Silikonları çıkartmak istiyorum

Meme büyütme otunda birtane eksik otu kürü unutmuşum onuda yazıyorum Anason Bu made rakılara konuyor bununda memeleri büyütme özeliği yüksek korkmayın rakı gibi kafa yapmıyor ama kokusu aynı rakı.Herşeyin fazlası zarar o yüzden ne kulanrsak kulanalım yerinde dozunda kulanalım..BU kürlere başlayan olursa başlamadan meme ölçülerini tarihi kayıt etsin etkisini görenler burdan lütfen paylsşınki diğer arkadaşlara bir ışık olsun
Olmayanlarda yazsın eksisini artısını

SONUÇ için acele etmeyin belki 6 Ay belki 1 sene belki 3 ay sonra beli Eder unutmayın ki amaliyat oldugunuzda bile doktor size bir iğleşme süreci verir buda onun gibi sabır olun emi sevgiler
Merhaba Harbifitness Harbifitness özelden yazmak istiyorum ama Mesajlar gitmiyor lütfen bir bakar Mısın ???

Sürecinizi merak ettim yeni yaptırdım ilk zamanlara göre küçüldüler bir ay oldu ama ilerde tekrar çocuk düşünürsem çıkartmak istiyorum yani çok zor mu acaba çıkartmak taktırmaktan , Ağrı sızı hep aynı mı ? Neler yaşadınız çok merak ediyorum bu arada kesinlikle yüreğinize sağlık diyorum ... özelden de yazmak istiyorum eğer mümkünse

Sonrası çekilen agrı sızı eziyet hepsi aynı mı yine kası kesiyorlar mı ? Misal dual plan da yapıldıysa yine dual plan ?

S
merhaba arkadaşlar Eski üyelerdenim ve kafama takıln bir kaç durum var Karar vermiştim silikonlardan kurtulacaktım 2008 2007 yılında mecbur kaldığım için meme protezi taktırmıştım Ozamanlar Doktorum bana gençsin 3üncü çocuk düşüne bilirsin meme dikleştirme yapmayalım damarlarına zarar vermiyelim demişti, sadece silikonla hacim kazandıralım dedi, ben de tamam dedim..Ama ne göğsümden nede silikondan memunum ,kafaya koydum silikonları çıkartıp birdaha taktırmıyacak sadece meme dikleştirme yaptıracaktım kendi meme dokum yeter bana dedim küçükte olsa yeter dedim ben zaten memem küçük diye yaptırmadım Küves teki çoçuğuma sürekli süt popalıyordum, sagdan çok süt geldigi icin sürekli ordan süt sağdımdan memem söndü hacim kaybeti bu yüzden silikon taktırmıştım..Bir kaç doktoru aradım mesaj gönderdim meme dokunuz yetmez diyorlar silikon takmamız gerek tekrar dan diyorlar bagzılarına resimde gönderdim ama dikleştirmeye değil silikon diye ısar ediyorlar bana şu iznenimi verdiler yapamıycaklarından dolayı zahmetli olduğu için buna yaklaşmıyorlar boş bir memeye şekil vermekmi kolay yoksa memeyi kesip protezi koyup ona şekil vermek mi kokay ..Bir çok yabancı sitelerde araştırma yaptım benim istediğim doğal yöntem ile yani silikonsuz dikleştirme toparlanma yaptıran insanlar var,ve meme bezleri yok denecek kadar az,yada pörsük olanlar var ve gene başarlı dikişler başarlı dikleştirme..Benim durumda olan varmı yada şu doktora git memene protez komadan dikleştirme toparlatma yapa bilir dediğiniz doktorların ismini adresseini bana gönderecek güzel insanlardan cevap bekliyorum :cry:
Silikondan neden memnun kalmadınız

Bu arada bende silikon taktırmaya karar verdim ama bekarım ameliyat olduktan sonra çocuğum olduktan sonra emzirmeyle birlikte sarkma yaşanır mı bekarken taktırmayın dezavantajları var mıdır buradaki tecrübeli arkadaşlardan fikiklerinizi almak istiyorum
YakamozSelin müsait bir zaman foto çekip yükleyeceğim emzirmeden sonra olan şekli merak edenler için

nur_de nur_de siz buralarda misiniz lutfen birinizle konusmaya ihtiyacim var , siz de cikarttirdiniz mi yada Harbifitness Harbifitness in son durumundan haberiniz var mi izler vs. Noldu ben sizleri izlemeye aldim lutfen sizde izlemeye alirsaniZ konusmak iatiyorum sizlerle

