kızlar bende çok istiyorum yaptırmak.ama şu anda 2 aylık bi bebeğim var ve emziriyorum.şu anda sütten dolayı epey büyüdüler zaten ama süt bitince eski halinden bile küçük olur diyorlar( kocik bu büyük hali çok sevdi ne yalan sölim bende bayıldım.emzirmem bitince yaptırsam nasıl olur acaba.hıı bide dikiş izi filan kalıomu yani bi iz filan oluyomu ?
kızlar bende çok istiyorum yaptırmak.ama şu anda 2 aylık bi bebeğim var ve emziriyorum.şu anda sütten dolayı epey büyüdüler zaten ama süt bitince eski halinden bile küçük olur diyorlar( kocik bu büyük hali çok sevdi ne yalan sölim bende bayıldım.emzirmem bitince yaptırsam nasıl olur acaba.hıı bide dikiş izi filan kalıomu yani bi iz filan oluyomu ?
bende evliyim ve benimde emzirirken cok güzeldi süt kesilince eskisi gibi olsa keşke hem meme sünüyor hemde üstü boşalıyor bide ufalmıştu benim gögüslerim zaten cok ufaktı iyice yok olmuştu bende yaptıralı 8 ay oldu gögüslerimi buraya koyacak fotolarım var ama albüm yapabilmem için son 10 yorum kaldı koycam önceki sonra diye bakarsınız ben cok memnunum:92:
çok haklısın benimkide aynen öyle olmuştu
benimde bir ay oldu çok memnunum
sen kime yaptırdın kaç cc hangi doktora oldun hangi yöntemle
bütün bunları albümden önce yazarsan ameliyat olmak isteyenlere bilgi olurben ameliyat omadan çok ihtiyaç duyordum bu bilgilere
benim 8 ay oldu ameliyat olalı ama calıştığımdan sadece kkyı takip ediyordum karamelcim vaktim olmuyordu cünki ama artık calışmıyorum ondan rahatım ondan bilgilendirmek adına girdim bende ameliyatım cok başarılı geçti zühtü demire beye oldum ben 300 cc mentor damla silikon takıldı bana dual planed oldum ve agrım cok az oldu diyebilirim gerilme hissini cok yaşadım ben sırt agrısı oldu agrımda 3 gün cok şiddetli olmadı yani rahatttım herşeyimi kendi başıma yapıyordum evde ben onepte olmuştum evede aynı gün cıktım zühtü bey şuan orda yokmuş yeni yer açmış kendisine ara ara kontrollere gittim evli olduğum için meme olmaması cok kötü bi duygu psikolojik kötü oluyosunuz fotoları koycam hazır msj dolsun
ooo seninki baya doğallaşmıştır artık 8 ay olmuş
sen resimleri koyduğunda yaz ben hemen atlarım albüme
seni ekledim hani yorumlarım bakıp yorum yapmayanlardanmısın sende
karamellll. fotoların harika canım ya...çok hoş olmuş:))kelebek yakışmış yani
canım yorum yapmak için girdim ama msj sayısı dedi yine bana ondan yapamadım haldır haldır msj sayısı dolduruyorum
ayy sağol cnmkelebekimi bende seviyorum artık önceden o kelebek nasıl basık duruyordu anlatamam aldığıma pişman olmuştum iki senedir çekmece bekliyordu
tamam cicim senin bahanen varmışbak bugün baya yardım ettim hala bitmedimi şu mesajjjj
sonundaa fotolarımı ekledimmmmmm bakabilirsin
ben hepiciğine yorumlarımı yaptım bilee
sütyeninden bende istiyorum nerdendi sölede yazim şimdi alamıyorum olmuyorlar ama bir kaç kişininkini yazdım netten alcam hepsini
sonundaa fotolarımı ekledimmmmmm bakabilirsin
ne yaptın merak ettim...
alemsin karamel yorumların için cok teşekkürlerr markasını söyleyim reklam olurmu acaba:)H.M istdan bi alışveriş mağazasından almıştım:)) cok güzel kesimi şekli:))
ben bekarım gögüslerim ufak. silikon taktırmak bebek emzirirken sorun çıkar mı ? bide evlediiğim adama söylemesem anlar mı ?