• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 9. Hafta Anketi---ohcanimadeysin

sinema günleri 9. anket ohcanıma deysin

• Ankete Katılan
    17
Helikopterden bir kadın indi
Önce bacakları göründü ve vaaay afet geliyor dedim
Ama kadını görünce -tatlicadiarzu- kendime epey güldüm :roflol:

ay kızlar siz söyleyince benim de aklıma geldi o uzay üssünün alttan çıkış sahnesinde önce pembemsi bi plastik gözüktü ya, o ne yaa dedim ben, erkek aradaşımda bilmiyorum ama her neyse bk gibi dedi koptuk orda, ama hiç gözümüz takılmadı oraya odaklanmadık keyfimizi kaçırmadı yani çünkü mutluyduk güzel film izliyoduk bunu hiç bi gıcık olduğumuz sahne bozmadı çok ilginçti gerçekten. bir de lindseyin ben şimdi boğulucam sen beni hayata döndürüceksin teorisini çok saçma buldum, adamlar nefeslerini tuta tuta havuza yüzdüler gayet de yüzülüyordu yani lindseyde nefesini tutmaya başlayıp bud'ın bi yerini tutsaydı beraber yüzselerdi belki o kadar atraksiyona gerek kalmazdı, illa son ana kadar nefes alıp vericem diye tutturdu kadın.

Helikopterden bir kadın indi
Önce bacakları göründü ve vaaay afet geliyor dedim
Ama kadını görünce -tatlicadiarzu- kendime epey güldüm :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay kızlar siz söyleyince benim de aklıma geldi o uzay üssünün alttan çıkış sahnesinde önce pembemsi bi plastik gözüktü ya, o ne yaa dedim ben, erkek aradaşımda bilmiyorum ama her neyse bk gibi dedi koptuk orda, ama hiç gözümüz takılmadı oraya odaklanmadık keyfimizi kaçırmadı yani çünkü mutluyduk güzel film izliyoduk bunu hiç bi gıcık olduğumuz sahne bozmadı çok ilginçti gerçekten. bir de lindseyin ben şimdi boğulucam sen beni hayata döndürüceksin teorisini çok saçma buldum, adamlar nefeslerini tuta tuta havuza yüzdüler gayet de yüzülüyordu yani lindseyde nefesini tutmaya başlayıp bud'ın bi yerini tutsaydı beraber yüzselerdi belki o kadar atraksiyona gerek kalmazdı, illa son ana kadar nefes alıp vericem diye tutturdu kadın.

bizde eşimle izlerken aynı noktaya takıldık..saçmaydı..bekledi boğulana kadar..tut güzelce nefesini adam seni götürcek zaten ikide sen ayak çırpıp olaya dahil olurdun..adamın işini kolaylaştırırdın...:mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bizde eşimle izlerken aynı noktaya takıldık..saçmaydı..bekledi boğulana kadar..tut güzelce nefesini adam seni götürcek zaten ikide sen ayak çırpıp olaya dahil olurdun..adamın işini kolaylaştırırdın...:mymeka:

evet ben de anlayamadım orada ne yapmak istediklerini belki de su çok soğuk olduğu için nefesini tutması imkansızdı en mantıklı açıklaması bu gibi, ama yine de içerisi su dolana kadar neden beklediklerini anlayamadım illa kadın boğulucam diyorsa yüzdükleri esnada da boğulabilirdi böylece oraya ulaştıklarında aradan daha az zaman geçerdi ama film işte illa heycanlandırcaklar adamı :1closedeyes:

ayrıca şı sıvı oksijen fikri muhteşemm! adamın ciğerlerindeki sıvıyı boşaltınca aldığı ilk nefes inanılmaz etkileyiciydi gerçekten yeniden doğmuş hissi yaratır insanda çok çok bayıldım o olaya, bir de mesaj yazdı ya bunu kesinlikle sen de denemelisin diye, kadın da zaten denedim dedi çok cool cevaptı hakkat şakkıdı

sivi oksijen fikrini ben de cok sevdim yalniz bi de diyo ya 9 ay bu sekilde nefes aldik diye :)) sevdim ben de o kismi..

bi de cok terbiyesiz bisi farkettim ben filmde ama benden baska farkeden oldu mu bilmiyorum
bud uzaylilarin dunyasina ilk girdiginde o ilk goruntu biseye benziyodu :)) ya da ben benzettim bilemiyorum :))

sivi oksijen fikrini ben de cok sevdim yalniz bi de diyo ya 9 ay bu sekilde nefes aldik diye :)) sevdim ben de o kismi..

bi de cok terbiyesiz bisi farkettim ben filmde ama benden baska farkeden oldu mu bilmiyorum
bud uzaylilarin dunyasina ilk girdiginde o ilk goruntu biseye benziyodu :)) ya da ben benzettim bilemiyorum :))

hangi görüntü ya çok merak ettim bakıcam şimdi uzay üssünün görüntüsü mü uzaylıların mı :1ninca:

kızım inanmıyorum yaaa gördümmm ahahahhaa ay allah iyiliğini vermersin asmin çok güldüm yaaa hakkaten sanki bilerek yapılmış gibi

Son düzenleme:
evet kızım yaaa şok oldum resmen bence kesin bilerek yapılmış tesadüf olması imkansız, bunu senden başka kaç kişi farketti acaba çok merak ettim kaydirigubbakcemile3

agir sapigim ben ya :jeyyar:
ben izledikten sonra sildim filmi kacinci dakikasinda dedigimiz sey yaz da merak edenler baksin canim :jeyyar:

ama uzayli dediler ne cikti yahu :))))

Daha gelmedim oraya ama anladım :kedi:
Yumurta tavasında karnıyarık yaptığım için filme ara verdim
Birazdan eşim geldiğinde adama yemek diye film veremem
Hani versem de bişey demez ama kıyamam
Neyse filmle ilgili yorumu bu gece yapamazsam
Cumartesi akşamı ancak yapabilirim
Çünkü yarın Şırnak'a uçuyorum kaydirigubbakcemile4

prensesim çok geçmiş olsun canım..allah acil şifalarversin..
güzelim daha çok az izleyen var..2 kişide yorum yaptı...akisilik bu ya benim ankete denk geldi kimse izleyemiyor..mafoldumben

cok cok tsk ederimm bitanemm
anladim canim o zaman herkes izlesin ondan sonra acarimm bitanem

evet prensesim sen bugün bekle bence canım yarın bakarız biterse yorumlar yarın açarsın
ayrıca sabırsızlanıyorummm

ayrıca çok geçmiş olsun canım

tamam tatliskom oyle yapalim herkes izlesin rahat rahat ben oyle acarim anketi
cok tsk ederim bitanemm

[

Back