Simli Badana

merhaba,
Bende kızımın odasını yapmak ıstıyorum simli boya. Arkadaşım direk boyaya karıştırıp yaptırmıştı guzel duruyordu ama ben kendım teredutluyum bırazCADIARZU şeker pembesinin içine gri sim verdi satan kişi ve çok popüler diyede belirtti ama ben hala acabalardayım :1no2: duvarlarıma alçı çekildi kızımın odası pembe direk boyaya karıştırıp yapsam nasıl olur ? beğenirsem yatak odamada kumbeji içine altın sarısı aldım onu yapayım diyorum. tavsiye önerilerinizi bekliyorum şu an evde boyacılar var hemen karar vermem lazımmafoldumben

benimde odam kırmızı boyacılar bana sormadan sim dökmüşler ama boyadan sonra sac kurutma makinesiyle yapmışlar kırmızı üzerine sarı sim dökmüşler ilk başlarda beğenmemiştim ama hoş duruyor

Arkadaşlar akşam eve gittiğimde boyacılar direk boyaya katıp yapmışlardı badanayı. Işıkta cok guzel parlıyor keşke daha fazla atsaymışım sim diye düşündüm. Güzel olmuş beğendim zemuszemus
en kısa zamanda resmini çekip ekleyeceğim sengözlerimebaksanab

arkadaşlar yeni badana yaptıracğım ama bu sim olayını çözemedim kimi karıştırılır diyo kimi ayrı var diyo hangisi daha iyi buradaki ustalar karıştırırız dedi sizce ne yapayım

kızlar oturma oda lila rengi tek duvara beyaz tv unıtesı yaptırmayı ve o duvarı lila rengıne boyamayı dusunuyorum lila boyanın uzerınde hangı renk sim güzel durur karar veremedım

kızlar oturma oda lila rengi tek duvara beyaz tv unıtesı yaptırmayı ve o duvarı lila rengıne boyamayı dusunuyorum lila boyanın uzerınde hangı renk sim güzel durur karar veremedım

merhaba,

Lila rengine bence gri sim güzel durur. ben kızımın odasını şeker pembe yaptım içine gri sim kattım güzel durdu :)

kızlar bizim de duvar rengimiz kum rengi daha boyanmadı boyalar alındı bide polisanın sim efektinden aldık 2.5 litre altın sarısı renkler uyar dimi bide sanki fazla aldık simli boyayı gibime geldi

evet arkadaşlar duvar fotolarınızı rica etsem çekerseniz lütfen yaa bende kafa kalmadı çok kararsızım

ben yeni yaptırdım arkadaşlar ama siml, badanamı desem adına biliyorum ev boyandıktan sonra üstüne sim ile efekt yaptılar çok güzel oldu gören duvar kağıdı zanlediyor resim çekip yüklerim size en geç yarın akşama

arkadaşlar efekt değil normal sim burda artık herkez efekt yapıyorlar ben değişik olsun diye simli istiyorum lütfen yapmış olanlar resim yüklesin

Benim salonumda da iki duvarımda sim ekekti var biz bauhause dan alıp boyanını içine karıştırdık toz halindeydi simler. Esas rengi duvarlarımın kumsal. Altın sarısı simler kullandık. .direk bakıldığında çok belli olmuyor ama dikkatli bakıldığında ve akşam lambaları açtığımızda yada güneş ışığı vurduğunda ışıl ışıl oluyor. biz çok beğeniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…