Simli Badana

yaa bende bişeyler boyamak istiyorum hemde en sevdiğim iş ama benim çevremde bu konulara ilgi duyan kimse yok bende iki kızımla ilgilenmekten kurslara gidemiyoruum.ama çok seviyorum.bi site falan yokmu öğretici.ama şu duvara sim konusuna taktım.bu hafta sonu eşimin işi belli oldu.kolları sıvayacak artık.bende çayını yapıveririm demi ama.evinde süper görünüyo huzur içinde yaşamanız dileğiyle ...

oyy saol bıtaneeemmm kıs sen bıle yaparsın ama cocuk olunca zor tabı, sormak ıstedıgın bısey olursa sor ben yardımcı olurum,ogretıcı sıte bılmıyorum vallaa.s.

Anasina Bak Kizini Al,ayol Seren Sende Ne Meharetler Varmişşştaaaa Biz De Kendimizi Bişy Biliyo Saniyormuşuk, Tüh Tüh Tühhh Maşallahhh Nazarlara Gelicen Hayatim yerimseniben

seren cim sayfaya nası ekledın o resimleri, yani link olarak degıl sen direk resim eklemişsin ya onları soruyorum canım, link adresi vererek degıl anlatabıldım mı

seren cim sayfaya nası ekledın o resimleri, yani link olarak degıl sen direk resim eklemişsin ya onları soruyorum canım, link adresi vererek degıl anlatabıldım mı

CANIMM VALLA BANA SOYLENEN LINKE TIKLADIM ORDA NASIL EKLEMEM GEREKTIGININ TARIFINI YAPMISLAR BENDE ONA GORE UYGULADIM VE EKLEDIM SENDE O TARIFE UYARSAN DREK RESIM EKLEYEBILIYORSUN CNM
SANA ADRESI ASSAGIDA YAZIYORUM LINKE TIKLA DREK KARSINA CIKACAKTIR SAYFASI, SENDENDE RESIMLER BEKLIYORUZZ ŞEKEERRa.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/foruma...372/index.html

gercekden hos olmus .ve dedikleri gibi anakiz cok marifetlisiniz keske benimdeole yaratici becerilerim olsaydi:1no2: tesekkurler a.s.

maşallah allah nazarlardan saklasın çok marifetlisiniz annende sende yaptıklarınız süper ayrıca simli badana için sorduğum sorulara yanıt verdiğin ve bilgilendirdiğin için çok çok tşk

yahu meraktan catlayacagım desem yalan olur ama sadece merak eddıyorum desem dogru olacak resmı ekleyınde gorelım yaaa

teşekkürler... ben çokk beğendim....

iyi günlerde oturun inşallahhhhhhhhhhh........... ;-)

Son düzenleme:

canım ya ellerınıze saglık super seyler bunlar kıskandım :1closedeyes:sırnaşık şey bana fıkır verırmısın benım molbılyalarım sıyah kolruklarım krem rengı aksesuarlarım kırmızı tuller krem rengı perdeler kırmızı storlu tul ucları kırmızı boncuk, duvarlarım klasık sampanya rengı dedıklerı renkten bende simli boya ıstıyorum ama sence ne renk bır uygulama yapmam lazım :1hug:

cnm yerınde olsam sılık kırmızı renklı boyalar var yanı cok kırmızı dgl o boyadan alıp bır sunger yardımıyla suankı boyanın uzerıne duvara pat pat yapıp kurumasını bekledıkten sonra ustunede gumus yaldız attınmı fıstık olur valla:))) sarı yaldızda atabılırsın ama sıyah ve kırmızının yanına gumus sim dahabır guzel duruyor benden solemesiiia.s.

canım tebrik ediyorum çok zevklisin ve çok hoş şeyler yapmışsın maşallah Ben nakıştan örtüden falan pek hoşlanmam:1no2: ama tabağı nasıl yaptığını merak ettim anlatırmısın çok beğendim:sm_confused: bide amerikan servis yapıyordun yanılmıyorsam sana zahmet onun resminide eklermisin duvar için yaptığın uygulamalarda çok güzel bende senin gibi yaratıcı biriyim çok hoşuma gitti seninle karşılaşmak.:içelim:

a.s.saol cnm benımmm guzel dıleklerın ıcın emınım senınde guzel fıkırlerın vardır .
tabagı nasıl yaptıgımı hemen yazım,,

oncelıkle carrefourdan ucuza seffaf sade cam tabaklar aldım 6 kişilik 6sı cukur (corba koymak ıcın) 6sıda duz (corbadan sonra pılav patates vs.. servıs etmek ıcın) aldım sonra sen bursada oturuyorsun orda varmı bılmıyorum ama ben uzerındekı tasları emınonunden aldım, savoroskı tasının ucuz olanlarından yani,ozel cam yapıstırıcı ıle tabaklarımada sekıl vererek yapıstırdım işte bukadar basiiiitt:teytey: servıs ortulerınıde yapıcam daha bıtmedı cnm hamıs oldugum ıcın ve calıstıgım ıcın aksamları yorgun oluyorum malesef ama en kısa zamanda bıtırıp hatta sızın ıcın ozel sofrada kurup resmını cekerım meraketme okişş daha bardaklar yapılacak cunku:dance:

aaa bulurum ben o taşlardanda yıkanırken çıkmasmıki taşlar fisfisfis üstüne ayrıca koruyucu hani vernik gibi bişey istemesmiki :uhm: Bende yapmak istiyorum bu tabaklar çok güzel onlar öle içiçe dizilince sofraya ne kadar şık duracaklar tahmin edebiliyorum benim taşlı bardaklarım var zaten takım olacak.:teytey: ayyy çok heycanlandım şimdi. Çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için bebişinle sana sağlıklı mutlu günler diliyorum.a.s.

Serencim süpersiniz walla sen de annande maşallah.

Bende kurdele nakışına başlicam yakında.Malzemelerim gelmedi şiparişi verdim bakalım.Bende bu tabaklardan yapmak istiyorum.Ama burda o taşları bulabilirmiyim bilmiyorum.Küçük şehir olunca kardeşime sipariş vereyim en iyisi.

Sonra bu boya işi kendi evimiz değil ve duvarlar yağlı boya değil.Hem ev sahibimizde izin vermez sanmıyorum.İlerde inşallah onu da denerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…