- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Kim geliyoor krağl geliyor kralliçe geliyoor.Çünkü pipi kesilecek, kutsal erkeklik daha da yüceltilecek. Oğluuuumm var oğğluumm aha bu da pipisi. Çal davulcu pipi şenliği var bugün heyoooo.
Bir de sünnet annesi topuzu, uzun gelinliği andırır elbise, gururlu yürüyüş...
Paraya yazık.
Benim bir tanidik bir gun onceden kina yapmis ertesi gun sunnet dugununde gelinlik giymisti. Balik model bir seydi. Bunu ciddi ciddi yapan bir kesim var ustelik egitimliler de yapiyorGelinlik giyip gelin başı makyajı yaptırıp, kocasıyla dans edeceği konusunda hiç şüphe duymuyorum
Keske her sunneti veya dini gorevi bu kadar ciddiyetle yerine getirebilselerbana ilginç gelen sunnet toreni diye birşey olması bundan zevk alınması, bunun için yemek verilmesi, çocuğun pipisiyle ilgili bir durumun halay çekerek kutlanması.
sunnet yaptırılır tamam da 5 dk cerrahi işlem yaptırılıp sonrası eve gidilir, kime ne oğulların pipisinden.
Sizce sünnetin kelime anlamını filan biliyorlar mı ki? Sünnetin sadece pipi kestirmek olduğunu düşünen insanlar.Keske her sunneti veya dini gorevi bu kadar ciddiyetle yerine getirebilseler
Benim bir tanidik bir gun onceden kina yapmis ertesi gun sunnet dugununde gelinlik giymisti. Balik model bir seydi. Bunu ciddi ciddi yapan bir kesim var ustelik egitimliler de yapiyor
Evet insan şaşıyor ama yapanlar var , zaten 40 mevlidinde de bebeği süslü tepsi içinde falan çıkarıyor onlarBenim bir tanidik bir gun onceden kina yapmis ertesi gun sunnet dugununde gelinlik giymisti. Balik model bir seydi. Bunu ciddi ciddi yapan bir kesim var ustelik egitimliler de yapiyor
Tepside bebek miEvet insan şaşıyor ama yapanlar var , zaten 40 mevlidinde de bebeği süslü tepsi içinde falan çıkarıyor onlar
Ha haaaTepsi de bebek miDelirdik.
Kiz bebeklere de 6 ay kinasi yapiliyor. Amac cocuk icin mutlaka bir toren duzenlemek bence. Millete hava atmak. Erkek cinsini yucelttiklerinin farkinda bile degillerdirÇok saçma ya
Sonra erkekler niye kadınlara üstünlük taslıyor
Bi pipisi için bunlar yaplınca
E haliyle kadınları aşağılık görüyorlar
Yetmez deve de olsun djskskMehter + orkestra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?