- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.745
- 598
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Ben ömrümde bu kadar karışık kafa görmedim.Konu uzerine denk geldi. Açar altindaki yorumlari okur belki vazgeçer konu sahibi.
HahahhahaHani burada bir konu vardi. Kizimizin biri hamile oldugunu ogrenince gobisine kurdela baglamisti. Burada da konu sahibi pipiye kurdela baglasin madem...
Ay unutmuşum bir de şöyle şatafatlı bir topuzDurun bende telefon numaraları olacaktı. Tek hayalim oğlum olursa mehter takımı getirip şehir turu atmak, gelinliğimi giyip cümle aleme nispet yapmak. Yalnız değilmişim demek mi
Ca vi danHani burada bir konu vardi. Kizimizin biri hamile oldugunu ogrenince gobisine kurdela baglamisti. Burada da konu sahibi pipiye kurdela baglasin madem...
Sunnet annesi gelinligi diye aratinca cikiyor resimler. Abiye gibi ama bi duvak takmadiklari eksik. Yani tabii o kadar teferruatli bi etkinlige gelinlik gibi kiyafet normal.Şaka mı
Yani bi de 24 yaşındasınız. 24 yasinda bir annenin hayali bu mu? Ebubekir Sıddık mehter takimi eşliğinde salona taht ile geliyor
Aaa! milletin ç*künün derdine düşmeyin bu kadar doğurun siz de bi erkek evlat canımmOlmadı şöyle kıymetli bi pipimiz
Insanlarin hayalleriyle saka dahi yapmayi sevmem de bu hayalinizse mutlu olacaksaniz neyse bazi siteler var organizasyon için armut uygulamasi gibi onlari indirip bakabilirsiniz. Bu korona günlerini paylasarak virüse de davet cikarmis olursunuz hem belki altin falan getirir kendiyle birlikte...Hanımlar öncelikle iyi bayramlar. Sünnet için mehter takımı getirtmek hep hayalim olmuştur. İnternetten araştırdım ama sonuç alamadım. Aranızda bilen ya da bir fikri olan var ise Mehter takımı ortalama fiyatları ne kadar. Şimdiden teşekkür ederim
O da ne ki bizim bir yakınımiz oglunun sunnetinde nikah tazeledi gelinlik giyerek... insanlarin hayat görüşleri böyleyse yapacak bisey yok.bana ilginç gelen sunnet toreni diye birşey olması bundan zevk alınması, bunun için yemek verilmesi, çocuğun pipisiyle ilgili bir durumun halay çekerek kutlanması.
sunnet yaptırılır tamam da 5 dk cerrahi işlem yaptırılıp sonrası eve gidilir, kime ne oğulların pipisinden.
Yani bi de 24 yaşındasınız. 24 yasinda bir annenin hayali bu mu? Ebubekir Sıddık mehter takimi eşliğinde salona taht ile geliyor
O da ne ki bizim bir yakınımiz oglunun sunnetinde nikah tazeledi gelinlik giyerek... insanlarin hayat görüşleri böyleyse yapacak bisey yok.
Konu uzerine denk geldi. Açar altindaki yorumlari okur belki vazgeçer konu sahibi.
Cavidan...Hani burada bir konu vardi. Kizimizin biri hamile oldugunu ogrenince gobisine kurdela baglamisti. Burada da konu sahibi pipiye kurdela baglasin madem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?