- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 28
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Kutsal pipi kesiliyor diye mehter takımı getirtmek mi? Aman allahim. Ceddin deden neslin baban kutsal pipinHanımlar öncelikle iyi bayramlar. Sünnet için mehter takımı getirtmek hep hayalim olmuştur. İnternetten araştırdım ama sonuç alamadım. Aranızda bilen ya da bir fikri olan var ise Mehter takımı ortalama fiyatları ne kadar. Şimdiden teşekkür ederim
Mehter + orkestramehter takımı basit kaçar daha şatavatlı birşey olması lazım bence!
Hanımlar öncelikle iyi bayramlar. Sünnet için mehter takımı getirtmek hep hayalim olmuştur. İnternetten araştırdım ama sonuç alamadım. Aranızda bilen ya da bir fikri olan var ise Mehter takımı ortalama fiyatları ne kadar. Şimdiden teşekkür ederim
Kız yeteeğrYani bi de 24 yaşındasınız. 24 yasinda bir annenin hayali bu mu? Ebubekir Sıddık mehter takimi eşliğinde salona taht ile geliyor
Taht atın üzerinde gökten zeplinle insin.Şehzade kıyafeti, at ve taht olmadan mehter olmaz.
Rezil olursunuz.
Gelinlik giyip gelin başı makyajı yaptırıp, kocasıyla dans edeceği konusunda hiç şüphe duymuyorumGelinlik de giyecek misiniz?
Çünkü pipi kesilecek, kutsal erkeklik daha da yüceltilecek. Oğluuuumm var oğğluumm aha bu da pipisi. Çal davulcu pipi şenliği var bugün heyoooo.Taht atın üzerinde gökten zeplinle insin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?