- 28 Kasım 2010
- 42.241
- 140.297
- 798
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Bende oğlum olursa sünnet düğününde 8 dilimli devasa tarlatanlı pırlanta kaplama nişanlık giyeceğim. Bileğimden dirseğimin üstüne kadar altın takacağım. Oğlumu mehter takımı,Osmanlı kıyafetleri giymiş insanlarla şehirde tur artıracağım ki şanım yürüsün. Padişahtan afilli kestirmeliyim oğlumun pipişkosunu. Yerel kanallara para vereceğim ,yayınlatacağım cümle alem görsün dünyadaki en değerli pipinin kesilişini. Hatta eşim NASAyla konuşalım uluslararası Uzay istasyonu üstümüzden geçsin, çekip canlı yayınlasın dedi de şimdi görümcemgiller falan ezilir diye kıyamadım ben.
Bizede haber ver bizde izleyekBende oğlum olursa sünnet düğününde 8 dilimli devasa tarlatanlı pırlanta kaplama nişanlık giyeceğim. Bileğimden dirseğimin üstüne kadar altın takacağım. Oğlumu mehter takımı,Osmanlı kıyafetleri giymiş insanlarla şehirde tur artıracağım ki şanım yürüsün. Padişahtan afilli kestirmeliyim oğlumun pipişkosunu. Yerel kanallara para vereceğim ,yayınlatacağım cümle alem görsün dünyadaki en değerli pipinin kesilişini. Hatta eşim NASAyla konuşalım uluslararası Uzay istasyonu üstümüzden geçsin, çekip canlı yayınlasın dedi de şimdi görümcemgiller falan ezilir diye kıyamadım ben.
Tövbeler olsun her biri ayrı ayrı şükür sebebi.Sadece mehter yetmez ailecek boyle olmalisiniz
konu sahibinin hayallerini de mahvettik bence vazgeçmiştir artık mehter takımından
Hahahaa ben bir yerde sünnet düğünü videosu gördüm onlarda ailecek salona güneş gözlüğü ile girmişlerdiSadece mehter yetmez ailecek boyle olmalisiniz
Aman Allahımmmmm bunlar neee bunları cidden yapanlar var mı yaaaSadece mehter yetmez ailecek boyle olmalisiniz
Olur mu öyle şey regl gibi bir biyolojik döngü çok ayıp bu zihniyete göre. Kız pedini gazetelere sarıp sarmalamalı, hiç kimseye bahsetmemeli anneye bileBen oğlumu kestirip eve getiricem ve biticek sünnet merasimi.
Annem Eyüp sultana götürmek çok istiyor, öyle görmek istiyorum dediği için Eyüp sultana götürücem ardından boğazda sevdiklerimi yemeğe davet edicem.
Al sana mis gibi kutlama anı işte...
Hayalini kınamaya gelmedim.
Ama bı erkek çocuğunu bu kadar göklere sığdırılamıyorken, kız çocuğun olduğunda yada var ise bilmiyorum regl olduğunda kızın için ne gibi bı aktivite yapacaksınız onu da merak etmiyor değilim...
Göğüslerine kase tutmak, yanaklarına tokat atmak olmaz umarım aktiviten...
Kutsal pipi kesiliyor diye mehter takımı getirtmek mi? Aman allahim. Ceddin deden neslin baban kutsal pipin
Üçüncü fotodaki ablanın arkasındaki adam hayret içinde.. Sanki anlamadan olayın içine düşmüş gibi bakıyorSadece mehter yetmez ailecek boyle olmalisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?