• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 12.hafta Anketi-Satrapi

hangisi olsun :)

• Ankete Katılan
    15
ben önceden ızlemıstım ,izlemeye kalkınca hatırladım zemuszemus

görüyormuş gibi davranan kör bir adamı oynamak hiç kolay bir şey değilmiş valla eyvahedigeldismile

beni en çok etkileyen tango sahnesiopuyorumnanaktan

kadın kokusu denildiği zaman benim de aklıma ilk gelen tango sahnesidir bu arada, genellikle yerini bulmayan oscar ödülü doğru yere gitmiş.

Hakkaten müthiş bir film, müthiş bir al pacino performansı, arşivlik. Film bana da direk tango ve ferrari sahnelerini hatırlatıyo boshayallersmile

evt canım ,kımse yorum yapmaya gelmıyor bıle ,yenı anket acıcam yorumlar bıle bıtmedı ohaoldumsmile.

kızlarr artık kulüp çok durgun , ya üzerinde çok konuşulacak flmler seçemiyoruz yada ilgi büyük ölçüde azaldı ,ne dersiniz?

Evet canım ilk günlerdeki heyecan yok, kopmalar mı oldu, eyvahedigeldismile
herkes ders çalışıyor ondan mı bilmem... ama tad tuz yok boshayallersmile

arşivimdeki cdyi okumadığı için pc filmi seyredemedim daha. nettende izlemek istemiyorum. görüntüler çok kötü oluyor.bugün bir kez daha araştırayım iyi bir çekime denk gelirse bu gece vaktim var seyredeceğim. kusura bakma satrapicim.
daha önce iki üç kez seyrettim filmi. al pacinonun oynadığı hiçbir filme kötü diyemem ben.aynı miki ruk halleri bendeki.aslnda tekrar seyretmek çok istiyorum dediğiniz sahneler dışındaki diyalogları pek haırlamıyorum çünkü.
koptuk gittikmi ne??? durumuna bende katılıyorum. umarım dağılmayız. bence filmlerden değil sınav tatil vs durumlarındandır sarkmalar diye düşünüyorum. heleki bu haftaki filmler çok iyiyidi.

kızlarr artık kulüp çok durgun , ya üzerinde çok konuşulacak flmler seçemiyoruz yada ilgi büyük ölçüde azaldı ,ne dersiniz?

hemde nasıl daha gecen gun bununla ilgili yazmıstım ortak bir karar almıstık hafta içi anket işi ve izleme bitecekti ,hafta sonuda yorumlara gecicektik

uzerinde konusulcak filmler fakat izleyen oldugu surece bence
neyse liste bitsin ben artık yokum ...

Bu hafta beni beklemeyin filmi sakin kafayla seyredemedim
Ama ilk fırsatta seyredip fikrimi belirticem

konu sahıbıne soru sordum ama cevap vermedı ,:umursamaz:

ben anketımı acıyorum artık zaten baya bır bekledım .kaydirigubbakcemile4

kızlar final haftasıydı belki ondan böyle olmuştur bu hafta ama çok üzüldüm sonuçta öğrenci olmayan da bi çoğunluk var diye düşünüyordum yorumlar niye böyle olmuş bu hafta??? Satrapi'ye çok çok büyük haksızlık oldu bence herkesin filmi sayfalarca tartışılmışken bu kadar sürede 6 sayfaya gelmişiz, ben kendi adıma çok özür diliyorum final haftamdaydım yorumum gecikti, bu şekilde olmasının küçük de olsa bir sorumlusu olarak kendimi de görüyorum. bence yeni anket açılmasın bu konuya biraz daha yorum yapılıp tartışılsın, kadın kokusu da mükemmel bir filmdir hani kimseye hitab etmemiş olsa beğenilmese tamam diycem de, öyle bir durum da söz konusu değil. sadece bu haftaya özgü böyle mi oldu yoksa bundan sonra böyle mi devam edecek bilmiyorum ama prensesin uykusuyumun da dediği gibi kesinlikle bi durgunluk var topiclerde. bence bir an önce radikal çözüm yolları üretelim beraberce
yorumuma geçeyim
ilk olarak al pacino'nun olağanüstü rol kesme yeteneğinden bahsedicem, kameranın yüzüne zoom yapıp saniyelerce kıpırdamadığı sahnelerde bile kör rolü yapan bir adam olduğunu anlamak imkansızdı, engelli birisini oynamak yeterince zorken bunun altından oscarla kalkması inanılmaz bişey. filmin konusu mükemmeldi, uçaktaki kadın tarifi unutulmayacak bir replikti. çocuğun yerinde olmayı isterdim açıkçası. filmi izleyip özellikle tango sahnesinde al pacino'dan etkilenmeyecek kadın yoktur dünya üzerinde heralde. drift sahnesi çok gaz vericiydi, ama tasvip etmiyoruz tabii ki :)) restoran sahnesi filmin akıllara kazınan yegane sahnesidir heralde. bir de al pacino'nun oynadığı karakterle ilgili beni en çok etkileyen yaşam standardı anlayışı olmuştur. çok sevdiğim ve sürekli hatırladığım bir laf vardır, 5 liralık adamsan 6 liralık değil 4 liralık yaşıycaksın, kalan 1 lirayı da bahşiş olarak vereceksin. alın size kadın kokusu

