Silikon taktırdığına pişman olan var mı ?

ilk iki gün cok agrılıydı. tek basıma kalkmayı bırak yatakta dogrulamadım bile, yemek yiyemedım, tuvalete tek basıma gidemedim bu acıları çekerken gercekten pısman olmustum. ama snra cok hızlı bır sekılde ıyılesmeye basladım. su an cok mutluyum.

ya yapmayın allah aşkına. Meme küçüklüğünün dişilik ile çok bir alakası yok.Memeleri büyük olup hiç sexy yani dişi olmayan ama küçük memeli olup çok sexy yada dişi görünenler var.Meme=dişilik değil yani.

ya yapmayın allah aşkına. Meme küçüklüğünün dişilik ile çok bir alakası yok.Memeleri büyük olup hiç sexy yani dişi olmayan ama küçük memeli olup çok sexy yada dişi görünenler var.Meme=dişilik değil yani.

bu gün 5 günüm ve doktorum mukemmel prof beni çok mutlu etti ve çokk memnunum iyikide olmuşum...yavaş yavaşş daha iyi oluyorum ağrı yok acı yok iyiki yaptrmışım =) düşünenler hiç beklemesin benim doktorum muhteşem bir insan ameliyatım çok başarılı ve harika geçti....mutluyum artık göğüslerime baktıkça gülümsüyorum...=)

Merhaba benim görüşlerimden dokunduğum zaman su sesi geliyor

Ameliyatın 6.gunu bugün görüşlerimden su sesi geliyor bu ödem mi farklı bir durum mu bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz arkadaslar

Keşke aktif olsan mesajıma cevap versen , 2011 de yazmışsın bu yorumu 9 sene geçti sene 2020 acaba memnuniyetin hala devam ediyor mu ?

Canım hala silikonlarından memnuniyetin devam ediyor mu acaba

Bu yorumunuz 9 yıl öncesine ait hala memnuniyetiniz devam ediyor mu

Nasıl ya
Sebep neymiş. Silikon neden rahatsız etmiş onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…