• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simli Badana

herkese merhaba ; serenciğim simli boyan çok güzel olmuş :dance:

ben de araştırıyordum dedimki kendi kendime kk da mutlaka simli boya yapan vardır bi konu açiim dedim,belki açılmıştır die incelerken buldum topiğini :teytey:

ben yaz sonu evleneceğim ; evimizde hummalı bir tadilat yapılıyor ve ben oturma odamla yatak odamı beyaz sedef desenli üzerine de simli efekti istiyorum:dance:

acaba nasıl durur diye tereddütteydim senin odanı görmem harika oldu .

ben beyaz renk boya yapıcam sanırı mbu sim efekti sadece altın sarısı acaba beyazda güzel dururmu CADIARZU

ayrıca boyanır boyanmaz resimleri eklicem a.s.

bayıldım evine canım maşallah çok güzel olmuş sende annende çok marifetlisiniz Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah.

masallah cnm cok beceriklisin.. simli duvarlar muhtesem..:1rolleyes: bende duvarl boyalarinda degisik seyleri seviyorum .. evimden iki örnekvermek istiyorum .. gördügün yerlerin badanasi bana ait.. motifleri kendim yaptim.. ins begenirsiniz..

pict0001ah7.jpg

pict0002mc4.jpg

pict0002mc4.6e599ff3dd.jpg

pict0003qq8.jpg

:nazar:

DarkinLiFe mCxxx valla takip etmiyom seni sırnaşık şey :roflol: Şeniz

ay o aykkablılıgn kırmızısını ıstıyorum ben modelı evlımde vardı cok guel olumus sımlı boynaın adı nedır acaba ıst bula bılırmızı

cnm ben simli boya kullanmadim .. kendi boyadigim duvarlari göstermek istedim .. zaten almanyada simli boya görmedim ben :S ama eminimki ist da simli boya mutlaka vardir.. orda yok yok :D

orda genlde cocuk odaları cok guzel oluymu acaba bana yardımcı olurmusun soyle guzel occuk odalarının resımmlerı varmı elınde yada hol dekorları varsa yuklersen sevınırım cunkı senınle zevk lerımız aynı cok begendım zevkınıde bu arada eger yuklersen sevınırım cnaım

yok canim yha .. burdaki cocuk odalarindan hic memnun deilim.. hem tahtasi dandik hem de stilllerini begenmiyorum ben sade bir bebek odasi aldim .. bebisimin odasi basligina bakarsan görebilirsin.. bi de erkek ya biraz sade bir oda oldu..tam istedigim gibi yapamadim anlayacagin ..

selamlar resimleri ben de açılmıyo yaa çok merak ettim. benim de yaza düğünüm var renk konusunda araştırma yapıyorum. kese kagidi rengi düşünüyorum ama yatak odasında lila düşünüyorum. mutfak dolaplarımda üst dolaplar açık meşe alt dolaplar cceviz renginde, sadece tezgah arasında bej fayans olacak mutfagımın rengi ne olmaslı sizce?? banyo ve tuvalet fayansları için de istedigimiz rengi bulamadık beyaz agırlıklı yeşil bi renk olacak.oturma odasında kanepe düşünüyoruz daha rahat bi oda olsun istiyoruz duvar be kanepe renklerine karar veremedik :(((( önerilerinize açığımmm :))

evin hayırlı olsun bende merak ettim simli boya nasıl duruyor duvarda diye ben hemen sıkılıyorum duvar renginden değiştirmekte zor renkleri israf oluyo o yüzden sabrediyorum artık

ya arkadaşlar şu resim koymayı bir türlü beceremedim yaa.ben duvar kağıdı konusunda yardım edermisiniz diye bir sayfa açmıştım oraya bakın salonumun resmi var bana fikir verirmisiniz acaba.duvar kağıdı diyorum ama simli boyada güzel olmuş siz ne dersiniz acaba.

bayıldım bu simli boyaya bende boyamak istiyorum.1ay sonra taşinicağım.eğer simli badana yaptırırsam sonra üstünden badana yapınca simi belli olurmu acaba malüm kıradayız

ayy ayy seren bayıldım canım ana kız yaptıklarınıza ellerinize sağlık bu güzellikleride bizimle paylaştığın için yüreğine sağlık canım o heykeli hangi boyayla boyadın ve nasıl teknik uyguladın yazarsan çok memnun olucağıma.s.:nazar:

diğer adıyla japon boya biz 10 yıl önce yaptırdık bazı odaları söktük bazıları hala dıruyor
çok dayanıklı bir boya ama çıkarırken biraz zahmet ettiriyor
diyer boyalar gibi üstüne boya yapamıyorsun çıkarman gerek

şı meşhur sim den ben de aldım beyazın üzerine yaptırıcaktım,önce küçük bir alanda denedim.ışık vurduğu zaman çok güzel parlıyor ama ışık yokken bildiimiz cart sarı duruyor benek benek senağlama çok istiodum ama bu yüzden yapamıcam

gerçi aldığım beyaz boya da kendinden parlakmış bu yüzden acım hafifledi biraz tatlicadiarzu

resimleri çekebilirsem eklerim Şeniz

bu boya benim dediğim japon boyadan farklıymış
japon bıyayı tavsiye ederim

pamuk gibi bir boya ıslatıp ıslatıp elle duvara yapıştırıyorlar sonra düzleştiriyorlar

oda bol simli ve çok dayanıklı bir boya sadede
normal boya yapacaksanız ileri doğru o boyayı sıcak su ile ıslatıp çıkarmanız gerek
çok farklı bir bıya

tavsiye ederim bilenleriniz varsa bilir araştırın

Back
X