• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 9. Hafta Anketi---ohcanimadeysin

sinema günleri 9. anket ohcanıma deysin

• Ankete Katılan
    17
Malice benden önce davranmış :mymeka:
Eveeet benim en çok etkilendiğim sahnelerden biri Lindsey'i hayata döndürmeye çalıştıkları sahneydi.Zaten tam yolcuyken ümit kesilmişken birden hayata dönen insanların olduğu sahneler çok hoşuma gidiyo acayip heyecanlanıyorum
Bud'un kendini feda etmesine accık gıcık oldum..tamam uzaylılara iyilik yapmak istiyorsun takdir ediyoruım ben de göz göre göre yok olmalarını istemezdim ama sevdiğin kadını hayata yeni döndürmüşsün şimdi ise bile bile kendini ölüme yolluyosun yazık deeelmi o kızcağıza(gerçi hiç hoşlanmadım Lindsaydan çok bilmiş cazgır bişey ama ben aşk açısından şeyettim)
orda karşı tarafın adamları var affettiniz onları yolla onlardan birini sonuçta onlar da tecrübeli
neyse..bilimkurgu filmlerinde bile aşkı ön planda tutuyorum ya helal bana :1ninca:
filmin 20 sene önce çekildiğine inanmak cidden çok güç ya..o kadar gerçekçi ve başarılıydı ki resmen derinliklere indikçe onlar ben soluksuz kalmış gibi oldum
ayy Hippyi de çok sevdim ya kaçık şey faresi var benim de hamsterlarım var kendime yakın buldum -tatlicadiarzu-
verilen mesaj çok iyiydi ama kimse ders çıkarmamış bu 20 yılda onu gördük..demek kesilen sahneler onlarmış ne diye kestilerse sanki..
o uzaylılar ne şeker şeylerdi öyle ya yirim onları ben :asigim:
ben filmi çok beğendim iyi ki izledim diyorum kesinlikle ayrıca arkadaşlarıma da tavsiye edicem hatta sınavlara gideceğim zaman sevigilimle tekrar izlicem o bayılır böyle filmlere
çok teşekkürler ohcanimadeysin opuyorumnanaktan

ben teşekkür ederim canım..beğendiğine sevindim

ben kesilenide izledim..uzaylıların uygarlığına vardığında tv de gösterilen sahneler yoktu sadece klavyeyle yazdığı şeyleri gösterdiler o kadar..tsunami sahneleri falan hiç yoktu..

canım yanlış anlama ama ben sinema kulübünün amacının seçilen filmin izlenip üzerine tartışılmak olduğunu sanıyordum..yani bu filmi beğenip beğenmememize göre değişiyorsa onu bilemem..ama bende sıkıldığım halde bazı filmleri izledim..şikayetçide değilim asla..sinema kültürüm ve arşivim genişlediği için ayrıca mutluyum..tamam sen ağır,yalın filmleri seviyorsun ama her zaman sana göre film seçilemezki...
bunu sitem olarak algılama lütfen sadece eğer böyle olursa sinema günlerinin hiçbir amacı yoktur bana göre...yanlış mı düşünüyorum..:utangac:

sen de yanlis anlama ama sen sklmis oldugun filmleri izlemis olabilirsin ama ben zevk almadigim veya almayacagim izlerken skntidan patlaycagm filmi de izlemem az degil 3 saate yakin suresi var.. cok skldim izlerken siz guzel guzel izle mutlaka derseniz yeniden motive olup izleyebilirim diye dusundum. kendine has bir tavir olarak algilama lutfen bunu. kimse benim zevkime hitap etmek zorunda degil elbette ben de filmi secerken kimsenin zevkini dusunerek secmedim ama izleyenler cok sklmissa izlenicek bu film ille de diye tutturmadim. senin de tutturdugunu da dusunmuyorum ama en azindan bu cevap yerine izle ya mutlaka cidden guzel demeni beklerdim.. yani filmi seciyorsan bu sekilde savunman gerekir. kimse begenmeyebilir ya da herkes begenebilir. bunlar belli olucak seyler degil. herkesin kendi secimidir ben sklmissam bu haftaki yorumlara katilmam olur biter.

sen de yanlis anlama ama sen sklmis oldugun filmleri izlemis olabilirsin ama ben zevk almadigim veya almayacagim izlerken skntidan patlaycagm filmi de izlemem az degil 3 saate yakin suresi var.. cok skldim izlerken siz guzel guzel izle mutlaka derseniz yeniden motive olup izleyebilirim diye dusundum. kendine has bir tavir olarak algilama lutfen bunu. kimse benim zevkime hitap etmek zorunda degil elbette ben de filmi secerken kimsenin zevkini dusunerek secmedim ama izleyenler cok sklmissa izlenicek bu film ille de diye tutturmadim. senin de tutturdugunu da dusunmuyorum ama en azindan bu cevap yerine izle ya mutlaka cidden guzel demeni beklerdim.. yani filmi seciyorsan bu sekilde savunman gerekir. kimse begenmeyebilir ya da herkes begenebilir. bunlar belli olucak seyler degil. herkesin kendi secimidir ben sklmissam bu haftaki yorumlara katilmam olur biter.