Buyur canım konuşalım Tam olarak derdiniz sorununuz nedir..Evet Ben silikonlarımı çıkartırdım dikişlerime "hala krem kulanıyorum eskisinden mutluyum yapay duruyordu her 10 yildada değiştirme gibi bir durumum olmiycagı için"(her canlı ölümü tatacacagı için ..silikonlarla ölmek istemedim ) burayı kisa özetledim
silikonları çıkartırdım memunum

me
Sizi izlemeye aldim sizde Beni izlemeye alın memelerimde bandaj var çikinca sizede memelerimin son durumunu paylasirim..Şuan için herşey iy es ki kizmemelerime geri döndüm diye bilirim fakat daha dikisleri görmedim ilerliyen zamanlarda özelden görüsürüz
merhaba ben sizinle nasıl iletişim kurabilirim acaba ben de istiyorum sonuçları nasıl görebilirim lütfen bana yardımcı olur musunuz??

merhaba arkadaşlar Eski üyelerdenim ve kafama takıln bir kaç durum var Karar vermiştim silikonlardan kurtulacaktım 2008 2007 yılında mecbur kaldığım için meme protezi taktırmıştım Ozamanlar Doktorum bana gençsin 3üncü çocuk düşüne bilirsin meme dikleştirme yapmayalım damarlarına zarar vermiyelim demişti, sadece silikonla hacim kazandıralım dedi, ben de tamam dedim..Ama ne göğsümden nede silikondan memunum ,kafaya koydum silikonları çıkartıp birdaha taktırmıyacak sadece meme dikleştirme yaptıracaktım kendi meme dokum yeter bana dedim küçükte olsa yeter dedim ben zaten memem küçük diye yaptırmadım Küves teki çoçuğuma sürekli süt popalıyordum, sagdan çok süt geldigi icin sürekli ordan süt sağdımdan memem söndü hacim kaybeti bu yüzden silikon taktırmıştım..Bir kaç doktoru aradım mesaj gönderdim meme dokunuz yetmez diyorlar silikon takmamız gerek tekrar dan diyorlar bagzılarına resimde gönderdim ama dikleştirmeye değil silikon diye ısar ediyorlar bana şu iznenimi verdiler yapamıycaklarından dolayı zahmetli olduğu için buna yaklaşmıyorlar boş bir memeye şekil vermekmi kolay yoksa memeyi kesip protezi koyup ona şekil vermek mi kokay ..Bir çok yabancı sitelerde araştırma yaptım benim istediğim doğal yöntem ile yani silikonsuz dikleştirme toparlanma yaptıran insanlar var,ve meme bezleri yok denecek kadar az,yada pörsük olanlar var ve gene başarlı dikişler başarlı dikleştirme..Benim durumda olan varmı yada şu doktora git memene protez komadan dikleştirme toparlatma yapa bilir dediğiniz doktorların ismini adresseini bana gönderecek güzel insanlardan cevap bekliyorum :cry:
Merhaba canim.
Insallah yardimci olurum, o yollardan gectim cunku.
Emzirme sonrasinda benimde gouslerim sonmustu, sarkmisti ama doku vardi, o yuzden silikon istemedim, sadece diklestirme yaptirdim hemde 3 kesiyle.
Ilk 6 ay super dim dik sim siki gousler, baya kuculmustuler ama sikiydilar. Ondan sonra zaman gectikce o kalan doku asgya kayiyor gous uclari yukarida kaliyor, ama yukarisi bos. 2 sene gecti ikinci ameliyat olmak zorunda kaldim bu sefer silikonla birlikte, yine bekledigim gibi olmadi ama en azindan gouslerim var. Oysaki diklestirme sonrasinda birsey kalmamisti.
Doktorlar dogru soyluyor. tas catlasa 1 sene dayanir diklik. ondan sonra husran

Sizi izlemeye aldim sizde Beni izlemeye alın memelerimde bandaj var çikinca sizede memelerimin son durumunu paylasirim..Şuan için herşey iy es ki kizmemelerime geri döndüm diye bilirim fakat daha dikisleri görmedim ilerliyen zamanlarda özelden görüsürüz
Harbifitness Harbifitness beni de izlemeye alır mısınız?Son durumunuzu çok merak ediyorum sizden cesaret alıp inşallah ben de çıkarttırırım...

