- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
-
- Konu Sahibi Harbifitness
Teşekkür ederim sağol canımGöğüs küçültme forumunu incele. Kimseye silikon takılmadı orda.
Teşekkür ederim Önerdiğiniz Doktoru izlemeye aldım mesaj atımAtaşehir istanbul'da dr. ayşegül sivri var bi görüşün isterseniz. Instagram paylasimlarinda sadece diklestirme yaptiginada denk gelmistim diye hatirliyorum
insallah bibibella inşallah bulurumTabiki silikon takıp düzeltilmesi daha kolayama çıkarttırmak istiyirsan yapan dr bukursun elbet
2.ameliyattada ilkinde yasanan ameliyat sonrasi agri kollari kullanamamak gibi olumsuz etkileri yasadinizmi? Karsilastirma yaparsak görünüş disinda ameliyat sonrasi zorluk açısından 1 ve 2.ameliyat arasinda fark varmi7 ay önce 350 cc yuvarlak takıldı. İnanılmaz büyük oldu . Hantal durdu. Minyonum çünkü . Hiç alışamadım. Binlerce kere pişman oldum. Ve en sonunda çıkartmaya karar verdim. Ancak öyle büyüktüki çıkarınca sönük balon gibi olacaktı . Aklın yolu bir. Mecburen yine silikon takılmasına ancak 1 boy küçültülebilecepine karar verdik doktorumla . Ben 250 cc istedim. Doktorum onun Bile olmayacağını söyledi. 300 damla takıldı . Tekrar masraf anestezi operasyon. Hala memnun değilim.daha 1 ay oldu. Hala büyük ve şekli yamuk yumuk bence. Şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. 2 ameliyat 2 masraf. 1-2 yıl sonra meme toparlayınca bir küçüğü ile değişeceğim . Aslında istediğim normal boyda dolgun göğüslerdi. Malesef doktorum anlayamadı beni. Sonuç: doğal kalın. Silikon taktırmayın
Çok geçmiş olsun hangi ilde hangi doktora yaptırdınız öğrenmemde mahsur varmı!7 ay önce 350 cc yuvarlak takıldı. İnanılmaz büyük oldu . Hantal durdu. Minyonum çünkü . Hiç alışamadım. Binlerce kere pişman oldum. Ve en sonunda çıkartmaya karar verdim. Ancak öyle büyüktüki çıkarınca sönük balon gibi olacaktı . Aklın yolu bir. Mecburen yine silikon takılmasına ancak 1 boy küçültülebilecepine karar verdik doktorumla . Ben 250 cc istedim. Doktorum onun Bile olmayacağını söyledi. 300 damla takıldı . Tekrar masraf anestezi operasyon. Hala memnun değilim.daha 1 ay oldu. Hala büyük ve şekli yamuk yumuk bence. Şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. 2 ameliyat 2 masraf. 1-2 yıl sonra meme toparlayınca bir küçüğü ile değişeceğim . Aslında istediğim normal boyda dolgun göğüslerdi. Malesef doktorum anlayamadı beni. Sonuç: doğal kalın. Silikon taktırmayın
izmirdeyim. doktoru söylemeyeyim özelden söylerim yazarsanız. inşallah sizde en kısa zamanda çözümlersiniz durumu.Çok geçmiş olsun hangi ilde hangi doktora yaptırdınız öğrenmemde mahsur varmı!
Bana ilk takıldığında bende anlamıştım sağ gösüm sol gösüme göre iy değildi..Neden yaptırdırdığımıda açıkladım, Hiç memun kalmadım yılarca ..Silikonlardan hep rahatsızlık duydum,oturmam bozuldu kanbur gibiydim dik duramıyordum, bu sorunu sporla aştım, o gün bugün artık bunlardan kurtulmanın zamanı geldi dedim..Arastirdim, doktoktorla soruyorum; aynı senin gibi silikon diyorlar ;Doku yok diyorlar, var doku elime geliyor haaa çok değil kabul eduyorum ama bana yeteceğine inanıyorum ..Önceden dokum yoktu bile ,inan yılar sonra Dokum geldi belki daha çok olurdu silikonlar olmasaydı..Büyüklerim dediki silikonlar dokunun gelişmesini durdurmuştur..Dokusuz meme dikleştirme meme toparlatma yapamam silikon takilmasi gerek yerine diyen doktorlara kızıdım içimden ... Arastirdim öyle resimler buldumki gitigimde, eger bana gene dokunuz yok" gösüne silikon gerek derlerse bunlar nedir bunlarda nasıl olmuş diycegeim cevaplarını çok merak ediyorum...Doktorun seni anlamıyorsa doktorunu değiştir" sen onu mutlu olmak icin yaptırıyorsun ,üstüne para da veriyorsun piskolojin bozuluyor mutlu degilsin, seni anlıycak doktor bul ,Mutlu olmak icin yaptırdın ama değilsin, (Hani Hastanın ne istedigi önemliydi)... dinliyorlar ama sonra kendi bildiklerini okuyorlar yok yok ..inşallah bende bulurum doktor zira az kaldı az ...
ilk ameliyatımda 1 ay sürdü ağrılarım. 1 hafta yataktan kalkarken korkunç zorlandım. üstelik hiç yardım edenim yoktu yalnızdım. 2. ameliyatta 1. haftada hiç ağrım yoktu ve hatta hiç yataktan kalkmakta zorlanmadım.2.ameliyattada ilkinde yasanan ameliyat sonrasi agri kollari kullanamamak gibi olumsuz etkileri yasadinizmi? Karsilastirma yaparsak görünüş disinda ameliyat sonrasi zorluk açısından 1 ve 2.ameliyat arasinda fark varmi
İstanbul'dan bir sekreter ile görüştüm Bana meme dikleştirme yapılabileceğini ama yağ enjeksiyonu olamayacağını söyledi silikonlar çıkınca sadece dikleştirme toparlanma olabilir dedi Ücret olarak da 10000 YTL dedi Sizce fiyat nasıl arkadaşlar bide hem meme dikleştirme hem de yağ enjeksiyonu yaptıran var mı göğüsüne