Silikon taktırdığına pişman olan var mı ?

üzülme cnm herşeyde vardır bir hayır benimde ameliyat öncesi ertelenmişti ameliyatım doktorum başka şehire gittiğinden 17 mayıs olucaktı olmamıştı sonra çok üzüldüm hatta burda paylaştım tekrar doktor aramaya başladım doktorumu bulldum ve 17 mayısta olacağım ameliyatı 11 mayısta oldum cidden her işte bir hayır var
doktorum bana ameliyat öncesi ''sakın üşütme enfeksiyon kapma yoksa ameliyata almam ona göre'' demişti baya korkmuştum sürekli nar çiçeği çayı içtim normal çayı bıraktım sigara içmedim allaha şükür bişey olmadı
seninkide geç olsun ama en güzeli olsun

saol canım amin.

jekerim bende benzer bir sorunla karşılaştım herşeyde bi hayır vardır diyip araştırmalara devam ediyorum canım .sende umudunu yitirme olur mu?kaderdaşım benim

kızlar yazışmaları okuyamadım ama bu başlık altında girenler için özellikle söylemek istiyoru ki güvenilir hastane ve doktor olduktan sonra kesinlikle pişmanlık mümkün değil 34 yaşındayım ve ne istediğini bilen kendine güveni olan her daim çevresi tarafından hoş iltifatlar alan bir kadınım fakat ameliyat sonrası kendimi çok ama çok iyi hissediyorum kendime olan güvenim kat ve kat arttı sütyensiz ince bir atletle evin içinde eşinin karşısında dolaşabilmek,istediğin geceliği sütyensiz giyebilmek yatakta sırt üstü yatabilmek istediğin bikiniyi hatta mayokiniyi ki bence mayokini bikiniye göre daha iddalı bir seçimgiyebilmek ,sıcak havalarda ben İzmirliyim aşırı sıcaklar yaşıyoruz takviyesiz sütyenle hatta sporcu incecik penye bir sütyenle gezebilmek ve kilo verdiğinde ameliyat sonrası 5-6 kilo verdim göğüslerinin hiç deforme olmaması istediğin gece kıyafetini sırt dekoltesini seçebilmek müthiş ötesi bir duygu kendimi çok çok çok iyi hissediyorum hepinize tavsiye ediyorum konu başlığına cevap olarakta bunları hissedip pişman olmak mümkün mü diyorum:92:

gerçekten mi ya? yani çekilen ağrıya değer diyorsunuz? yarın ameliyatım var ve ben hala karasızızm ya pişman olursam diye. ben çok sabırsız biriyimdir. ameliyat sorası sıkıntılı süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. bu arada son 3-4 gündür südyenimin içini dolduruyorum. görüntüsü biraz daha büyük olsun insanlar anlamasın, geçiş farkedilmesin diye:78:

ben hepiciğine yorumlarımı yaptım bilee
sütyeninden bende istiyorum nerdendi sölede yazim şimdi alamıyorum olmuyorlar ama bir kaç kişininkini yazdım netten alcam hepsini

canım ben senin fotolarına girdim karamelim yorumlarda yaptım ama çıkmıyor:44: buradan da söyleyim çok güzel görünüyorlar hatta göğüslerimiz çok benziyor yukarıda olması çok hoşuma gidiyor üsten çok güzel görünüyor ama bant verdi işte takıyorum ebatlarınıda çok beğendim süper olmuş hep doktora bırakalım deyip endişe duyduk bende buralarda doktor ne uygun görürse onu yapsın dedikse de amelayata girerken doktoruma sakın küçük olmasın ama büyükte olmasın çok sexy durmasın ama ortada olmasın çok güzel olsun demiştim tamam tamam sen bana bırak düşünme emin ol çok memnun olacaksın demişti haklıymyşta ne deyim

bende hepbunu sordum kendime hatta ameliyat oldugum gün ve sonraki günü çok pişman oldum kendi kendime boşuna acı çektirdigimi düşündüm ameliyat günü bile vazgeçmeyi düşündüm ama oldum bugün 4.günüm ilk defa bugün gördüm kontrolüm vardı ve gerçekten deymiş dedim benim çok sıkıntılı oldu 3gün bişey yiyemedim mide bulantısından ilk gün sürekli kustum ilaç alamadım agrıları çektim ama şimdiden iiyi yaptırmışım diyorum allahım pişman etmez inş. hiçbirimizi :80:

