Silikon taktırdığına pişman olan var mı ?

cnm benm de en büyük korkum oydu portakal meme :)
ama yapılan ameliyatları gördüm zühtü beyin bilgisayarından çok doğalardı. şuan benmkilerde o yolda ilerliyo :) ben ankcımın memişleri gördüm bildiğin meme yav :KK52: aynı yumuşaklık hareketlilik
korkma ve güven derim :KK66:

canımcım dün doktordaydık ank32 ile birlikte 30 mayıs için gün aldım bakalım bi aksilik olmazsa yaptırcam yeter ya düşün düşün kafayı yiyem yoksa olsun bitsin nolcaksa ayrıca hakketen kıza nazar degmesin agzım açık kaldı çok çok dogaldı.

Peki arkadaslar silikon takildiktan 10 sene sonra ne oluyor bilen var mi? 10 sene sonra da memnun kalacak miyiz/? Ben de yaptirmak istiyorum ama kafamda cok da soru var. Tessekkurler!

Peki arkadaslar silikon takildiktan 10 sene sonra ne oluyor bilen var mi? 10 sene sonra da memnun kalacak miyiz/? Ben de yaptirmak istiyorum ama kafamda cok da soru var. Tessekkurler!

valla güzelim o sorular öle kafanda kalacak :))) doktor belli bi süresi yok sorun çıkmazsa ömür boyu kalır dedi

canımcım dün doktordaydık ank32 ile birlikte 30 mayıs için gün aldım bakalım bi aksilik olmazsa yaptırcam yeter ya düşün düşün kafayı yiyem yoksa olsun bitsin nolcaksa ayrıca hakketen kıza nazar degmesin agzım açık kaldı çok çok dogaldı.

cok tşkler canım sanada yardımcı olduysam ne mutlu bana ben mutluyum gögüslerimden olmak isteyenlerede yardımcı olcam tabi burda ne için varız birbirimize yardımcı olmak için burdayız görmen için geldim ne kadar doğal olduğunu sende gör diye ben zamanında kimseyi bulamadım görebilcek öyle bari ben başkalarına yardımcı olayım istedim bu konuda ama doktorumun hakkını yiyemem cok iyi ve cok cok ilgili bir doktordur 1 sene olmasana ragmen halen en ufak bişeyde yanına çagırır bakar onada cok tşkler olmak isteyenlerinde inş böyle bizim giibi gögüsleri olmasını isterim darısı onlara olsun

eet haberim var canım. msn imi yazdım sana ama eklemedin sanırım?

çok teşekkür ederim :KK17: çok şükür oldu bitti çok fazla ödem de yok biraz bol giydiğimde kimse anlamadı ameliyat olduğumu :KK16: korrktuğum olmadı dilerim sadece o görüntüyü isteyen sahip olur o görüntüye :KK53: cidden istiyolar ama o görüntüyü :KK9: zevkler tartışılmaz tabi
bu arada kendini özletme daha sık gel :KK34:

ayy karamel :))) cidden gögüslerin büyüdüğü anlaşılmıyomu ya çok korkuyorum anlaşılırsa diye.

ayy karamel :))) cidden gögüslerin büyüdüğü anlaşılmıyomu ya çok korkuyorum anlaşılırsa diye.

cnm bende senin gibi korkuyordum hatta bir yere giderken bol giydiğim yetmiyor mutlaka önü düğmeli falan hırka giyip önümü kapıyordum :KK17: çünkü kimse bilmiyor
daha sonra alıştım birraz kilo aldığımı düşündü görenler ama yakışmış diyip durdular çünkü ben baya zayıfım hep kilo al diyip duruyorlardı :KK9:
merak etme belli olmasını istiyorsan belli olur :KK34:
ben çok dekolte giyemem dışarda ancak tatilde giyebilirim
eşim o silikonları çıkarttırı neme lazım :KK53: tedbirli davranmam lazım :KK9:

cnm bende senin gibi korkuyordum hatta bir yere giderken bol giydiğim yetmiyor mutlaka önü düğmeli falan hırka giyip önümü kapıyordum :KK17: çünkü kimse bilmiyor
daha sonra alıştım birraz kilo aldığımı düşündü görenler ama yakışmış diyip durdular çünkü ben baya zayıfım hep kilo al diyip duruyorlardı :KK9:
merak etme belli olmasını istiyorsan belli olur :KK34:
ben çok dekolte giyemem dışarda ancak tatilde giyebilirim
eşim o silikonları çıkarttırı neme lazım :KK53: tedbirli davranmam lazım :KK9:

Tatlım bende öle dekolte filan giyen biri diilim ancak tatilde ama eşim çok gözümü korkuttu kesin herkes anlar diyo şimdide bu sıkıntı kafama takılıyo eşimin ailesi anlamasın yeter bide 1 hafta sonra olcak ameliyat ama ben hastayım soguk algınlıgı bişi olurmuki son bi soru daha kaç cm büyüdü gögüslerin aydınlatırsan sevınırım.

