- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
-
- Konu Sahibi Harbifitness
Resminizi atarsanız tabiki
Resim atarsanız tabikiHarbifitness resim istiyorum lütfen.....
Temmuz ayında taktırdım 325 birine 350 birine ve kas üstü .Hatta en başlarda size yazmıştım neden pişmansınız diye önce aklım almamıştı şimdi sizi öyle anlıyorum ki........
Ben acık seçik kıyafetler giyen biri değilim çok fazla dekolteli vs; bol birsey giyindiğimde o kadar kabarık ve çirkin duruyorlar ki hantal kadın gibi hissediyorum kendimi ...Dekolteli güzel ama dekoltesiz orada et yıgını gibi çok itici geliyor bana.Belki daha küçük taktırsaydım böyle olmayacaktı .Suan çok üzgünüm .Emzirme sonrası göğüslerimden çok fazla deforme oluştu memnun değildim sarkma doku kaybı vs oluştuğu için ama böyle de mutlu değilim.
Lütfen bana da foto atın çıkarttıktan sonra da hayal kırklığı yasamak istemiyorum .Daha 4 aylık olduğu için mi böyle bilemiyorum :////
Ne resmî atacağım anlamadım ??Resim atarsanız tabiki
Resimlerimi görmek istemedinizmi amaliyatan sonranki halimi resim istiyorum diye yazmadınızmıNe resmî atacağım anlamadım ??
Evet .Resimlerimi görmek istemedinizmi amaliyatan sonranki halimi resim istiyorum diye yazmadınızmı
Sizde,” resim atarsanız tabi ki “yazdınız ben onu anlamadımResimlerimi görmek istemedinizmi amaliyatan sonranki halimi resim istiyorum diye yazmadınızmı
Karşılıklı demek istiyorum özelden resim paylaşılıyor siz gögüslerinizden şikayetçiyseniz benim gibi silikonlardan kurtulmak istiyorsanız' sizin de benim gibi resim paylaşıyor olmanız gerek, yada takip ediyorsunuz ben de onay veriyorum sizin resimlere ben bakıyorum sizde benimkilerine 2009 üyeliğiniz bunu biliyorsunuz değilmi yani insanlar özel durumlarını Pat gel bak memelerimeSizde,” resim atarsanız tabi ki “yazdınız ben onu anlamadım
nur de beni de izlemeye alır mısın ?ben de aynı dertten muzdaribim silikonlardan kurtulmak istiyormİzlemeye aldım seni bakabilirsin fotolara
nur_de beni de izlemeye alır mısın?aynı sıkıntıdayım ben de silikonlardan kurtulmak istiyorum.Yani ben silikonlarımı çıkarttırdıktan sonra göğüs dokusu kendini nasıl toplayacak ? Toplayabilecek mi özelden de konuşursak eski göğsüm silikonlu göğsüm de mevcut. Tabi bir de bunun üstüne emzirme süreci eklendi göğüsler birde sarktı tabi ki göğüs sarkıyor silikonlu da olsa. Sarkmıyor diyen halt etmiş. Merak edene özelden foto koyarım hem de ne sarkma!! Şu an en çok istediğim şeylerden biri şu silikonları çıkarttırmak ama maalesef ki emziriyorum daha beklemem gerekecek kızımda memeye aşırı düşkün . Ameliyat olsam 10 gün emmeyiverse İnan’ın hemen olucam yani
beni izlemeye alır mısınız lütfenSonrası çekilen agrı sızı eziyet hepsi aynı mı yine kası kesiyorlar mı ? Misal dual plan da yapıldıysa yine dual plan ?
beni izlemeye alır mısınız eliz elizMerhaba canim.
Insallah yardimci olurum, o yollardan gectim cunku.
Emzirme sonrasinda benimde gouslerim sonmustu, sarkmisti ama doku vardi, o yuzden silikon istemedim, sadece diklestirme yaptirdim hemde 3 kesiyle.
Ilk 6 ay super dim dik sim siki gousler, baya kuculmustuler ama sikiydilar. Ondan sonra zaman gectikce o kalan doku asgya kayiyor gous uclari yukarida kaliyor, ama yukarisi bos. 2 sene gecti ikinci ameliyat olmak zorunda kaldim bu sefer silikonla birlikte, yine bekledigim gibi olmadi ama en azindan gouslerim var. Oysaki diklestirme sonrasinda birsey kalmamisti.
Doktorlar dogru soyluyor. tas catlasa 1 sene dayanir diklik. ondan sonra husran
Merhaba eliz öncelikle geçmiş olsun aydınlatma için tesekkür ederim mümkünse meme dikleştirme amaliyatı olduğunuz daha silikonları koydurmadığınız dönemin resmini görmemde mahsur varmı çünki konudan anlaşıldığı gibi ben bu amaliyatı oldum 5 aylık..Merhaba canim.
Insallah yardimci olurum, o yollardan gectim cunku.
Emzirme sonrasinda benimde gouslerim sonmustu, sarkmisti ama doku vardi, o yuzden silikon istemedim, sadece diklestirme yaptirdim hemde 3 kesiyle.
