Şimdiden araştırmaya başladım

Umutsuzca nasıl erkek olduğunu, neyin kutlandığını anlamlandırmaya çalışıyorum. Bakıyorum düğün yapanlar da neyi kutladıklarını bilmiyorlar galiba. :))

Bu devirde tamamen gösteriş. Ben en iyisini yapmalıyım, herkes bana hayran kalmalı mantığı.

Kimsenin eğlenmediği kına geceleri de aynı kategoride mesela. Gelin folklör ekibiyle binbir çeşit kıyafet değiştirerek gösteri yapıyor davetliler masada oturup sıkıntıdan patlıyor.

keşke hiç üremeseydiniz.

keşke profil fotonu değiştirsen, hiç bana duşmeyen bir şey istiyorum belki ama hep elimle kapatarak geçiyorum senin yorumlarının olduğu bölumu, hayatımdaki en etkilendiğim olaylardan her gorduğumde kalbim çok acıyor. her konuda yazasım geliyor vazgeçiyordum, şimdi kısmetmiş.

ikiz ogullarim var. Üç sene sonra filan sünnet olacaklar. Hayalim evde yakın akrabalar ile kuran okumak. ( Korono biterse)Sade ve gösteriş olmadan. Yurt dışına çocuklarım adina para yollamak.

Altı üstü bir pipi, her erkekte var. Bu kadar anlam yüklemeye ne gerek var.

Tamam ben de biliyorum ve ne anlami var diyorum. Daha hayirli seyler yapmak varken siir okutmak neden?
Sınırlama getirilmemiş ki istediğinizi yapabilirsiniz, Peygamber Efendimizin SAV sünneti olduğu için mevlid okutuluyor, hatırlamak için, dua etmek icin.Onun yüzü suyu hürmetine yani, google daha ayrıntılı bilgi verir size bu konuda.

Ay ne kadar pis uygulamalar.
Benim de oğlum var asla sünnet düğünü denen bayağı, çirkin şeyi yapmayacağım. Hele mehter nedir ya. Pipi bu kadar mı değerli.
Yazık yazık bir de kadın olacaksınız.

Durun bende telefon numaraları olacaktı. Tek hayalim oğlum olursa mehter takımı getirip şehir turu atmak, gelinliğimi giyip cümle aleme nispet yapmak. Yalnız değilmişim demek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…