• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 12.hafta Anketi-Satrapi

hangisi olsun :)

• Ankete Katılan
    15
öncelikle satrapimden çok özür diliorum bu gecikme için mafoldumben

filmi kiralayıp izlediğim için çıkıp almam çok geç oldu satrapim lütfen kusuruma bakma..

bugün aldım izledim, ve bayıldımmmm.. gerçekten harika bi film.. bukadarmı gerçekçi yapılır bi rol, alpacino değilde hiç tanımadığım biri oynasaydı bu filmde harbici kör derdim, kendine bikere daha hayran bıraktı.. boşuna almamış oscarı kereta :delphin: kaydirigubbakcemile3

tango sahnesi benide çok etkiledi herkes gibi.. daha doğrusu film komple etkisine aldı beni, sıkıdığım bitsin dediğim sahne yoktu hiç.. iyiki izlemişim diorum zemuszemus

satrapi cnm opuyorumnanaktan

filmi kiralayıp izlediğim için çıkıp almam çok geç oldu satrapim lütfen kusuruma bakma..

bugün aldım izledim, ve bayıldımmmm.. gerçekten harika bi film.. bukadarmı gerçekçi yapılır bi rol, alpacino değilde hiç tanımadığım biri oynasaydı bu filmde harbici kör derdim, kendine bikere daha hayran bıraktı.. boşuna almamış oscarı kereta :delphin: kaydirigubbakcemile3

tango sahnesi benide çok etkiledi herkes gibi.. daha doğrusu film komple etkisine aldı beni, sıkıdığım bitsin dediğim sahne yoktu hiç.. iyiki izlemişim diorum zemuszemus

canim benimmm gercektende cok etkiyliyeci bi performans sergilemis kor olmadigini bilmesek hakketen gozleri gormuyo deriz saripapatyam

evet canım al pacino destan yazmıştı bu filmde :1rolleyes:

Şeniz

nihayet akşam izledim kızlar filmi çok ama çok hoş bir film
teşekkürler bu seçim için
tango sahnesi evet enfes hele o müzik insanı alıp götürüyo uzaklara
kız Al PAcinodan daha şaşkın halde resmen
bide gözü görse neler yapacak tangoda
bu arada Charlie nin de performansı bence çok güzel göz dolduruyo

bende dün gece izledim sonunda. malesef türkçe dublajdı görüntü fena sayılmazdı.
al pacinonun her filmini ayırt etmeksizin çok sevebilirim. pembe dizilerde oynasa bile:)))
huysuz ihtiyar tavırlarını en çok jack nicholson(About Schmidt) ve clint eastwood(Gran Torino)ta bayılmıştım . al pacinoyu bu filmdekiyle unutmuşum. hatırlayıp gülümsedim.
filmdeki sahnelere değinmiş herkes. senaryoda oldukça başarılı ki al pacino olmasa severmiydim filmi genede severdim diye düşünüyorum.
sonra benim canım izlerken çok jack daniels çekti.yılbaşından kalmıştı yuvarladım bir iki.en sevdiğim içkidir bu arada. o bakımdan iki özlemi bir arada giderdim. pek bi keyifliydi türkçe dublaja rağmen.
çok çok teşekkürler bana böyle güzel duygularla bir filmi tekrardan seyrettirme imkanı verdiğin için satrapi.

teşekkürler yorumlarınız için kızlaropuyorumnanaktan

mayalıhamur :içelim:

anigif118ec3nuot2.gif

Back