- Konu Sahibi ohcanimadeysin
The Abyss (1989) Filmi Türkçe DivX Altyazısı ( 1 CD, 25 Fps, SubRip, DiVXPlanet Aktivite ) Sub id: 117138
alttan 3. yü indir ben onu indirdim tam uyumluydu..
alttan 3. yü indir ben onu indirdim tam uyumluydu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helikopterden bir kadın indi
Önce bacakları göründü ve vaaay afet geliyor dedim
Ama kadını görünce -tatlicadiarzu- kendime epey güldüm :roflol:
ay kızlar siz söyleyince benim de aklıma geldi o uzay üssünün alttan çıkış sahnesinde önce pembemsi bi plastik gözüktü ya, o ne yaa dedim ben, erkek aradaşımda bilmiyorum ama her neyse bk gibi dedi koptuk orda, ama hiç gözümüz takılmadı oraya odaklanmadık keyfimizi kaçırmadı yani çünkü mutluyduk güzel film izliyoduk bunu hiç bi gıcık olduğumuz sahne bozmadı çok ilginçti gerçekten. bir de lindseyin ben şimdi boğulucam sen beni hayata döndürüceksin teorisini çok saçma buldum, adamlar nefeslerini tuta tuta havuza yüzdüler gayet de yüzülüyordu yani lindseyde nefesini tutmaya başlayıp bud'ın bi yerini tutsaydı beraber yüzselerdi belki o kadar atraksiyona gerek kalmazdı, illa son ana kadar nefes alıp vericem diye tutturdu kadın.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bizde eşimle izlerken aynı noktaya takıldık..saçmaydı..bekledi boğulana kadar..tut güzelce nefesini adam seni götürcek zaten ikide sen ayak çırpıp olaya dahil olurdun..adamın işini kolaylaştırırdın...:mymeka:
sivi oksijen fikrini ben de cok sevdim yalniz bi de diyo ya 9 ay bu sekilde nefes aldik diye :)) sevdim ben de o kismi..
bi de cok terbiyesiz bisi farkettim ben filmde ama benden baska farkeden oldu mu bilmiyorum
bud uzaylilarin dunyasina ilk girdiginde o ilk goruntu biseye benziyodu :)) ya da ben benzettim bilemiyorum :))
ama uzayli dediler ne cikti yahu :))))
prensesim çok geçmiş olsun canım..allah acil şifalarversin..
güzelim daha çok az izleyen var..2 kişide yorum yaptı...akisilik bu ya benim ankete denk geldi kimse izleyemiyor..mafoldumben
evet prensesim sen bugün bekle bence canım yarın bakarız biterse yorumlar yarın açarsın
ayrıca sabırsızlanıyorummm
ayrıca çok geçmiş olsun canım
kadinlara has bisi canimbuyrunnnnnnnnnkızlar 100 kere baktım biri bana neye benzediğini söyleyebilermi acep..çokmu safım kiii
kadinlara has bisi canimbuyrunnnnnnnnn
2 satt baktım anca ona benzettim zaten ama zor benzettim..herhalde olsa olsa budur diye..kafamçokkarıştı