Kızlar merhaba , 9 kilo yağdan kilo verince 80B olam ölçüm 75A ya düştü bu durum canımı sıktı . Göz kapağı ameliyatı olmak isterken, bulduğum doktorun yaptığı meme büyütme operasyonları gördüm . Ve meme protez olmaya aniden karar verdim . 2 Nisan da meme protez kas altı yuvarlak 300 cc takıldı . 7.gün korse çıkıp duj için görüntüyü gördüm ve ben şok . . Meme protezler göğsümün üstünde sanki 4 meme var .şehir dışında olduğum için. Bu durumu hemen doktorun asistanıyla görüştüm normal olduğunu söyledi . 10.gün kontrole çağrılmıştım ,bayrama denk gelmesi ve şehir dışında olduğum için , 18 Nisan sa gittim . Ve yuvarlak meme beklerken dikdörtgen şekilli memeye sahip olmuşum . Psikolojim çok bozuk. Doktorum normal olduğunu söylesede beynim . Kabul etmiyor. Bana masaj ve meme bantı önerdi . Sabah akşam masaja başladım . Korsenin üstüne bir bant takıyorum protezin aşağı yönlü inmesi için destekliyormuş . 23 Mayıs kontrolüm var ama hiç düzeleceğini inancım yok bu durumu yaşayanlar var mı varsa tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum eğer bu şekilde devam ederse ikinci bir ameliyat olup protezleri çıkartmak istiyorum.