• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 12.hafta Anketi-Satrapi

hangisi olsun :)

• Ankete Katılan
    15
scent of a woman a verdim oyumu,, ama final haftasindayim izleyebilirimiyim emin degilim.

inanmıyoruuuumm süper filmler hepsi deee satrapi mükemmelsin yaaa!! hepiciğini izledim bin kere olsa yine izlerim, şimdilik kullanmiim anketin gidişatına göre vereyim kim en çok neyi isterse çünkü ben izledim dediğim gibi. aiiyyy nasıl mutlu oldum ellerine sağlııkk

Kalabalığın peşinden gitmek her kişinin işidir
Kendi fikrinin peşinden gitmek er kişinin işidir kaydirigubbakcemile3
Ayy şaka şaka sakın alınıp darılma
Sabah sabah uyykusuzum karalıyorum bişeyler
Aslında bende gidişata bakayım dedim ama sonra kendi tercihime sahip çıkma fikri ağır bastı
Filmleri araştırdım düşündüm taşındım kaşındım
Hiçbiri tercih edeceğim filmler değil
Ama oyum Amadeus'a

ben teşekkür ederim canım Piano Piano Bacaksız döneminin en güzel bir filmlerinden biri bence umarım sen de beğenirsin izlediğinde.

Malice evet canım Amadeus ta özellikle oyuncular senaryo çok güzel

canim anket sonucu belli oldumu hangi filmi izlicez bitanem opuyorumnanaktan

büyük ihtimal kadın kokusu izlenecek uzun zaman önce izlediğim için tekrardan izlemeyi düşünmüyorum ama piano piano bacaksız ve amadeus mutlaka izleyeceğim filmler:)

yine kaçırdım diyip korka korka baktım, kadın kokusu seçilmiş; benim de önermeyi düşündüğüm bir filmdi açıkçası Satrapimin seçimi; Al Pacino muhteşem, bayıldığım bir film (fi tarihinde izlemiştim ama olsun) :)

cnm uzun bir film olmasına ragmen büyük bir zeyifle izledim demin nette gordum Al Pacino'ya ilk oscar odulunu kazandıran filmiş hakketende Al Pacino oscarı hakketmis nette yazılanlara gore 4 ay kadar körler okullunda körlerin yasantısı gozlemlemis

tango sahnesi Al Pacino'un kursüdeki konusması ,ses tonu vb. filmin her karesini beni inanılmaz etkiledi

satrapaticim sagol tatlım en yakın zamanda gene izleyecegim super bir film secmissin

aaaa bir de ferrari araba sahnesi nasıldı kızlar ooof offfff offffff kendimi arabanın içinde gibi hissettim =)

ooooooof gelin birlikte yorum yapalım aaaaaa

tatlim bugun filmi izledim.daha oncede izlemistim ama ustunden epey gecmis olduugundan unutmusum epey:)secimlerinden dolayi tebrik ederim filmlerin hepside cok guzel secimdi emegine saglik kuzum.herseyden once tango sahnesi cok guzeldi!bi insan kör olsa anca bu kadar inandırıcı olabilirdi.zaten oscarida almis bu filmiyle bencede hakkidir.zaten oyunculugu ayri konusulur her filmine ayri bi tat katior.oyunculugunu begendigim aktorlerden biri zaten kendisi.ferrari kullandigi sahne ve tango yaptigi muzikte cok guzeldi.kor bi emekli albayin genc cocukla olan yasam seruveniini izlemek keyif verdi.gozleri gorenle gormeyen arasindaki gozleri goren ama aslinda gormeyen olmanin arasindaki ince cizgi..herseye ragmen yasama slklca tutunan bi adam bizimde ondan ders almamiz lazim

Uzun zaman önce izlememe rağmen tango sahnesi hala aklımdadır. Filmdeki repliklerde çok iyi, Al Pacino müthiş bir oyuncu ,Babadan önce beni etkilediği ilk filmdi Scent Of A Woman .

Son düzenleme:
scent+of+a+woman

Back