Silikonları çıkartmak istiyorum

Merhaba arkadaslar LÜTFEN YAPTIRACAKSANIZ İYİ OKUYUN!! EĞER DOKTORLAR ŞU SİZE VERECEĞİM BİLGİLERİN %20’SNİ VERSELER VAZGEÇERSİNİZ. 15 kasımda yani 8 gün önce ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce gözüme perde inmişti , hiçbir şeyi araştırmamıştım. Ameliyatı olduğum an o feci ağrı sızı bir yana ‘ben bu yabancı cisimlerle bir ömür nasıl yaşayacağım dedim’ akabinde kapsül kavramının ne olduğuyla yüzleştim. O sapasağlam vücudumuz , yabancı bu cisimle her saniye savaştığı için bir doku oluşturuyor buna kapsül diyorlar. Bu kapsül gittikçe kalınlaşıyor ve ya hasta oluyorsunuz ya kapsüller ağrı yapıyor değiştirmek zorunda kalıyorsunuz.ÖMÜRLÜK diye satılan silikonların gerçekten ömürlük olduğunu fakat ömürlük olmayan şeyin kapsül oluşumu sonrası değiştirme zorunluluğundan kimse bahsetmiyor. Yani bu ÖMÜRLÜK inplantlatı max 10 sene sorunsuz kullanabilirsiniz. Ha bir de %30 lenfoma kanseri ihtimali de cabası. Hiç düşük bir ihtimal değil ayrıca nolur instagramdan youtubeden EXPLANT etiketini araştırın. O insanlara bakın okuyun. İmplant hastalığı diye bir şey var ve yine oranı hiç düşük değil. Feci bir sırt ağrısı cekiyorum , inanılmaz sertler tahtadan farksızlar göğüslerim. O kadar üzgün ve pişmanım ki kendimi sevmeyi öğrenmektense bıçak altına yatmak kolay geldi şimdi ise pazartesi doktorumla görüsüp rn kısa zamanda cıkartmak istediğimi söyleyeceğim. Eskisinden kötü olmasından cok ama cok korkuyorum ama bu kadar riskle ve bu kadar yapay bir cisimle yaşayamam . Çıkardıktan sonra yine bilgi veririm sizlere

Daha cok yeniymis implanlariniz, eger vucudunuz kabul ederse sertlik geciyor. Diger soylediklenize katiliyorum ama. Benimkiler sanki dogal gibi ama hic onemli degil artik benim icin. Ilerde silikonlarla ilgili problem yasamaktan ve hastalanmaktan cok korkuyorum. Kesin kararliysaniz ne kadar erken cikarirsaniz o kadar hasarsiz atlatiyorsunuz. Yabanci sitelerden edindigim izlenim bu. Doktorunuzla gorusunce burdan yazabilir misiniz? Cunku dr bulamiyorum explant icin. Herkes implant yapiyor da explant yapan bulamadim

Ben Konya’da yasıyorum işinize yarar mı buradaki doktorlar bilmiyorum ama benimki yapıyor yanılmıyorsam, cok erken bi karar oldu maalesef ama dediğiniz gibi hastalanmaktan korkuyorum ve 10 yılda olsa mutlaka bir gün değiştirilmes gerekecek, o zaman cıkardığımda derim iyice deforme olacak en azından erkenden cıkartıp eski haline en yakın görüntüye ulaşmasını sağlamaya çalışacağım ve en önemlisi kendimi sevmeyi öğreneceğim:)

Cok haklisiniz. Sizin nickiniz bile hazir loveyourself :)
Bence sizinkiler yeni oldugu icin eski haline doner. Dusunsenize kadinlarin dogumdan sonra karin bolgeleri eski haline geri donuyor. Meme de toparlar heralde.

Yani bende ameliyat olalı 4 gün oldu ama birazda bünyeyle alakalı sanırım kendini zorlamadıkça bir ağrı olmuyor ki evet bel ve sırt ağrısı yaşıyorum ama yani sonuçta gerdirilen esnetilmeye çalışan bir deri ve zorlanan kaslar var ki benim sol göğsümün üstü sıvı topladı onu da iki günde teknisyen doktorlar günde 5-6 kez uğraşarak çözdüler en çok acı veren şey o oldu ama o bile 15 dakikaydı yani

Merhaba, sırf bu konuda bilgi edinebilmek için üye oldum. Ben de silikonlarımdan kurtulmak istiyorum. 20 yıl önce Dr. Reha Gençosmanoğlu’na olmuştım ameliyatımı. Siz de uzun yıllardan sonra çıkartma kararı almışsınız. Ameliyatınızı oldunuz mu? Memnun musunuz?

Merhaba neden çıkarmak istiyorsunuz acaba.Ben yaptırmak isteyip çok kararsız kalan biri olarak tecrübelerinizi merak ediyorum.Paylaşırsanız sevinirim.

58 yaşındayım ve ciddi sarkmalar oluştu. Ayrıca son yıllarda nefes darlığı ve çeşitli alerjiler gelişti. Kısaca, artık mutlu değilim protezlerimle :) ayrılma vaktimiz çoktan geldi

58 yaşındayım ve ciddi sarkmalar oluştu. Ayrıca son yıllarda nefes darlığı ve çeşitli alerjiler gelişti. Kısaca, artık mutlu değilim protezlerimle :) ayrılma vaktimiz çoktan geldi
İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz geçmiş olsun

Merhaba ne olur yardımcı olun çıkartma ameliyatı oldunuz mu dikleştirme yaptırdınız mı kaç gün sonra yemek yapacak kadar hareket edebiliriz ? Ağrısı sancısı çok olan bir ameliyat mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…