• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 9. Hafta Anketi---ohcanimadeysin

sinema günleri 9. anket ohcanıma deysin

• Ankete Katılan
    17
the_abyss_large_05.jpg

kızlar pazar günü 1 hafta oluyor..prenses bugün aç istersen..izlemeyen ve yorum yapmayan bir sürü kişi var ama olsun buda benim şanssızlığım oldu..daha fazla gecikmesin canım

ohcanimadeysincimm absyy netten izleyim dedim ama dogru calisan link bulamadim ama burda korsan buldum ordan izlicem aksamda yorumlarimi yazcam artik gecikme icin ozur dilerim bitanem

ya arkadaşlar göbeğim çatladı ama ben filmi bulamadım..3yere gittim artık mecburen dedim bari nüfus kağıdımı bırakır alırım ama dedikleri şey hep aynı "abla bu film yok elimizde eski bi filme heralde baya"-tatlicadiarzu-

ohcanımadeysin kusura bakma arkadaşım ama yapabileceğim bişe yok şuanlık, bulursam kesin izleyip yorumumu yapıcam..
netten de indiremiorum kotalı kullandığım için..

kızlar pazar günü 1 hafta oluyor..prenses bugün aç istersen..izlemeyen ve yorum yapmayan bir sürü kişi var ama olsun buda benim şanssızlığım oldu..daha fazla gecikmesin canım

ya tatlım kusura bakma. senin şansızlığın oldu. virüslü mirüslü indiriyodum ama malesef torent hiç çalışmıyo ve kiralayamadımda(bulamadım) haftasonuna pc yapılınca söz indirip izlicem hemen.

ohcanima deysin sonunda izleyebildim filmdi netten bulamadim burda korsan buldum cok sukur
ben bu filmi cok onceden izlemistim bu benim ikinci izleyisim ama epey unutmusum guzelcim
guzel filmm secimin icin tsk ederimmm gelelim yorumlarima denizlati dunyasini buyuleyici buluyorum
bilimkurgu sevenler icin kacirilmicak bi film bence.özellikle o dev dalga çok etkileyiciydi. çok başarılı yansıtılmış bir atmosferi var filmin.gerilim dozu yüksek hareketi bol olan bir film özellikle Vınç düşme sahnesi. Ed Harris harika bir oyunculuk sergilemis.Michael Biehn kontrolünü kaybetmiş ve psikolojisi çökmüş bir adamı çok iyi canlandırmıs.efektleri cok basarili buldum.su dunyasi inanilmaz zaten!

kızlar benimde son part iniyor bilgisayarım cok yavasladı filmleri indirmekte cok zorlanıyorum ...son part insin kahvemi koyup bugun izleyecegim

david gale az önce bitti güzel filmdi gerçekten, sonu da çok etkileyici bitti, ya kate winslet ne kadar iyi rol yapıyo arkadaşş.. teşekkür ederim tekrardan ohcanimadeysin opuyorumnanaktan benim açımdan çok randımanlı bi hafta oldu çok sevdim bu haftayı saol

Back