- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi ozlemsss381
Ne okudum şimdi ben 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mevlid okutuluyor genel olarak sunnetlerdeMevlid peygamberimiz öldükten sonra yazilmis şiire deniyor. Sünnetle ne alakasi var ki?
Umutsuzca nasıl erkek olduğunu, neyin kutlandığını anlamlandırmaya çalışıyorum. Bakıyorum düğün yapanlar da neyi kutladıklarını bilmiyorlar galiba. :))Valla cesur olmakla mı alakalı yoksa fazlalık gördükleri deri parçasına yüklenen anlam mı bilmiyorum![]()
Tamam ben de biliyorum ve ne anlami var diyorum. Daha hayirli seyler yapmak varken siir okutmak neden?Mevlid okutuluyor genel olarak sunnetlerde
Umutsuzca nasıl erkek olduğunu, neyin kutlandığını anlamlandırmaya çalışıyorum. Bakıyorum düğün yapanlar da neyi kutladıklarını bilmiyorlar galiba. :))
Şaka mıya Allah affetsinde ben oyle etkinliklerle sunnet dugunu yapanlarla dalga geciyorum. Bi de gelinlik filan giyiyor sunnet annesi. Resmen dini komediye cevirdiler.
keşke hiç üremeseydiniz.
Sınırlama getirilmemiş ki istediğinizi yapabilirsiniz, Peygamber Efendimizin SAV sünneti olduğu için mevlid okutuluyor, hatırlamak için, dua etmek icin.Onun yüzü suyu hürmetine yani, google daha ayrıntılı bilgi verir size bu konuda.Tamam ben de biliyorum ve ne anlami var diyorum. Daha hayirli seyler yapmak varken siir okutmak neden?