canım yine de karar senin hazır hissediyorsan ol derim ama ben hazıyım fakat sadece ameliyat stresine girdim diyorsan ki ben hastaneye giderken yolda bile acaba iyimi yapıyorum dedim hatta doktor göğüslerimi çizerken çok gerginsin istersen erteleyelim dedi ama ben eğer ertelersem bir daha yapamam dedim ve girdim benim 22 nisanda oldu tam ameliyat öncesi gir ameliyat sonrası formumu oku derim sana moral olur kas altı en ağrılısı diye geçiyor tatlım ben öğlen 13.30 gibi ameliyattan çıktım akşam 21.00 da doktorummu çağırdım evie gidicem iyiyim diye ertesi gün kontrole gittim 23 nisan kutlamasına 2.5 yaşında oğlumu özdileğe götürdüm pazar günü evde kızartma yaptım büyük oğlum istediği için düşün ki benim 16 yaşındaki oğlum bilmiyor yaptıdığımı sadece parçaalındı annecim ağrım vardı dedim oda benim doktorumm 3 gün sargıda tuttu sütyen takmadı çok kalın bandajlarım vardı üzerine gömlek giyiyordum moralini yüksek tut kendini toplasonrasını düşün inşallahhhh seninde çok iyi geçer dün kızkardeşimin düğünü için elbise denedimm incecik sporcu sütyeni onun askılarını bile indirdim herkes oradaki göğüslerime iltifatlar etti teşekkür ettim tabi ben 2 arkadaşım eşim annem dışında kimseyede söylemiyorum

ben bekarım gögüslerim ufak. silikon taktırmak bebek emzirirken sorun çıkar mı ? bide evlediiğim adama söylemesem anlar mı ?

canım süt bezlerini etkileyen bir şey değil bebişini emzirebilirsin doktorlar en iyisini bilir ama ben aynı durumda olsaydım göğüs ucu değil göğüsaltı kesisini tercih ederdim ameliyat izin yok denecek kadar azalabilir ama hiçbir ameliyat izi tamamen silinmez çok ince çizgi gibi kalabilir eşin anlayabilir ayrıca karamelin dediği gibi hayatın ne getireceği hiç belli olmaz Allah korusun kaza olur meydana çıkar çok zor bir ihtimal olsada hayat bu ne olur ne olmaz benden sana abla tavsiyesi eşinle arana yalansakın sokma herşeyin şeffaf olsun tatlım en hayırlısı ne ise o olsun...

teşekkür ederim karamel cevap verdiğin için :))

rica ederim ne zaman istersen

kaçakkk
memnunsun tabi uğramıyosun dimi eskisi kadar
özletme kendini daha sık uğra
maşallah senin 16 yaşında oğlun mu var
ne zaman evlendin hangi araya sıkıştırsın
bende sölemiyorum etrafımdakilere eşim kızkardeşim 3 arkadaşım biliyor eşim dışında hepsi uzaklardalar bitanesi hastanede yanımda kalandı ne yemek yediğimizi bile konuştuğumuzdan onlardan saklamak beni aşardı

canım walla sorma koşuşturmaca havalar ısınınca benim ufaklık dışarıya çıkmak istiyor onun peşinde koşuşturuyorum bende walla ben bile şaşırıyorum oğlum çok hızlı büyüdü gibi geliyor aynen benimde bir tanesi yanımda kalan arkadaşımdı diğeri ise liseden arkadaşım beraber 19 mayısta otele gittik daha karşıdan görüşte ne koydun nasıl sütyen giydin ne yaptın kızı süper görünüyorsun dedi zaten ondan saklayamazdım ayokiniyle görünce de anlayacaktı neticedeşimdi işte onunkinleri yaptırıcaz:92:

öyle güzel anlatıyorsunuz ki kıskanıyorum hatta kıskançlıktan çatlıyorum yavvvvv

evet cnm çok hızlı büyüyorlar ama ne güzel boyunca oğlun vardır
mayokikni heee ben bilmem o mayokinili halini ne yap yap göster bak uyuyamam meraktannn zaten hala sütyen alamadım tatile gidemedim yazık bana bari sizin resimlerle avunayımm

öyle güzel anlatıyorsunuz ki kıskanıyorum hatta kıskançlıktan çatlıyorum yavvvvv

az kaldı az
o yazan şafak bu şafak değilmi
leyla senin fotoları nasıl sabırsızlıkla bekliyorum varyaa

canımm olsayydı gösterirdim:))ben foto koyamıyorum çünkü bu pc yi benden çok oğlum kullanıyor o yüzden fotoları koymuyorum tatlım

canım sende direk makineden at bilgisayara kaydetmene gerek yokki :44: ama yinede istememiyorsan boşver sen mutlusun ya bizde bunu biliyoruz oda yeter

bende düşünüyorum yaptırmayı çok küçüklerrrrrrr
ama agrısından dikişlerden çok korkuyorm .. çok acıyomu ne kadar süre sıkıntı çekiyosunuz ?
kan görsem bayılırım ben çok hassasm cesaret edemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…