Tatlım bende öle dekolte filan giyen biri diilim ancak tatilde ama eşim çok gözümü korkuttu kesin herkes anlar diyo şimdide bu sıkıntı kafama takılıyo eşimin ailesi anlamasın yeter bide 1 hafta sonra olcak ameliyat ama ben hastayım soguk algınlıgı bişi olurmuki son bi soru daha kaç cm büyüdü gögüslerin aydınlatırsan sevınırım.

cnm benim de eşimin ailesi bilmiyor ama özellikler söylemiyor değilim sadece gerek duymadım onların öğrenmesini neden bu kadar takıyorsunki sonuçta onların oğullarının işine yarıcak
afedersin ama onlarda istemezler dışardakilerde olup sende olmamasını yoksa takma sen onlara söylenecek söz bol :KK34: sen mutlu ol yeterki :KK70:
cnm benim göğüs altı ölçüm 72 ama ameliyat sonrası hiç ölçmedim önceden b cup iyi kötü oluyordu şimdi c cup oldum
soğuk algınlığını ameliyata kadar tedavi ettir :KK50: senin doktoru bilemicem ama benim doktorum açık açık eğer soğuk alırsan grip olursan seni ameliyata almam onun için önceden haber ver demişti
sen sor olurmu dodktoruna
ben ameliyat öncesi bol bol nar çiçeği çayı içtim kanı çok güzel tamizliyor dikiş izlerine çok faydası oluyormuş ama 2 gün kala bıraktım doktorum öyle istedi hiç bişey kullanmadım yani
sen soğuk algınlığın için danış doktoruna
inşallah çok güzel olucak memişlerin hep güzel düşün :KK71:

Son düzenleme:
İyi dileklerin için çok tsk ederim karamelcim bi ton korkularım var işte ne bilim ya eşim ailesinide takıyorum çünkü çevremde estetikle ilgilenen bi kişi bile yok çok çok tuhaf gelebilir onlara olayın dini boyunu filanda düşünürler bide onlara dert anlatmak istemiyorum açıkcası o yüzden çok anlaşılırmı onun derdine düştüm:))

İyi dileklerin için çok tsk ederim karamelcim bi ton korkularım var işte ne bilim ya eşim ailesinide takıyorum çünkü çevremde estetikle ilgilenen bi kişi bile yok çok çok tuhaf gelebilir onlara olayın dini boyunu filanda düşünürler bide onlara dert anlatmak istemiyorum açıkcası o yüzden çok anlaşılırmı onun derdine düştüm:))

dışardan birinin anlaması ancak şimdiki halleri çok küçük olup da desteksiz sütyen takıosan olabilir. Yaa da o insanlarla tatile gitmişligin varsa ve yapıldıktan sonra tekrar gideceksen fln.. böyle çok belirgin durumlar yoksa hiç takılcak bir durum degil bence açıp göstermen lazım yani anlasınlar diye..

dışardan birinin anlaması ancak şimdiki halleri çok küçük olup da desteksiz sütyen takıosan olabilir. Yaa da o insanlarla tatile gitmişligin varsa ve yapıldıktan sonra tekrar gideceksen fln.. böyle çok belirgin durumlar yoksa hiç takılcak bir durum degil bence açıp göstermen lazım yani anlasınlar diye..

babam amelıyat oldugumu bılmıyor ve emınım kı bu kızın memelerınde bır degısıklık var bıle dememıstır.tabı yazın denızde ne dusunur bılemem ama zaten desteklı sutyen kullandıgım ıcın suan normal sutyenle o halım gıbı duruyo.bence esının aılesının anlaması cok zor.

kızlar içime su serpiyosunuz çok saolun eşim ve arkadaşım çıldırttı beni bende sizin gibi düşünüyürum çünkü hayatımda hiç desteksiz gezmedim hatta uyurken bile destekliyim :)))

jekerim hayırlısı olsun umarım herşey istediğin gibi olur, ameliyatın hangi yöntemle olacak nasıl protez takılcak kaç cc olcak? ben de cesaretimi toplayınca zühtü hocaya olcam kısmetse

bügün net olarak belli olucak 300 325 arası dedi ama bana büyük gibi geliyo dual plan meme altı bakalım kısmet çok korkuyorum bi güm tmm diyorum ertesi gün vazgeçiyorum :))

Merhaba jekerim,
Oncelikle hayirli olsun insallah sorunsuz atlatirsin ameliyatini...bence kimseyi takmamalisin..oncelikle sen esinden ssorumlusun,eger o biliyor,kabulleniyor ise hic kimseden cekinmene gerek yok..ayni seyleri bende bir donem yasadim,inanirmisin yaptirmak istedim yaptiramadim bu dusunce beni 2 sene engelledi..sonra kendi kendime kizdim dedim ki ben evli bir KADiNiIM ve sadece kocamdan mesulum...ne anneme ne kayinvalideme hicbir konuda aciklama yapmak zorunda degilim..bigun kayinvalidem gilde konu konuyu acti ve meme konusuna geldi..ayy cok isterim bi yaptirsammi die agiz yokladim.onlar tabi tutucu kisiler,hemen yok olmaz,dogal guzel,degistirme allah vergisi gunah...sabirla dinledim,konusmalari bitince tesekkur ettim ve evli oldugumu eger ogullari yani kocam ve ben hem fikir olursak cocuk yapmak gibi bu ameliyatida olabilecegmi ve kimsenin fikrine ihtiyacim olmadigini soyledim ve konuyu bitirdim..ogun bugundur nezaman konu acilsa biliyorlar ki eger istersem bu ameliyati olabilirim,onlarin ne dusundugu umrumda degil..ben onlarla degil esimle birlikte bir omur icin birlikteyim..
Cok uzun oldu ama bu deneyimi seninle paylasmak istedim,umarim biraz olsun cesaretlendirir,kimsenin senin mutlugunu engellemesini saglama..ben henuz olmadim 1.5 ay sonra sina gun aldim,dr.bana olabilecek en buyuk protezi takmasini istedim..kimin ne dusundugu hic umrumda degil..cunku ben mutluyum hemde cokkk....sevgiler

X