izle mutlaka diyerek benseni neden zorlayayım ki...amaç zaten izlemek.yerimseniben.benim güzel dememi beklemişsin ama ben zaten eğer okuduysan filmle ilgili her msjımda bunu dile getirdim..çok beğendiğimi,efektlerin çok iyi olduğunu,yılına göre çok güzel başarılı bir bilim kurgu olduğunu defalarca söyledim...
ki sen david gale içinde sıkıcı bişeye benziyor hapishane filmlerini sevmem dediğinde de o film için de ayrıca görüşlerimi söyledim..yani seçtiğim filmleri savunuyorum..
ben sana zaten beğenmen lazım gibi bişey söylemedim..izlediğin film tarzlarına bakınca bunu beğenmeyeceğini,hatta seçtiğim bütün filmleri beğenmeyeceğini,sana göre olmadığını biliyordum..zevk meselesi..herkes her çeşit fimi sevmek zorunda değil..
ben yine çok beğendiğimi defalarca söylesemde sanırım sen diğer arkadaşların yorumlarına göre hareket etmek istiyorsun..sen bilirsin,ne diyebilirim ki..:sm_confused:

pekala senin hatrina bir kere daha basina geciyorum filmin.. bitmis oldugunda yine de begenmemissem darilmaca olmasin ama:dilcikar:

ya neden darılayım canım..zevk meselesi...bende ağlayan çayırı izlerken sıkıldım ama izledim...mayalım bana darıldımı hayır..bunun yanında çok beğenenlerde oldu.sen mesela..o yüzden beğenilmezse darılmak çok komik olur yani..darılacak olan kulübe girmesin bence...o kadar insanız görüşler,zevkler illaki farklı olacak..burda bulunmamın asıl amacı izlemediğim filmer izlemek..film kültürümü geliştirmek..eğer izlediysemde başkasının yorumu sayesinde onun gözüyle bakarak kaçırdığım şeyleri farketmek..

kizlarrr iki gundur yoktum doktora gittim kusura bakmayin filmi bugun izlicem abssy oyle yorum yapicam olurmu?doktor burunda devaluasyondan dolayi bogaz kulak agrilarim oldugunu dedi nefes almam tek burun deliginden oluomus biri tamamen kapaliymis biraz gerildim hic ameliyat olmadiigim iciin :( bu arada anket sirasi bende yeni anketi herkes izlediyse bende bugun izleyip aksam acayimmii ne dersiniz?

prensesim çok geçmiş olsun canım..allah acil şifalarversin..
güzelim daha çok az izleyen var..2 kişide yorum yaptı...akisilik bu ya benim ankete denk geldi kimse izleyemiyor..mafoldumben

evet prensesim sen bugün bekle bence canım yarın bakarız biterse yorumlar yarın açarsın
ayrıca sabırsızlanıyorummm

ayrıca çok geçmiş olsun canım

evet filim simdi bitti..iyki sabredip de sonuna kadar izlemisim :))
pek bi cazgirlik yaptim :utangac:

eeoo neyse geleyim yorumuma: guzeldi ama nedense ben lindsay le bud askina gicik oldum be adam birbirinizi sevdiginzi kaybedince mi anliyorsunuz ne manyaksiniz siz yahu.. bi de o deniz altidan lindsay i baygin getirip hayata dondurmeleri sahnesi cok etkileyiciydi.. ama biraz vasat olmus o kisim.. fazla zorlanmis yani o kadar surek oksijensiz kalmasi elektrosok yiyip de hemen toparlanmasi absurd olmus.
bi de benim merak ettigim okyanuslarda canlilar kac metre derinlikte yasayabiliyolar?? hic deniz canlisi gormedik cunku bunu bir arastirmak lazim..
su alti cekimleri o derinlik ve birde filmin basinda yazan derin bir kuyuya bakarsaniz o da size bakmis gibi olur yazisi etkileyicdi..
ama sonunda cika cika mavi sprey boyali devasa uzay araci cikmasi cok guldurdu beni ne yalan soyliyim :))
onun haricinda filmdeki favori karakterim onenight oldu cok tatli bi kadin ya :))
klasik uzaylilarin bizi kacirma elde etme dunyamizi ele gecirme seklindeki bakis acisindan cok uzak bir film.. ama uzaylilar bizim dunyamizdaki ic savasa ne karisir onlara ne demekten de kendimi alamadim nedense:)
netice olarak yilina gore guzel bir filmdi.. bilim kurgu filmlerini severim zaten.. ama olaylarin hizlanmasi nerdeyse 1 saati geciyordu.. yani kendi aralarindaki tartisma olayi cok fazla uzatilmis bence. o yuzden baslangic kismi cok skci.. ama sonlara dogru guzellesiyor..
benim gibi basta sklan olursa sabretsin azicik sonlarina dogru keyif aliniyor..

evet araçları benimde hoşuma gitmedi ama olacak okadarcık...teeee 2o sene öncenin teknolojisiyle bu kadar olmuş..fazla bile bence...
lindsay çok çirkin yaa hiç ed harrise yakışmamış..uyuz bişey..çiroz falan..daha gösterişli ve hoş bi kadın olması daha güzel olurdu..

sanirim o zamanlarin modasi o sac bicimi felan izlemistik ya film daha onda da guzelim julia roberts ne cirkindi hani.. lindsayi ona benzettim bi anda ben.. sanirim o gunlerin modasi bu dedim sonra..
ama ed ama ed cok tatliydi yahu :)) bi de yukardaki gemideki diger takimi gonderenlerin kaptani vardi o da cok tatliydi.

yok canım süre değil,üzerine sağ tıkladığında özelliklere tıkla.özet kısmında resim karesi hızı olur25 veya 23 diye..onu sormuştum ona göre yollayacağımda

Back