- 16 Aralık 2015
- 42
- 24
-
- Konu Sahibi Harbifitness
Teşekkkür ederim sende öylesin göğüsşerin çok güzel olmuş çok diri duruyorValla sasirdim manken gibisin genede kasli oldugun icin vucudun tas gibi belli masallah
Merhaba lar çok merak ettim diklestirme nizi cunki ben de yakın zaman sonra diklestirme ameliyatı olacağım implantsizBu cuma gününe karar verdik silikonlar çıkartılıp dikleştirme yapılacak önceden meme dokum vardı hadi hayırlısı bakalım sonuç ne olcak?
Hayırlısı ile olup bitsin inç cnm Rabbim yardimcin olsunBu cuma gününe karar verdik silikonlar çıkartılıp dikleştirme yapılacak önceden meme dokum vardı hadi hayırlısı bakalım sonuç ne olcak?
Merhabalar yakın zamanda diklestirme ameliyatı olacağım rica etsem bilgilendirir mısın birde öncesi sonra görebilir miyim istersen güven amaclı atarım bende sanaMerhaba canim.
Insallah yardimci olurum, o yollardan gectim cunku.
Emzirme sonrasinda benimde gouslerim sonmustu, sarkmisti ama doku vardi, o yuzden silikon istemedim, sadece diklestirme yaptirdim hemde 3 kesiyle.
Ilk 6 ay super dim dik sim siki gousler, baya kuculmustuler ama sikiydilar. Ondan sonra zaman gectikce o kalan doku asgya kayiyor gous uclari yukarida kaliyor, ama yukarisi bos. 2 sene gecti ikinci ameliyat olmak zorunda kaldim bu sefer silikonla birlikte, yine bekledigim gibi olmadi ama en azindan gouslerim var. Oysaki diklestirme sonrasinda birsey kalmamisti.
Doktorlar dogru soyluyor. tas catlasa 1 sene dayanir diklik. ondan sonra husran
Cuma günü Allahın izniyle amaliyat olduktan sonra burdan haberleşiriz sizi de elimden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışırımMerhabalar yakın zamanda diklestirme ameliyatı olacağım rica etsem bilgilendirir mısın birde öncesi sonra görebilir miyim istersen güven amaclı atarım bende sana
Silikon takılmayacak sanırım. Hangi doktorla anlaştın canım?Cuma günü Allahın izniyle amaliyat olduktan sonra burdan haberleşiriz sizi de elimden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışırım
Hayirli haberleeini bekliyoruz insallah rahat gecer ameliyatinCuma günü Allahın izniyle amaliyat olduktan sonra burdan haberleşiriz sizi de elimden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışırım
Saolasin inss ben de paylaşacağım seve seveeCuma günü Allahın izniyle amaliyat olduktan sonra burdan haberleşiriz sizi de elimden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışırım
Yarınki ameliyatın inşallah çok güzel geçer canım. İz için hangi kremleri kullanmıştın?Selam meme çevremde oldu meme çevrem maşallah hızla iğleşti resimde anlamadığn için hata sevindim hiç yok gibi duruyor kremlerimi aksatmadan sürmem neden olmuş olabilir hiç öşenmeden sabah akşam kremledim meme çevremde tekrar söylüyorum kesi oldu klasik bildiğiniz meme çevresiEki Görüntüle 2216190
Benide izler mısın rica etsemTeşekkkür ederim sende öylesin göğüsşerin çok güzel olmuş çok diri duruyor
Ameliyatı oldum şu an çok şiş yarın sargılarım çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum...kapsül riski tekrar yaşayabilirdim ve silikonlarla bi türlü barışamadım ve tamamen kurtulmaya karar verdim şu an çok hafifledim inşallah görüntüleride güzel olur sargılardan sonra fotoğraf atarımSilikon takılmayacak sanırım. Hangi doktorla anlaştın canım?
Hayırlı sonuçlar olsun. İnşallah memnun kalırsın. Ameliyattan sonra yine en az 6 ay sonrasında gerçek sonucu görürsün.
Cok gecmis olsun insallah görüntüde guzel olur fotograflari meraklan bekliyorumAmeliyatı oldum şu an çok şiş yarın sargılarım çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum...kapsül riski tekrar yaşayabilirdim ve silikonlarla bi türlü barışamadım ve tamamen kurtulmaya karar verdim şu an çok hafifledim inşallah görüntüleride güzel olur sargılardan sonra fotoğraf atarım
Çok geçmiş olsun,inşallahhhh sonuç seni mutlu eder ve çooookkkk mutlu olursun canımAmeliyatı oldum şu an çok şiş yarın sargılarım çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum...kapsül riski tekrar yaşayabilirdim ve silikonlarla bi türlü barışamadım ve tamamen kurtulmaya karar verdim şu an çok hafifledim inşallah görüntüleride güzel olur sargılardan sonra fotoğraf atarım
Canim beni izler misin cok merak ediyorum sbendeAmeliyatı oldum şu an çok şiş yarın sargılarım çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum...kapsül riski tekrar yaşayabilirdim ve silikonlarla bi türlü barışamadım ve tamamen kurtulmaya karar verdim şu an çok hafifledim inşallah görüntüleride güzel olur sargılardan sonra fotoğraf atarım
Cnm izlermisin çok merak ettim seni yarın ameliyat im varrrrrrrAmeliyatı oldum şu an çok şiş yarın sargılarım çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum...kapsül riski tekrar yaşayabilirdim ve silikonlarla bi türlü barışamadım ve tamamen kurtulmaya karar verdim şu an çok hafifledim inşallah görüntüleride güzel olur sargılardan sonra fotoğraf atarım
Konuyu nasıl açacağım ?ben bu siteye hiç alışamadım çok karışık hiç bi şeyi çözemedim ...dün sargılarım çıktı 4 günde 4 kilo vermişim kuş olup uçacağım çok mutluyum ama göğüslerim hala çok şiş sanki silikon var gibi...kaç günde normale döner acep çok sanırsızlanıyorumÇok geçmiş olsun,inşallahhhh sonuç seni mutlu eder ve çooookkkk mutlu olursun canım
Kendine bir konu açsana,yaşadıklarını ve sürecini ordan takip ederiz
Gecmis olsun hersey istedigin gibi olur insallahKonuyu nasıl açacağım ?ben bu siteye hiç alışamadım çok karışık hiç bi şeyi çözemedim ...dün sargılarım çıktı 4 günde 4 kilo vermişim kuş olup uçacağım çok mutluyum ama göğüslerim hala çok şiş sanki silikon var gibi...kaç günde normale döner acep çok sanırsızlanıyorum