• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Sinema Günleri 5. Hafta "MissA"

?

• Black

OY: 7 70,0%
  • Cennetin Çocukları

OY: 1 10,0%
  • The Life of David Gale

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
gozyasları ıcınde ızledıgım fılm ıcın tsk ederımm mıssa
guzel bır dramdı gercekten
aklımdan cıkmayan bir sahne var bu filmden daha artık miyadı dolmuş bir ampulü elinde tutan debraj(ogretmen)arkadaşı -ne yapıyorsun debraj daha yeni goz ameliyatı oldun,elinde bu sonen ampulle ne yapıyorsun diyor.debraj'ın anlamlı cevabı ise söyle:bu ampul oluyor bayan nair,yanında durmalıyım...

hayat bır dondurma gıbıdır erımeden tadını cıkaralım

beğendiysen ne mutlu bana prensesfb birazcık ağlattım ama olsun
herkes sevdi bu filmi

Rica ederim, çok sevindim beğenmene
Çok açıklayıcı yorumlarda bulunmuşsun açıkçası benim hiç aklıma gelmemişti teknik açıdan bakmak, izlerken o kadar kendimi kaptırmıştım ki
konu zaten dikkat çekici ama kötü ellerde yapılsa bu kadar etkileyemezdi zaten
ağlamadıysan kendini bayağı iyi tutmuşsun demektir

evet bende böyle düşünüyorum konu güzel ama bu yönetmenin anlatımıyla çok etkileyici olmuş.
yok tutamadım ben ztn sulu gözümdür her şeye ağlarım :)

yogun bi hafta yasiyorum..bu gece yada yarin izliycem pazartesi anketinden önce.. ben, bilmiyorum ki ne cok aglarim ne cok gülerim..ama severim cok aglamayida gülmeyi..ama yapamam :) ay kiyamam bana

evet bende böyle düşünüyorum konu güzel ama bu yönetmenin anlatımıyla çok etkileyici olmuş.
yok tutamadım ben ztn sulu gözümdür her şeye ağlarım :)

sende mi brütüs:48:

yogun bi hafta yasiyorum..bu gece yada yarin izliycem pazartesi anketinden önce.. ben, bilmiyorum ki ne cok aglarim ne cok gülerim..ama severim cok aglamayida gülmeyi..ama yapamam :) ay kiyamam bana

bakalım en dayanıklı kim olcak:82:

film harikaydi..muhtesemdi..müzikler kurgu oyunculuk... zaten müzikten baska ne anlatabilirdiki o hüznü o yakarisi

aman allahim dedirten bir film ... kayip bir ruh
cok aci
karanlikta cirpinan bir ruh...hep bunlari hissettim kücük michelli izlerken .. istemeden yerine koydum kendimi.. korkarim cunku.. o yuzden kacarim genelde..hem kör hem sagir..görse, duymasada izler.. duysa, görmesede dinler.. ama böyle... issiz, sinirsiz bir bosluk

annenin ilk ögrendigi an....

kücük michelle cok etkileyiciydi

büyüdügündede... mezuniyyette o sahnedeki oyunculuk muhtesemdi

film ilk dakikadan itibaren buram buram dram AMA GERCEK!!!! o yüzden arabesk degil..gercek..

replik alintilamiyorum filmi yazmam gerekir cunkü.. o kadar cok kalici ve etkileyici replik vardi ki

filmi izledim ve yazdim biraz karisik olduysa sorry

Yoğun ve yorucu bir haftanın ardından nihayet bugün filmi izlemeye fırsat buldum:)

Filmin öncelikle çekimlerini, ışık kullanımını çok başarılı buldum, fotoğraf karesini andıran sahneleri Rembrandt'ın tablolarını çağrıştırdı. Başta çocuğun abartılı oyunculuğunu yadırgasam da yaşadığı karanlığı düşününce o his azalıyordu. Lakin filmde baştan sona dek tek bir soru sordum kendime, ben bu sahneleri, bu diyalogları daha önce nerde gördüm/ duydum. Zira konusuyla birlikte, yağmur sahnesi, suya dokunuş, kız kardeşin konuşmasına dek hepsi daha önce izlediğim bir filmi anımsatıyordu. Ancak film bittikten sonra hafızamı da biraz zorlayarak bir ihtimal üzerinden gidip hedefe vardım ki samanyolu tv'nin Beşinci Boyut dizisinde aynı konu işlenmişti:D

Hiç saşırmadım Atlantisim samanyolunun hakkını helal et diziside My name's earl kopyası gibiydi .

Keşke sıcağı sıcağına yorumlarımı yapsaydım neyse artık .Kücük michelle'ın kardeşinini kucağında sallarken bir anda yere atması ve sonrasında babasının michelle dövmesinden tutun filmin sonuna kadar ağladım .Arkadaşlar ben çok etkilendim çok öyle böyle değil .Bütün yaşadığı sıkıntılara rağmen hayata tutunan Michelle dan alacağımız çok ders var .

Bu film benim başucu filmlerinden oldu .Sıkılmadan 2-3-4 kere daha izleyebilirim .

Cennetin çocuklarını izledim iyiki de izlemişim bu zamana kadar keşfetmemiş olduğuma üzüldüm bu yüzden sana çok çok teşekkür ediyorum MissAcım . Bu film için ne söylersem söyleyeyim eksik kalacak. Kesinlikle izlemeyen arkadaşlar izlesinler.

Back