Ilk 6 ay super dim dik sim siki gousler, baya kuculmustuler ama sikiydilar. Ondan sonra zaman gectikce o kalan doku asgya kayiyor gous uclari yukarida kaliyor, ama yukarisi bos. 2 sene gecti ikinci ameliyat olmak zorunda kaldim bu sefer silikonla birlikte, yine bekledigim gibi olmadi ama en azindan gouslerim var. Oysaki diklestirme sonrasinda birsey kalmamisti.
Doktorlar dogru soyluyor. tas catlasa 1 sene dayanir diklik. ondan sonra husran
Öncelikle merhaba yarıyıl tatilinde tabiki yaptırabilirsiniz korkmanıza gerek yok benim ki dikleştirmeyle beraber oldu Ben ayrı ayrı yazmıştım gevşek deri atıldı ve silikon kaslarıma yapışmış 6 saat amaliyat sürdü bunun içinde narkoz saatlerini ayılmayı saymıyorum nerden baksan 8 saat toplasan.. sadece silikon çıkacaksa sizinki fazla sancılı geçmez çabuk toparlarsınız Maşallah Ben spora başladım ağırlık bile kaldırıyorum mutluyum en doğru kararı silikonlarımı çıkartırıp dikleştirme yaparak sağlıklı karar verdiğimi kendi şahsım adına belirtiyorum izlere kafamı takmadım kararlıydım kararlı olduğumu belirterek girdim bu amaliyata şükürler olsun.Ben memun olurum belki siz olmasınız belkide olursunuz bilmiyorum biz kadınlar mükebeli ararken bağzen Çok hatalı kararlar veriyoruz vucudumuzda kusur arıyoruz bunun çözümünü bulmaya çalışıyoruz tam bulduk derken aslında hatalı bir çözüm olduğunu zamanla anlıyoruz hakkınızda hayrlısı olsun.15 gunde falan iyilesir miyim acaba ? Cok agri cekmedim demistiniz sanirim. En cok merak ettigim konu su an nasilsiniz sarkma var mi memeniZde. Ben evliyim ve hamile kalmadan cikartip kurtulmak iatiyorum.memem olmamasina ragmen yaptirdigm icin cok pismanim.yabanci bi maddeyle yasamak ne zormus.Allah affetsin.bu yariyil tatilinde cikartmayi dusunuyorum ogretmen oldugum icin tatilden sonra okula gidebilr miyim acaba rahat rahat.Memem olmadan da mutlu olurum heralde diye dusunuyorum.onemli olan aaglikli olmak.sizden haber bekliyorum. Fotograf gormeyi cok istiyorum yani guvenmezseniz bende atarim size gogsumun su anki halini
Merhahaba hoş geldin konu sahibi olarak ben biraz yardımcı olayım, yazılarımızı okuduysanız bir çok sorunuzun cevabını aldınız BU konuda. 1 Silikonları çıkartmakta kesin kararlı olmanız gerek yoksa Doktor sizi ikna yoluna giderek silikonları yenilemek isticek ve yanlış takılmış kas altı kas üstü diyerek sizi ikna etme çabasına girecek,(Kararlı olmanız önemli..)Aynaya bakın neden mutsuz sunuz ne olsa mutlu olursunuz silikon çıkınca dikleştirme olacakmı olacaksa bebek düşünüyorsanız emziremesiniz,Dikleştirme olmasa sarkık memeyle mutlu olurmusunuz dikleştirme olmasa., silikon takıldığı için deriniz gevşedi çıkınca anlarsınız bunu,Önce BU sorularla yüzleşin kendinizle,Diyelimki meme dikleştirmede olacaksınız biraz zahmetli ama kişiden kişiye değişir Meme dikleştirmede doktorun becerisi konuşur nasil kesecek dikecek bu önemli BU yolda da iz sürmeniz gerekecek sorun soruşturun resim lere bakın istedin Doktorlardan rica edin .Bana dönelim ben izleri mememin küçük olacagını bile bile BU yola çıktım burda bir çok arkadaşlarla resimlerimi paylaştımMerhaba...bende 2015 yılında silikon taktırdım ...çok zayıf olduğum halde doktorum amaliyat sırasında kendisi karar vererek 385 cc takmış ve anormal hantal bi görüntü verdi sırtım kamburlaştı spor yapmakta çok zorlandım kıyafetler olmuyordu alt bedenimle üst bedenim arasında anormal bi farklılık vardı kendimden nefret etmeye başladım ...amaliyattan kısa bi süre sonra oluşan kapsülde çabadı oldu çok acılar çekiyorum.eşimde amaliyat ol kurtul diyor... ..pazartesi günü randevu aldım silikonlarımdan kurtulmak için gün kararlaştıracağım...bu yazıları okuyunca benim gibi olanlarda varmış ilk defa burda şahit oldum...benim en büyük korkum silikonlar çıkınca görüntü nasıl olcak tecrübeleri olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen