hayır ikinciydi malesef olmadı çok alakasız bir burun yaptı sonra da bu burunlar moda vs dıye benımle dalha geçti.dik burunlar modaymış doktor beyimize göre
Moda olup olmaması bizi ilgilendirmez mühim olan bizim beğenip beğenmediğimiz önemli olan bu. Doktor hastanın isteklerine göre hareket etmeli diye düşünüyorum ve eğer yapmayacaksa hiç kabul etmemeli.

Evet tekrar eğiliyor maalesef kemik ve kıkırdak içerden eğriyse ameliyattan sonra hafif de olsa burun o tarafa eğriliyormuş kbb doktorundan duyduğum buydu. Ameliyat olmak için görüştüğüm doktor tüm komplikasyonları anlattı bu konuda onlardan biriydi ve vazgeçmem için en büyük sebepti.
Ben bir de şunu anladım belki arkadaşlara da tavsiye mahiyetinde olur mutlaka ameliyat öncesi burnun filmi çekilmeli bazı doktorlar çekmiyor hem filmi çekilip burun ameliyattan önce kontrol edilmeli hem de simülasyon yapan doktorlarla görüşülmeli ki bize fikir olsun benim üç ameliyatım da bu yoktu eğer yeniden bir ameliyat olursam mutlaka bunları yapan bi doktorla görüşürüm üstünkörü görüşmek ve doktorların o şekilde anlatması beni memnun etmeyecek maalesef

Moda olup olmaması bizi ilgilendirmez mühim olan bizim beğenip beğenmediğimiz önemli olan bu. Doktor hastanın isteklerine göre hareket etmeli diye düşünüyorum ve eğer yapmayacaksa hiç kabul etmemeli.
ben zaten kendisinin yaptığını düşünmüyorum sonrasınra araştrma yaparken farklı bilgiler edindim çünkü , benim için artık geç olmuştu ama işte düşünenlere fikir olsun diye önermediğimi her fırsatta belirtiyorum.estetik alemi bizim gördüğümüz gibi değil iş içinde iş olabiliyor.

ben zaten kendisinin yaptığını düşünmüyorum sonrasınra araştrma yaparken farklı bilgiler edindim çünkü , benim için artık geç olmuştu ama işte düşünenlere fikir olsun diye önermediğimi her fırsatta belirtiyorum.estetik alemi bizim gördüğümüz gibi değil iş içinde iş olabiliyor.
Haklısınız buradaki amaç zaten fikir verip fikir almak tecrübeleri paylaşmak mutlaka iyi ya da kötü herkesin bir yorumu olacaktır. Önemli olan yeniden ameliyat düşünenler için doğru doktor seçimi konusunda bilgilendirmek yardımcı olabilmek. Sizinde yüreğinize sağlık yazmışsınız zaten Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah tekrar geçmiş olsun

Back
X