Silikon taktırdığına pişman olan var mı ?

jekerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
87
1
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır sitedeki konuları takip ediyorum.Genel olarak herkes silikonlarından memnun ben memnun olmayanların nedenlerini merak ediyorum.Bende ameliyat olmaya aday biri olarak iyi ve kötü yönlerini bilmek istiyorum.Şimdiden tskler.

Evet,görseydim daha önce yazardım.ben pişmanım,ancak hemen vazgeçme,boyunu kilonu,göğüs çevreni meme yapını iyice gözden geçirin doktorunla,hatta doktorlarla,bir çok drla görüşmeni,bu konuyla ilgili yazılanları okumanı,ve ille büyük olsun iddasında olmamanı tavsiye ederim.sevgiler

acaba neden pişman olduğunuda yazarmısın istediğinden büyükmü yoksa küçükmü yani yarın ameliyat olucam ve doktora tam olarak ne istediğimi anlatmaya çalışıcam fakat doktorlar beklentilerimizin ne kadarını karşılıyor acaba bende hep ameliyattan sonra ya pişman olursam diye korkuyorum

benım 10 ay oldu ve hıc pısman degılım..doktorum beklentılerımı tamamen karsılayacak benı doyuran bır gogus yaptı bana..ha bunda ne etkılı doktorun tecrubesı ve senın ne ıstedıgını net bır sekılde ıfade edebılmen..
doktorun senı anladıysa kendını ona ıyı ıfade edebılmıssen tamamdır bence...

hayatımda yaptığım en iyi ve en güzel şeylerden biriydi yeniden dünyaya gelsem hiç düsünmeden yine olurdum bu ameliyatı ama daha erken olurdum 23 yaşımdayım,en azından tam 18ime girdiğim gün olurdum.

şu şekilde bir açıklama yapsam tamamen anlarsın.
silikon taktırdığım için gerçekten çok sevdiğim erkek arkadaşım benden ayrıldı..
ama ben 1 sn bile keşke yapmasaydım demedim...

o konuda ciddi boyutta bir sıkıntın varsa,seni rahatsız ediyorsa,psıkolojını etkılıyorsa,günde 475859 kere aklına geliyorsa kendini iyi hissetmen için verceğin en güzel kararlardan bir tanesi.

bu yüzden ayrılıyorsa saçmalamış gerçekten de

Kızlar bu sitede herkes çok memnun oldugundan bahsetmiş genel olarak benim merak ettiğim pişman olanlar ve nedenleri memnun olan arkadaşlar mümkünse yazmasın.

zeynepcim tşk ler.Benim bu ameliyatla ilgili tek korkum tekrar tekrar ameliyat olmak zorunda kalırmıyım korkusu.Ünlülere bakıyorum çünkü hepsi mutlaka 2.ve 3. amliyatı geçirmişler tabi onlarla konuşma gibi bi şansım yok :)) bu yüzden karar veremiyorum.Burdaki arkadaşlarında büyük çogunlu zaten yeni ameliyat olmuş yada en fazla olalı 2 yıl olmuş ama peki ya 5 sene sonra 10 sene sonra nolucak kimse bilmiyo.

burada bir arkadaş vardı yurt dışında ameliyat olmuş 10 yada 12 seneydi sanırım ama adını hatırlayamadım.hatta çok güzel bilgilendirecek şeyler yazmıştı .arayayım biraz bulursam özelden yazarım sana adını.bende çok araştırdım.ama sonuç olarak onun yazdıklarına göre şimdi ihtiyacı olsa tekrar yaptırırdım demesi dikkatimi çekmişti.

Hayatımda yaptığım en iyi 2 şey
biri tüm vücut lazer epilasyon diğeri meme estetiği

Iikde yaptrmışım çok mutluyum

Canım ne bilim ya başıma iş alırmıyım diye de korkuyorum işte öyle taktır kurtul olurmu emin diilim.Bide canlı birini görmek istiyorum hani öle iki tane portakal koymuş gibide olsun istemiyorum ama cevremde kimse yok bakalım ank32 yardımcı olcak sanırım onu bekliyorum karar vermemde önemli rol alıcak görüşebilirsek

benimde en çok korktuğum şeylerden biriydi o portakal görüntüsü ama o görüntüyü ya kendin istemelisin yada doktorunun tekniğiyle alakalı diye düşünüyorum benim bu haliyle bile o görüntü yok daha bir hafta oldu
albüm yaptım yazan arkadaşlarda öyle bir yorum yapmamışlar ben görmesem onlar görürlerdi

cnm benm de en büyük korkum oydu portakal meme :)
ama yapılan ameliyatları gördüm zühtü beyin bilgisayarından çok doğalardı. şuan benmkilerde o yolda ilerliyo :) ben ankcımın memişleri gördüm bildiğin meme yav aynı yumuşaklık hareketlilik
korkma ve güven derim

karamel önce çok geçmiş olsun.şu sıralar fazla takip edemiyorum,sende hayaline kavuşmuşsun,inşallah bundan sonrada herşey dilediğin gibi olur.fotoğraflarına baktım ,için rahat olsun o portakal görüntüsü yok daha çok yeni olmasına rağmen.çok güzel görünüyorlar.

çok teşekkür ederim çok şükür oldu bitti çok fazla ödem de yok biraz bol giydiğimde kimse anlamadı ameliyat olduğumu korrktuğum olmadı dilerim sadece o görüntüyü isteyen sahip olur o görüntüye cidden istiyolar ama o görüntüyü zevkler tartışılmaz tabi
bu arada kendini özletme daha sık gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…