ayyy cok sevındımmm bebeğine ve sana saglıklı dogumlar dılıyorum canım ,gerci daha doguma bayağı bi var ama Allah ım ikinize de saglık sıhhat versin, derim ki dogum zamanı gelene kadar çalış, dogumdan sonra ev hanımlığı yaparsın,ilk bebeğin mi ?Şeniz
valla bılmemkı cnm içimden gelerek yapıyorum yanı ayy ben hayatta yapamam dıye bısey hiiiç dememişimdir yaparım dedıysem muhakkak cabalayıp yapmısımdır mesela kendıme boncuklu yemek takımıda yapıyorum:roflol: yani amerıkan servıs ortusu boncuklu sonracıma tabakların kenarları boncuklu bardaklarını bonvuklu yapıcam ortaya salata tabagıda boncuklu olacak yanı tam takım :teytey: denemelık bı servıs tabagı bırde corba tabagını boncukladım guzeloldu sofrada ışıl ışıl duruyor super yaa ben bıraz sımlı ışıltılı seylerı sevıyorum cnm belkıde ondan bukadar ılgım var benım annemde ahşap boyama ustası bak onunda yaptıgı urunlerın resmını cekıp buraya koyabılırım:dance: arada sıparış alıyor yaptıgı seylerın ornegını buraya koyarım cnm begenırsenız sizlere işcılık parası almayız:roflol: ben suan 3 aylık hamişim cnm hayatımda evde oturmadım hiç ama bebıs olacagı ıcın calısma hayatıma son vermek zorundayım o yuzden evle ılgılı seylerı ucuza maal edıp kendım yapıyorum cok guzel seyler cıkıyor ortaya bıraz sabır ve hırs olduktan sonra herkes herseyı yapabılır cnm ınanıyorumkı sende yaparsın ,,,,, buarada bırı bana fotoları nasıl ekleyecegımı soylemıcemiiiii:uhm:
canim hazir fotograf makinasini eline almisken su tabaklarinda bi fotosunu cekip ekleyiver olmazmi :icecream:
hadi artık şu resimleri görsekte bizde fikir sahibi olsak yaz geliyor badana yaptırcaz evimize merak ettim çok a.s.
sevgılı ecrenım ve seren hanımlar. su sımlı badana resımlerını ekleyın catlıcaz merakdan yawww:roflol:
foruma resım ekleme anlatım lınkını verıyorum ve en kısa zamanda resımlerınız beklıyorum.tesekkurler a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar-t44372/index.html
cidden ne parlar ev ama çok güzel canım hayırlı olsun
Allah evi olmayan herkese ev nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?