Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benm de en büyük korkum oydu portakal meme :)
ama yapılan ameliyatları gördüm zühtü beyin bilgisayarından çok doğalardı. şuan benmkilerde o yolda ilerliyo :) ben ankcımın memişleri gördüm bildiğin meme yav aynı yumuşaklık hareketlilik
korkma ve güven derim
Peki arkadaslar silikon takildiktan 10 sene sonra ne oluyor bilen var mi? 10 sene sonra da memnun kalacak miyiz/? Ben de yaptirmak istiyorum ama kafamda cok da soru var. Tessekkurler!
canımcım dün doktordaydık ank32 ile birlikte 30 mayıs için gün aldım bakalım bi aksilik olmazsa yaptırcam yeter ya düşün düşün kafayı yiyem yoksa olsun bitsin nolcaksa ayrıca hakketen kıza nazar degmesin agzım açık kaldı çok çok dogaldı.
canımcım dün doktordaydık ank32 ile birlikte 30 mayıs için gün aldım bakalım bi aksilik olmazsa yaptırcam yeter ya düşün düşün kafayı yiyem yoksa olsun bitsin nolcaksa ayrıca hakketen kıza nazar degmesin agzım açık kaldı çok çok dogaldı.
çok teşekkür ederim çok şükür oldu bitti çok fazla ödem de yok biraz bol giydiğimde kimse anlamadı ameliyat olduğumu korrktuğum olmadı dilerim sadece o görüntüyü isteyen sahip olur o görüntüye cidden istiyolar ama o görüntüyü zevkler tartışılmaz tabi
bu arada kendini özletme daha sık gel
ayy karamel :))) cidden gögüslerin büyüdüğü anlaşılmıyomu ya çok korkuyorum anlaşılırsa diye.
cnm bende senin gibi korkuyordum hatta bir yere giderken bol giydiğim yetmiyor mutlaka önü düğmeli falan hırka giyip önümü kapıyordum çünkü kimse bilmiyor
daha sonra alıştım birraz kilo aldığımı düşündü görenler ama yakışmış diyip durdular çünkü ben baya zayıfım hep kilo al diyip duruyorlardı
merak etme belli olmasını istiyorsan belli olur
ben çok dekolte giyemem dışarda ancak tatilde giyebilirim
eşim o silikonları çıkarttırı neme lazım tedbirli davranmam lazım
Tatlım bende öle dekolte filan giyen biri diilim ancak tatilde ama eşim çok gözümü korkuttu kesin herkes anlar diyo şimdide bu sıkıntı kafama takılıyo eşimin ailesi anlamasın yeter bide 1 hafta sonra olcak ameliyat ama ben hastayım soguk algınlıgı bişi olurmuki son bi soru daha kaç cm büyüdü gögüslerin aydınlatırsan sevınırım.
İyi dileklerin için çok tsk ederim karamelcim bi ton korkularım var işte ne bilim ya eşim ailesinide takıyorum çünkü çevremde estetikle ilgilenen bi kişi bile yok çok çok tuhaf gelebilir onlara olayın dini boyunu filanda düşünürler bide onlara dert anlatmak istemiyorum açıkcası o yüzden çok anlaşılırmı onun derdine düştüm:))
dışardan birinin anlaması ancak şimdiki halleri çok küçük olup da desteksiz sütyen takıosan olabilir. Yaa da o insanlarla tatile gitmişligin varsa ve yapıldıktan sonra tekrar gideceksen fln.. böyle çok belirgin durumlar yoksa hiç takılcak bir durum degil bence açıp göstermen lazım yani anlasınlar diye..
kızlar içime su serpiyosunuz çok saolun eşim ve arkadaşım çıldırttı beni bende sizin gibi düşünüyürum çünkü hayatımda hiç desteksiz gezmedim hatta uyurken bile destekliyim :)))
bügün net olarak belli olucak 300 325 arası dedi ama bana büyük gibi geliyo dual plan meme altı bakalım kısmet çok korkuyorum bi güm tmm diyorum ertesi gün vazgeçiyorum :))