Merhaba herkese. Aslinda ruh halimin kotu olma sebeplerini siralayacak olursam 1 yil once rinoplasti ameliyatı oldum ondan beri çok kötüyüm. Daha sonra ailemden birini kaybettim. Daha sonra erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim 1.5 ay boyunca. Sadece bir hevesti diyor kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Yürüyen bi enkaz gibi hissediyorum her sey üst üste geldi. Tekrar şans verdim elinden gelen her şeyi yaptı hala da yapıyor her gün bu konuyu aciyorum ama a düzeltmeye çalışıyorum bana hediyeler alıyor, her istediğime koşuyor, her kötü ve iyi olayda yanımda oluyor, gerçekten önemsiyor bunu görüyorum ve cok uğraşıyor güvenimi kazanmak için. Çok da yoruluyor ama vazgeçmiyor. Çok pişman olduğunu her seferinde soyluyor ve birdaha olmayacağına dair her şeyin üzerine yemin etti. Ben eskisi gibi hissedemiyorum. Onu çok seviyorum ama şans vererek iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizce bi insan birine aşıkken başkasının ilgisinden hoslanabiljr mi? Lutfen empati kurarak fikir belirtin başınıza geldiyse siz naptiniz?