- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 158
- Konu Sahibi TracyFlick
-
nerdesiniz kızlarr
Bulutları Beklerken
Aynı gün izlemişiz:) Ben böyle öyküleri çok seviyorum. Derin bir yarayı ele alıyor ama duygu sömürüsü yapmadan naif, harika bir şekilde işlemiş filmi Yeşim Ustaoğlu. Ayşe teyzenin sesi o kadar güzel ki bütün gün bana masal anlatsın dinlerim derken filmin ortalarında konuşmaz oldu, dağ başında Niko'yu anlattığı sahnede sesine tekrar kovuşurken dayanamadım ağladım. Son sahne de çok güzeldi gerçekten. Ben bi tek küçük oyuncuya pek ısınamadım, rolüyle tam bütünlük oluşturamamış gibi.
Jenerikte Özcan Alper ismi dikkatimi çekti tabi. Filmi izlerken de Karadeniz öyküsü anlattığı için aklımdaydı sürekli:) Sonbahar'ın yönetmeni. 2008'de baya dikkat çekmişti bu film. Ben beğenmedim ve beğenmemek için de haklı sebeplerim olduğunu düşünüyorum:) Ama başrol oyuncusunun sevgilisinin terk ettiği an fırtınanın karşısında dikildiği sahne tüylerimi diken diken etmişti ve en beğendiğim sahneler arasında yerini her daim koruyacak, o ayrı... Sonbahar'ı yeniden izliycem ama.
kızlar prensesin uykusu filmini izleyeniniz var mı??
kızlar prensesin uykusu filmini izleyeniniz var mı??
İzledim, sıcak, masal tadında, keyifli bir filmdi, çok kötü yorumlarda duydum yalnız hakkında herkese hitap etmiyor yani anlayacağın:) Ben çok beğenmiştim.
Duygu.C canım kolay gelsin sana, hafta sonu bayağı kötüymüş:S ALlah yardımcın olsun
The Tourist
Film hakkında o kadar kötü yorumlar vardı ki hiçbir beklentim olmadan gittim, senaryo tanıdık, bu tarz o kadar film izledim ki henüz başındayken sonunu tahmin etmek hiç zor olmadı ama söylendiği kadar da kötü bir film olduğunu düşünmüyorum. Keyif alarak izledim, Venedik güzeldi,Angelina Jolie güzeldi, Johnny Depp zaten mükemmelKurguya dair beklentiniz olmadan gider, sadece görselliğe kendinizi kaptırırsanız güzel zaman geçirirsiniz.
Atlantis: 17
ne zamandır arşivimde bekleyen bir belgesel film Devrim Arabaları benim için anlamı çok büyüktü bu filmin çünkü tam bir otomobil delisiyim. ayrıca oğlumun adının ilham kaynaklarından biriydi. ama genel anlamdada izlemediyseniz tavsiye ederim bence Türklerin istediklerinde neler başarabileceklerinin en büyük kanıtı.ayrıca nasıl hep önlerinin kesildiğinin
sihirbazın çırağı gerçekten çk güzel bir film fantastik severler için. ayrıca bunu beyendiysen şimşek hırsızınıda tavsiye ederim canım oda çok hoştur.
atlantis ben daha çok dansın öne çıktığı filmlere hayranımdır canım ama oda iyi olursa. özellikle folk dansları konu alan filmleri çok seviyorum ama onlarda da malesef özü ölesine değiştiriliyorki çoğunu yarıda kesip kapatıyorum. özelliklede Türk filmlerinde dansın kullanılması beni deli ediyo yarım yamalak hatta hiç bişey bilmeyen insanların çıkıp saçma sapan figürler yapmalarını görmektense hiç izlemiyorum daha iyi. o yönden Japon ve Çin filmlerine hayranım adamlar hiç bir şekilde kültürlerini öldürüyor. heee bide hollwood müzikalleri belki yüzlerce kez izlemişimdir ama hala ilk defa izliyo gibi izlerim. birde vazgeçilmezlerim Greys ve İlk Aşk,İlk Dans ( Patrick Swayze ) onlar nasıl figürlerdir öle o nasıl bir adaptasyondurayyy o adamla bir kez aynı sahneyi paylaşabilmek için neler vermezdim.
sahi iyi aklıma getirdin bak be bu gece onu bir kez daha izliyim.
o zaman bende Sonbahar'ı izlerim artık
dün gece Kaplumbağalar da Uçar'ı izledim.
aslında oldukça duygusal bir konusu olmasına rağmen dublajın bende bıraktığı kötü etkiden midir bilmem beklediğim kadar yoğun bir tat alamadım. Ancak film insanı düşündüyor. tek söyleyebileceğim: Keşke dublaj olmasaydı:)
orchidea:8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?