cnmcımmm oncelıkle evın hayırlı olsun aynı işlemı ben kendım salonuma yaptım :roflol: 2 senelık evlıyım yapalı 5 ay oldu :dance: oncelıkle gıttım bahuase ye ordan marshalın dekoratıf sımlı boyasını aldım yanı kurumus duvarada yapılabılıryo sonra onu guzelcemen calkaladıımm kendımde calkalandım tabiii:roflol: sonracıma rulo fırca yardımıyla ust kısımlardan merdıvenle cıkarak assagıya dogru boya yapar gıbı boyadımmm:teytey: istersenız aksam resmini cekıp yrn buraya eklim ama nasıl eklenecegını bana soyleyın cunku resım eklemesını bılmıyorum bayanlarrr:icecream:
heeee bu arada dekoratıf sımlı boyanın malıyetı sadece 30 YTL idia.s.
Seren eline saglik ve kocamaaaaan bir masallaaah
Cok becerikli bir hanimsin bu cok guzel bir ozellik .
Annecigin ve senin yaptiginiz hersey harika . BOncuklu ortu bende istiyorum ama utulenmesi filan dert olur diye vazgecmistim .:) Ama seninkileri gorunce ''yapsamm mi ?'' demeye basladim yine.Cok guzel gorunuyor cunku :)
Fotograflar cekip bizler icin buraya ekledigin icin de ayrica tesekkurler .a.s.
Sevgiler ...
Ben henüz yaptırmadım. Ama aynen dediğin gibi bende 30 ytl buldum. Nasıl güzel duruyo mu. Bir 1 kutru kaç mtrekarelik alana yetti.Bilgi verirmisin Bir de merak ettim. hangi rengi üzerine uyguladığınu sen mi yaptın boyacı mı ?
Sağollllllllllllllllllllllllll
ee şimdilk aklıma bişii geldi..badanayı yaparken boyanıniçine sim atsak böyle olmasmıki acep :)
simli seren bişi sorcam.şu duvara yapıştırdığın ağaç varya.
ben onlardan çok aradım bulamadım.nerden aldın sen şekerim
beyaz boyanın üzerine ne renk sim olur kızlaar.
güzel dıleklerın ıcın saol canım benimmm,
ayrıca duvara bişey yapıştırmadım kıs onuda ben çizdim ve siyaha boyadım okadar:roflol: gercı tam bıtmedı birazdaha yaprak yapmam gerek, ama duvar stıcker lerı var yapı marketlerınde yanı boya ve duvar kagıdı saten buyuk alısverıs merkezlerınde çeşit çeşit stıcker bulabılırsınızz,
AMA BUNU BEN YAPTIMMa.s.
maşallah ana kız çok marifetlisiniz hepsi birbirinden güzel olmuş elinize sağlık
yalnız göz hakkı olarakan bunlardan bende istiyorum :)))
Seren Cim Yazdiğin Dikkatimi çekti Ama 1 Kutu Kaç Mt2 Yetiyor Ve Her Renk Sim Mevcutmu Boyacilarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?