:KK200:selam kızlar
amaliyatan sonra bandaj cikinca 2 hafta dikişli bölge her gün sabah akşam (batikon ve nemlendirici krem) önce gazli bezle çevresine pansuman etik sonra kulak çöpü ile dikişlerin üzerine hafifçe kremledik sonra Penatenin meme pedini memelerime yerlestirip üstüne sporcu südyenini giydim pedi Çok beğendim meme ucu yapmışlar pede :)) resmini buraya bir yere koyacağım bakın bunu 2 hafta boyunca böyle yapmaliyiz ..Allaha şükür şimdilik bir sorun daha çıkmadı (iltihap gibi) ..
Eşim Çok iy bakıyor onun emeği Çok iğleşmemde♡Eşimden bahs etmesem hakkını yemiş olurum onun için o yokmuş hepsini ben yaptım gibi gösteremem lütfen yanlış anlaşılmasın
biraz..
Detaylı yazmamın sebebi siz bu amaliyatı oldugunuzda neden demediler BU sürec tek başına atlatılmıyor diye düşünmeyin diye anlatıyorum ve yanınızda birisinin olması herzaman iydir eşiniz ablanız anneniz kızınız kime yakın duyorsanız..

Banyomu nasıl yapiyorum önce alt bölgemi yıkyorum sonra kolarımı sonra sırtımı kesinlikle önüme su sıçratmıyorum BU asamada zaten eşim hep yanımda oluyor sonra kafamı yıkıyor..Abdes bile alabiliyorum ama kesinlikle memelerime su gitmesine izin vermiyorum şimdilik bukadar sayfamı beğenmeyeni döverim hehe:))
sevgilerimle üllllllee
Eki Görüntüle 2178709 Eki Görüntüle 2178710 :KK200:
inşallah çoook memnun kalırsınız da ben de o kadar çok istiyorumki bunlardan kurtulmak doğumdan sonra sarktı diye tekrar çok az büyüterek koydurdum ama şimdi bunlardan tiksiniyorum lütfen özelden bana yazar mısınız sizi çook merak ediyorum bu konuda iletişim kurabileceğim hiçkimse yok maalesef:KK43:

Bu arada bende silikon taktırmaya karar verdim ama bekarım ameliyat olduktan sonra çocuğum olduktan sonra emzirmeyle birlikte sarkma yaşanır mı bekarken taktırmayın dezavantajları var mıdır buradaki tecrübeli arkadaşlardan fikiklerinizi almak istiyorum
emzirmeyle birlikte kesinlikle sarkıyor ben de bekarken yaptırmıştım çok pişmanım benim fikrimi sorarsan yaptırmaa ..

inşallah çoook memnun kalırsınız da ben de o kadar çok istiyorumki bunlardan kurtulmak doğumdan sonra sarktı diye tekrar çok az büyüterek koydurdum ama şimdi bunlardan tiksiniyorum lütfen özelden bana yazar mısınız sizi çook merak ediyorum bu konuda iletişim kurabileceğim hiçkimse yok maalesef:KK43:
Sana resim gönderdim canim❤

Sana resim gönderdim canim❤
Harbifitness Harbifitness resim istiyorum lütfen.....

Temmuz ayında taktırdım 325 birine 350 birine ve kas üstü .Hatta en başlarda size yazmıştım neden pişmansınız diye önce aklım almamıştı şimdi sizi öyle anlıyorum ki........

Ben acık seçik kıyafetler giyen biri değilim çok fazla dekolteli vs; bol birsey giyindiğimde o kadar kabarık ve çirkin duruyorlar ki hantal kadın gibi hissediyorum kendimi ...Dekolteli güzel ama dekoltesiz orada et yıgını gibi çok itici geliyor bana.Belki daha küçük taktırsaydım böyle olmayacaktı .Suan çok üzgünüm .Emzirme sonrası göğüslerimden çok fazla deforme oluştu memnun değildim sarkma doku kaybı vs oluştuğu için ama böyle de mutlu değilim.

Lütfen bana da foto atın çıkarttıktan sonra da hayal kırklığı yasamak istemiyorum .Daha 4 aylık olduğu için mi böyle bilemiyorum :////

Harbifitness Harbifitness resim istiyorum lütfen.....

Temmuz ayında taktırdım 325 birine 350 birine ve kas üstü .Hatta en başlarda size yazmıştım neden pişmansınız diye önce aklım almamıştı şimdi sizi öyle anlıyorum ki........

Ben acık seçik kıyafetler giyen biri değilim çok fazla dekolteli vs; bol birsey giyindiğimde o kadar kabarık ve çirkin duruyorlar ki hantal kadın gibi hissediyorum kendimi ...Dekolteli güzel ama dekoltesiz orada et yıgını gibi çok itici geliyor bana.Belki daha küçük taktırsaydım böyle olmayacaktı .Suan çok üzgünüm .Emzirme sonrası göğüslerimden çok fazla deforme oluştu memnun değildim sarkma doku kaybı vs oluştuğu için ama böyle de mutlu değilim.

Lütfen bana da foto atın çıkarttıktan sonra da hayal kırklığı yasamak istemiyorum .Daha 4 aylık olduğu için mi böyle bilemiyorum :////
Merhaba

X