ayyy bu topikte kızlar demek daha hoş oldu sankilimöncelikle teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için.
Dün söylüyordun izledin yaniKolera Günlerinde Aşk
Nobel ödüllü marquez'ib bütün romanlarını okumuş biri olarak söyleyebilirimki marquez'in büyülü anlatımı bazı küçük masalsı öğeler, ilginç ve devamlılığı olan karakterler filme çok güzel yansıtılmış.
Film 50 yıllık bir dönemi kapsıyor.Karakterler değişip yaşlandıkça devir de değişiyor elektrik ve sinema icat ediliyor buda araya serpiştirilmiş.
50 yıl süren platonik bir aşk ve buna dayanabilmek için bazen deliliğe vuran çabalar.
javier bardem'i ilk kez izledim.başroldeki kadın da Jody Foster mı değilmi diye zaman zaman düşündüm çünkü çok benziyordu ama değildi.
Bazı harika sahneler Colombia nın bakir coğrafyaları yerel müzikler eşliğinde harikaydı.
Liza 3.
Tabii ki hikayelerle de ilgineniyorum bende ama farklı açılar görünce de çok ilgimi çekiyor filmi izleme hazzım daha çok artıyor. Bunu kastettim bende :)Duygucum biraz farklı açılardan bakıyoruz...
bu sabahta iki film birden yapmayı başardım. biri hayranı olduğum Paulo Chello'nun bir romanında uyarlama olan Veronika ölmek istiyor. kiatpla gerçekten çok yakın ama o ruh yok malesef filmde yazarın başka bir kitabında neden veryansın ettiğinide anlamış oldum filmi izleyince 10/2 herhalde verdiğim en düşük puan olucak.
ayrıca bilim kurguyu duyunca dayanamayıp atlamıştım atlantis bahsettiğin filme Children of Men ancak bende seninle aynı fikirdeyim. hatta bilim kurgu bile diyemedim sadece gereksiz melodramlarla dolu sahnelerkesinlikle sana katılıyorum canım hatta daha acımasız davranıcam puan konusunda 10/3
Tabii ki hikayelerle de ilgineniyorum bende ama farklı açılar görünce de çok ilgimi çekiyor filmi izleme hazzım daha çok artıyor. Bunu kastettim bende :)
Evet topic çok güzel oldu hem keyifli birşeyler yapıyoruz hemde düşünce paylaşıyoruz, bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma.
Ne güzel söylemişsin başarıının sırrı yanındaki insanlarda diye. Ama biraz da kendinde ve bakış açısında diye düşünüyorum. Bir karar verdiğinde seni destekleyecek yol gösterecek insanların olması çok güzel ve gurur verici birşey. Evet kendimi geliştirmek istemem konusundaki kaygılarımda bunlardan ibaret, karar verirken cesaretli ve atak olmak istiyorum. Yani ben biraz garanticiyim sanırım. O işin sonunu göremiyorsam o kararı verirken çok cesaretli olamıyorum.
Tavsiyelerini mutlaka dikkate alırım. Ve böyle yönlendirici cesaret verici biriyle tanıştığım için şanslı hissettim bende kendimi :) Bu arada okuduğun kitapları da öğrenmek isterim. Bende sanırım 24-25 yaş krizine giriyorum. Gelecek kaygısı ve bunca zamanı boşa geçirdiğim hissiyatı var. Aşmam gerek kendimi.
Günaydın Duygu:)
Bireysel psikolojinin kurucusu Alfred Adler her insanın eksiklik duygusu ile dünyaya geldiğini ve bu hissin insanın kendini gerçekleştirmek ve kendini keşfedebilmek için tetikleyici olduğu görüşündedir. Ne yapıyorum, ne yapmak istiyorum sorularını sormazsan isteklerinin de farkına varamazsın ve eksik hissetmezsen de adım atamazsın, sadece bu hiçlik duygusu bile bazen insana yaşadığını hissettirmeye yetiyor bence zira öylesine yaşamak, akışa kapılmak yerine sorguluyor, kendine ulaşmaya çalışıyorsun. 25 yaş krizini ise yine telkinlerle kendi kendine aşabilirsin, en azından genel-geçer bir sorun olduğunu ve her koşulda sona ereceğini biliyor olmak üzerine çok da kafa yormamanı sağlabilir=))
Günaydın Duygu:)
Bireysel psikolojinin kurucusu Alfred Adler her insanın eksiklik duygusu ile dünyaya geldiğini ve bu hissin insanın kendini gerçekleştirmek ve kendini keşfedebilmek için tetikleyici olduğu görüşündedir. Ne yapıyorum, ne yapmak istiyorum sorularını sormazsan isteklerinin de farkına varamazsın ve eksik hissetmezsen de adım atamazsın, sadece bu hiçlik duygusu bile bazen insana yaşadığını hissettirmeye yetiyor bence zira öylesine yaşamak, akışa kapılmak yerine sorguluyor, kendine ulaşmaya çalışıyorsun. 25 yaş krizini ise yine telkinlerle kendi kendine aşabilirsin, en azından genel-geçer bir sorun olduğunu ve her koşulda sona ereceğini biliyor olmak üzerine çok da kafa yormamanı sağlabilir=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?