Sinema Günleri 5.Hafta Anketi / Liv

Sinema Günleri 5.Hafta Anketi / Liv

• The Reader

OY: 7 53,8%
  • Philadelphia

OY: 2 15,4%
  • Matchstick Men

• Catch Me If You Can

• Ankete Katılan
    13
oyumu kullandım gecikmeli olarak
bayramda giremedim nete hiç mafoldumben
ne zamandır izlemek istediğim the reader a verdim oyumu

bugün yolda işe giderken burası aklıma geldi. 10. hafta bende diye düşündüm. sonra 5. haftadayız dedim daha 5 hafta var seçerim diye düşünürken livin anketi olduğu aklıma geldi sonra bi telaş aallllaaa l den sonra m var kesin bu hafta sıra bende daha film düşünmedim diye. sonra aklıma malice geldi rahatladım daha da magiclowe varmış ohhhhh be
the readerde almış başını gidiyo neyse en azından elimde var indirmek zorunda kalmıcam...

liste degıstı mı kızlar ?

hayır canım, yeni katılmak isteyenler oluyo onlar eklenyo listenin sonuna, başka değişiklik yok sanırım :hulya:

bugün yolda işe giderken burası aklıma geldi. 10. hafta bende diye düşündüm. sonra 5. haftadayız dedim daha 5 hafta var seçerim diye düşünürken livin anketi olduğu aklıma geldi sonra bi telaş aallllaaa l den sonra m var kesin bu hafta sıra bende daha film düşünmedim diye. sonra aklıma malice geldi rahatladım daha da magiclowe varmış ohhhhh be
the readerde almış başını gidiyo neyse en azından elimde var indirmek zorunda kalmıcam...

ben de yaşıyorum bu duyguyu, allahtan sonlardayım, hangi filmleri önercem hiç belli değil.

kızlar prenses ne zaman döncek biliyo musunuz :sinifsinif:

aaa ben yeni gördüm anketi :bbo:

sıkıysa yakala ve matchstick men izlemiştim, the reader seçtim, adını sık duyduğum ancak izlemediğim bi filmdi..

güzel seçimler liv, ve gerçekten çok zor film seçmek, ben hala kara veremedim..

görünüşe göre the reader izleniyor..ben daha yeni izlediğim için izlemeyeceğim..
çok çok beğenseydim izleyebiliridim tekrar ama hiç gözüm kesmiyor
ya bu film seçmesi ne zor ya
acaba bunu beğenirlermi,izlemişlermidir ki diye diye kararsız kalıyorum

reader önde olduğu için izledim dün ben bu filmi
ama izlemeyen arkadaşlar olduğu için yorum yapmayayım
şu kadarını söyleyebilirim ben beğendim ama öyle aman aman etkisinde kalmadım
bi de şu dikkatimi çekti normal şartlarda erotik sahneler beni çok rahatsız eder ama dün nedense hiç rahatsız olmadım alıştım sanırım artık kaydirigubbakcemile3

kızlaaar niye mesajlarım kaydolmuyo yaaa bu kacıncıı!!
the readere oy verdim buda kaydolmazsa yazmıyom bidaha ulen=)

reader önde olduğu için izledim dün ben bu filmi
ama izlemeyen arkadaşlar olduğu için yorum yapmayayım
şu kadarını söyleyebilirim ben beğendim ama öyle aman aman etkisinde kalmadım
bi de şu dikkatimi çekti normal şartlarda erotik sahneler beni çok rahatsız eder ama dün nedense hiç rahatsız olmadım alıştım sanırım artık kaydirigubbakcemile3

aynen bende etkisinde kalmadım..ama hiç beğenmedimde demiyorum tabi
yalnız ben o erotik sahnelerden fazlasıyla rahatsız olmuştum..hiç hoşuma gitmemişti yakıştıramadım ne bileyim..
çiroz bi çocuk yeni yetme böööğğğğ-tatlicadiarzu-

X