• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Explant, Meme implantı (silikon) çıkarma düşüncesi

Yazdıklarınızı okudum geçmiş olsun bende çıkartmak istiyorum kapsül yaptı bir kez revizyon oldum bir daha yaptığını düşünüyorum randevu aldım bekliyorum kapsül derse komple çıkarsın silikonları ben iki yılda bir operasyona giremem.
Geçmiş olsun. Çıkartın, hafifleyin hakikaten. Tabii hayırlısı ile ve kolaylıkla olsun inşallah. Genellikle bir kere kapsül oluştuysa ikinci kez implant takılması halinde tekrar kapsül oluşma ihtimali çok yüksek diye okumuştum. Doktorlar olasılıkları hiçe sayıyorlar, biz de o andaki ruh halimizle ve heyecanımızla kötü olasılıkları görmek istemiyoruz. Ben de örneğin bu implantların ömür boyu kullanılamayacağı gerçeğini görmek istememiştim. Gençlikte 10 yıl çok çok uzun bir süre gibi geliyor. :)
Neyse yaşadık, bitti, implantlar görevlerini tamamladılar diyebiliriz 🤭
Umarım görüşmeniz ve sonrası çok güzel geçer. Bizi de haberdar edin lütfen..

O sızı bende de oluyor ama doktorum çok rahatlatıyor içimi, kas gevşetici ve birkaç ilaç daha verdi kullanmam için. Çok zorlamayın yine de kendinizi dedi. Kollarımı tam olarak kaldıramıyorum iğne saplanıyor gibi oluyor. Bunlar normal olsa gerek bu süreçte.

Allah başka dert vermesin tabii ki dikiş izi falan basit şeyler. Korkum kabarıklık değil de acaba kasılmasının sebebi çok mu gerdirildi diye düşünmemden kaynaklı. Siz ne güzel anne olmuşsunuz, en güzel beslenme kaynağını veriyorsunuz bebeğinize, bence bu dünyanın en güzel hissi olsa gerek. O yüzden elinizdeki nimetin güzelliğine odaklanın, gençlik güzel de dünya üzerinde kim genç kalabiliyor ki ☺️ Acil şifalar diliyorum hem bedenen hem de ruhen hepimiz için 🌸
Haklısınız, dünya bu... Geçici. Ruh halim biraz iyi değildi o satırları yazarken. Tabii yaşadığım çok zor dönemin ürünü olarak(sorun meme değildi, keşke tek sorunum o olsaydı ) Bir de bu ruh hali ile substance 'ı izledim iyi geldi. Tavsiye ederim 🥰

Geçmiş olsun. Çıkartın, hafifleyin hakikaten. Tabii hayırlısı ile ve kolaylıkla olsun inşallah. Genellikle bir kere kapsül oluştuysa ikinci kez implant takılması halinde tekrar kapsül oluşma ihtimali çok yüksek diye okumuştum. Doktorlar olasılıkları hiçe sayıyorlar, biz de o andaki ruh halimizle ve heyecanımızla kötü olasılıkları görmek istemiyoruz. Ben de örneğin bu implantların ömür boyu kullanılamayacağı gerçeğini görmek istememiştim. Gençlikte 10 yıl çok çok uzun bir süre gibi geliyor. :)
Neyse yaşadık, bitti, implantlar görevlerini tamamladılar diyebiliriz 🤭
Umarım görüşmeniz ve sonrası çok güzel geçer. Bizi de haberdar edin lütfen..
Evet ama ayrılmak da istemiyorum bir karışık duygular içindeyim. Acaba aynı Dr mu yapsa yoksa başka Dr mü bulsam. Çıkarma işlemi her Dr yapmasın diyorlar. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz.

Haklısınız, dünya bu... Geçici. Ruh halim biraz iyi değildi o satırları yazarken. Tabii yaşadığım çok zor dönemin ürünü olarak(sorun meme değildi, keşke tek sorunum o olsaydı ) Bir de bu ruh hali ile substance 'ı izledim iyi geldi. Tavsiye ederim 🥰
Allah içinize ferahlık versin 🙏🏻 Narkoz almak da normalden farklı bir ruh haline sokabiliyor insanı. Siz emziren bir anne olarak çok daha zor bir dönemden geçiyorsunuzdur muhakkak. Hani var ya bir söz “her şey geçer” dilerim neyse keyfinizi kaçıran moral bulursunuz. İzleyeceğim, teşekkürler.

Back