kızlar final haftasıydı belki ondan böyle olmuştur bu hafta ama çok üzüldüm sonuçta öğrenci olmayan da bi çoğunluk var diye düşünüyordum yorumlar niye böyle olmuş bu hafta??? Satrapi'ye çok çok büyük haksızlık oldu bence herkesin filmi sayfalarca tartışılmışken bu kadar sürede 6 sayfaya gelmişiz, ben kendi adıma çok özür diliyorum final haftamdaydım yorumum gecikti, bu şekilde olmasının küçük de olsa bir sorumlusu olarak kendimi de görüyorum. bence yeni anket açılmasın bu konuya biraz daha yorum yapılıp tartışılsın, kadın kokusu da mükemmel bir filmdir hani kimseye hitab etmemiş olsa beğenilmese tamam diycem de, öyle bir durum da söz konusu değil. sadece bu haftaya özgü böyle mi oldu yoksa bundan sonra böyle mi devam edecek bilmiyorum ama prensesin uykusuyumun da dediği gibi kesinlikle bi durgunluk var topiclerde. bence bir an önce radikal çözüm yolları üretelim beraberce
yorumuma geçeyim
ilk olarak al pacino'nun olağanüstü rol kesme yeteneğinden bahsedicem, kameranın yüzüne zoom yapıp saniyelerce kıpırdamadığı sahnelerde bile kör rolü yapan bir adam olduğunu anlamak imkansızdı, engelli birisini oynamak yeterince zorken bunun altından oscarla kalkması inanılmaz bişey. filmin konusu mükemmeldi, uçaktaki kadın tarifi unutulmayacak bir replikti. çocuğun yerinde olmayı isterdim açıkçası. filmi izleyip özellikle tango sahnesinde al pacino'dan etkilenmeyecek kadın yoktur dünya üzerinde heralde. drift sahnesi çok gaz vericiydi, ama tasvip etmiyoruz tabii ki :)) restoran sahnesi filmin akıllara kazınan yegane sahnesidir heralde. bir de al pacino'nun oynadığı karakterle ilgili beni en çok etkileyen yaşam standardı anlayışı olmuştur. çok sevdiğim ve sürekli hatırladığım bir laf vardır, 5 liralık adamsan 6 liralık değil 4 liralık yaşıycaksın, kalan 1 lirayı da bahşiş olarak vereceksin. alın size kadın kokusu

canım benim kuzucum :asigim:
öyle düşünme lütfen kuzum hem final haftası hem de kadın kokusu hemen hemen herkesin önceden izlediği bir film olduğu için böyle sanırsam ama benim açımdan incitici bir durum sözkonusu değil canlarım

seçtiğim filmleri beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim hepinize kızlar

sumakcım ben mesajını yeni gördüm cevap vermemezlik yapmadım yani kusura bakma beklettiysem anket için seni

Son düzenleme:
Evet canım, benim çok çok sevdiğim bir film kadın kokusu ama şu an indirme imkanım yoktu tekrar izleyemedim.. Aklımda kalan detaylar vardı sadece ve onların üzerine yorum yapmak zorunda kaldım. Beğenmeyen olacağını sanmıyorum zaten bu filmi boshayallersmile

Back