yaa bende bişeyler boyamak istiyorum hemde en sevdiğim iş ama benim çevremde bu konulara ilgi duyan kimse yok bende iki kızımla ilgilenmekten kurslara gidemiyoruum.ama çok seviyorum.bi site falan yokmu öğretici.ama şu duvara sim konusuna taktım.bu hafta sonu eşimin işi belli oldu.kolları sıvayacak artık.bende çayını yapıveririm demi ama.evinde süper görünüyo huzur içinde yaşamanız dileğiyle ...
Anasina Bak Kizini Al,ayol Seren Sende Ne Meharetler Varmişşştaaaa Biz De Kendimizi Bişy Biliyo Saniyormuşuk, Tüh Tüh Tühhh Maşallahhh Nazarlara Gelicen Hayatim yerimseniben
seren cim sayfaya nası ekledın o resimleri, yani link olarak degıl sen direk resim eklemişsin ya onları soruyorum canım, link adresi vererek degıl anlatabıldım mı
valla cnm benım aldıgım kucuk kutuydu 35m2 ye kadar yetıyor onların buyuklerıde var ama nekadar oldugunu bılmıyorum ben salonuma gore ufak boyadan aldım arttı bıle cnm , o sımlerın her rengı mevcut olması gerek ben gordugumde kırmızı gümüşü ve sarısı vardı bana sarı gerek oldugu için sormadım her renk varmı dıye ama vardır kesın sonucta dekoratif boya hiç olmadı duvar cılası al içine renklı kırtasıyelerde satılan simlerden alıp ıcıne dok ve karıstır sonrada duvarına uygula işte sana renklı sımyerimseniben
zaten o boyaların ıcındede ozel bı sım yok sımı seffaf boyanın içine atmıslar adıvar işte:sm_cool:
canım ya ellerınıze saglık super seyler bunlar kıskandım :1closedeyes:sırnaşık şey bana fıkır verırmısın benım molbılyalarım sıyah kolruklarım krem rengı aksesuarlarım kırmızı tuller krem rengı perdeler kırmızı storlu tul ucları kırmızı boncuk, duvarlarım klasık sampanya rengı dedıklerı renkten bende simli boya ıstıyorum ama sence ne renk bır uygulama yapmam lazım :1hug:
canım tebrik ediyorum çok zevklisin ve çok hoş şeyler yapmışsın maşallahBen nakıştan örtüden falan pek hoşlanmam:1no2: ama tabağı nasıl yaptığını merak ettim anlatırmısın çok beğendim:sm_confused: bide amerikan servis yapıyordun yanılmıyorsam sana zahmet onun resminide eklermisin duvar için yaptığın uygulamalarda çok güzel bende senin gibi yaratıcı biriyim çok hoşuma gitti seninle karşılaşmak.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?