- 13 Ağustos 2011
- 31
- 0
çok sıcak günlerde uyurken bile sütyen kullanmak korkunç bir duygu. bir de çıkarsana, rahat edersin diyen kız arkadaşlar olmuştu zamanında. bunun ne büyük bir dert olduğunu iyi bilirim. hala korkularım var. belki daha da azaldı kk dan sonra ama yine de korkuyorum. sonuçta insanlar güzelleşmek için yapılmış bir ameliyat olarak algılarlar. tahta gibi bir göğüsle, üstelik göğüslerim varmış gibi... doldurulmuş hayvan gibi kendimi şişirerek dolaşmaktan, mutlaka atlet giyip o sıcak havalarda terleyip kokmaktan bıktım. oysa ne büyük bir ruhsal eksiklik bu yaşadığım. kendimi dişi gibi hissedememek, karşımdaki kim olursa olsun bu eksikliğimi her dakika hissetmek ne büyük bir acı.
ben de en kısa zamanda ameliyat olup mutlu olmak istiyorum artıkyaşım geçiyor. çoluk çocuğa karışamamanın derdi içime çığ düşürüyor her geçen gün. inşallah ilk fırsatta sorunsuz bir biçimde ben de atlatırım bu derdimi....
çok sıcak günlerde uyurken bile sütyen kullanmak korkunç bir duygu. bir de çıkarsana, rahat edersin diyen kız arkadaşlar olmuştu zamanında. bunun ne büyük bir dert olduğunu iyi bilirim. hala korkularım var. belki daha da azaldı kk dan sonra ama yine de korkuyorum. sonuçta insanlar güzelleşmek için yapılmış bir ameliyat olarak algılarlar. tahta gibi bir göğüsle, üstelik göğüslerim varmış gibi... doldurulmuş hayvan gibi kendimi şişirerek dolaşmaktan, mutlaka atlet giyip o sıcak havalarda terleyip kokmaktan bıktım. oysa ne büyük bir ruhsal eksiklik bu yaşadığım. kendimi dişi gibi hissedememek, karşımdaki kim olursa olsun bu eksikliğimi her dakika hissetmek ne büyük bir acı.
ben de en kısa zamanda ameliyat olup mutlu olmak istiyorum artıkyaşım geçiyor. çoluk çocuğa karışamamanın derdi içime çığ düşürüyor her geçen gün. inşallah ilk fırsatta sorunsuz bir biçimde ben de atlatırım bu derdimi....
bu yüzden ayrılıyorsa saçmalamış gerçekten de
Merhaba benim görüşlerimden dokunduğum zaman su sesi geliyorSevgili arkadaşlar uzun zamandır sitedeki konuları takip ediyorum.Genel olarak herkes silikonlarından memnun ben memnun olmayanların nedenlerini merak ediyorum.Bende ameliyat olmaya aday biri olarak iyi ve kötü yönlerini bilmek istiyorum.Şimdiden tskler.
Merhaba benim görüşlerimden dokunduğum zaman su sesi geliyor
BENİ DE İZLEMEYE ALABİLİR MİSİNİZ?sonundaa fotolarımı ekledimmmmmm bakabilirsin
Taktirdinmi bende dusunuyorumMerhaba meme silikonu taktirmayi düşünüyorum da arkadaş olarak ekleyebilir misiniz beni
Keşke aktif olsan mesajıma cevap versen , 2011 de yazmışsın bu yorumu 9 sene geçti sene 2020 acaba memnuniyetin hala devam ediyor mu ?hayatımda yaptığım en iyi ve en güzel şeylerden biriydiyeniden dünyaya gelsem hiç düsünmeden yine olurdum bu ameliyatı ama daha erken olurdum 23 yaşımdayım,en azından tam 18ime girdiğim gün olurdum.
Canım hala silikonlarından memnuniyetin devam ediyor mu acabacnm benim de eşimin ailesi bilmiyor ama özellikler söylemiyor değilim sadece gerek duymadım onların öğrenmesini neden bu kadar takıyorsunki sonuçta onların oğullarının işine yarıcak
afedersin ama onlarda istemezler dışardakilerde olup sende olmamasını yoksa takma sen onlara söylenecek söz bolsen mutlu ol yeterki
cnm benim göğüs altı ölçüm 72 ama ameliyat sonrası hiç ölçmedim önceden b cup iyi kötü oluyordu şimdi c cup oldum
soğuk algınlığını ameliyata kadar tedavi ettirsenin doktoru bilemicem ama benim doktorum açık açık eğer soğuk alırsan grip olursan seni ameliyata almam onun için önceden haber ver demişti
sen sor olurmu dodktoruna
ben ameliyat öncesi bol bol nar çiçeği çayı içtim kanı çok güzel tamizliyor dikiş izlerine çok faydası oluyormuş ama 2 gün kala bıraktım doktorum öyle istedi hiç bişey kullanmadım yani
sen soğuk algınlığın için danış doktoruna
inşallah çok güzel olucak memişlerin hep güzel düşün
Bu yorumunuz 9 yıl öncesine ait hala memnuniyetiniz devam ediyor mukızlar yazışmaları okuyamadım ama bu başlık altında girenler için özellikle söylemek istiyoru ki güvenilir hastane ve doktor olduktan sonra kesinlikle pişmanlık mümkün değil 34 yaşındayım ve ne istediğini bilen kendine güveni olan her daim çevresi tarafından hoş iltifatlar alan bir kadınım fakat ameliyat sonrası kendimi çok ama çok iyi hissediyorum kendime olan güvenim kat ve kat arttı sütyensiz ince bir atletle evin içinde eşinin karşısında dolaşabilmek,istediğin geceliği sütyensiz giyebilmek yatakta sırt üstü yatabilmek istediğin bikiniyi hatta mayokiniyi ki bence mayokini bikiniye göre daha iddalı bir seçimgiyebilmek ,sıcak havalarda ben İzmirliyim aşırı sıcaklar yaşıyoruz takviyesiz sütyenle hatta sporcu incecik penye bir sütyenle gezebilmek ve kilo verdiğinde ameliyat sonrası 5-6 kilo verdim göğüslerinin hiç deforme olmaması istediğin gece kıyafetini sırt dekoltesini seçebilmek müthiş ötesi bir duygu kendimi çok çok çok iyi hissediyorum hepinize tavsiye ediyorum konu başlığına cevap olarakta bunları hissedip pişman olmak mümkün mü diyorum:92:
Nasıl yaşu şekilde bir açıklama yapsam tamamen anlarsın.
silikon taktırdığım için gerçekten çok sevdiğim erkek arkadaşım benden ayrıldı..
ama ben 1 sn bile keşke yapmasaydım demedim...
o konuda ciddi boyutta bir sıkıntın varsa,seni rahatsız ediyorsa,psıkolojını etkılıyorsa,günde 475859 kere aklına geliyorsa kendini iyi hissetmen için verceğin en güzel kararlardan bir tanesi.