Şimdiden araştırmaya başladım

Valla bir pipiye bu kadar deger bicilirse o pipi sahiplerinin kendilerini kutsal zannetmesi normal sanirim. Sonra da kadin cinayetleri niye cogaldi diyoruz.... Isin komik tarafi pipili oglum var mehter cagiracagim diyen anneler yapiyor bunu. Nasil bir cahilliktir... bir cocuk okut desek param yok der. Mehtere, gereksiz sunnet dugunune gelince var ama...

Fikriniz sizi bağlar,doğru bulmamakla beraber saygı duyuyorum.

Gelelim beni bağlayan fikrime..
Mehter nedir allasen? Sizin oğlunuzun şehzade mi ? Ne tuhaf hayalleriniz var cocugunuza dair. Ayrica umarım bulamazsınız da bu pandemi sürecinde ilginç hayalleriniz için mehter takımındaki insanların da sağlığını tehlikeye atmazsınız

Hahahaa ben bir yerde sünnet düğünü videosu gördüm onlarda ailecek salona güneş gözlüğü ile girmişlerdi :KK70:
Hala merak ediyorum acaba önlerini görebiliyorlarmıydı:cool:

Su anda bir zane var instagramda. Oglan (böyle kilolu tosun pasa) yesil osmanli takimi giydirilmis.mehter esliginde Türk bayragi aciyor. Böyle birsey hayal ediliyor belkide

Ya şimdi ben bikaç haftaya doğurucam, sünneti de peşinden yaptıralım hazır hastanedeyken diyodum. Ama vazgeçtim. Doğuma bile süslü püslü atla gidicem, iki tane errkek doğuruyorum boru mu? En çok ben yapıcam. Alt tarafı bi oğlana mehter geliyor, iki tane birden olunca ben senfoni orkestrası çağırıp canlı yayınlatmalıyım. Kociiiiiş acun'u ara çabbık!

Herkesler ayağını denk alsın 😏
En çok sizin hakkınız yaptırın tabiki, iki pipi için 40 gün 40 gece kutlama yapılmalı. Dansözler, havai fişekler, mehter takımları...:KK53:

Olur mu öyle şey regl gibi bir biyolojik döngü çok ayıp bu zihniyete göre. Kız pedini gazetelere sarıp sarmalamalı, hiç kimseye bahsetmemeli anneye bile
Ah ah işte bide kız evlenince kırmızı kurdele rezaleti nedir.
Allah inşallah bilinçli insanlarla karşılaştırsın bizleri.

Ah ah işte bide kız evlenince kırmızı kurdele rezaleti nedir.
Allah inşallah bilinçli insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Bu düşünce yapısı gerçekten çok tehlikeli. Günümüzde kadınların şiddete uğraması ve öldürülmesi tamamen bunlarla alakalı maalesef. Amin İnşallah🙏🏻

Hmm o zaman pipi kesilirken cesur olmasıyla bunu kanıtlamış oluyor.
"En hayati organım kesilse bile gıkım çıkmaz" hesabı.
E ama şimdi genel anestezi altındalar. I ıh gene olmadı. :))

Valla cesur olmakla mı alakalı yoksa fazlalık gördükleri deri parçasına yüklenen anlam mı bilmiyorum 😂

Bir mevlid okutsaniız daha iyi olur bence zaten dinimiz gösterişe karşı, çok alay edilmiş bu kadarına gerek yok bu arada.
Mevlid peygamberimiz öldükten sonra yazilmis şiire deniyor. Sünnetle ne alakasi var ki? Illa bir sey yapmak isteyen agac diksin cocuk giydirsin vakıflara bağıs yapsin. allahin daha cok hosuna gider bu.

Back
X