Evet,görseydim daha önce yazardım.ben pişmanım,ancak hemen vazgeçme,boyunu kilonu,göğüs çevreni meme yapını iyice gözden geçirin doktorunla,hatta doktorlarla,bir çok drla görüşmeni,bu konuyla ilgili yazılanları okumanı,ve ille büyük olsun iddasında olmamanı tavsiye ederim.sevgiler
acaba neden pişman olduğunuda yazarmısın istediğinden büyükmü yoksa küçükmü yani yarın ameliyat olucam ve doktora tam olarak ne istediğimi anlatmaya çalışıcam fakat doktorlar beklentilerimizin ne kadarını karşılıyor acaba bende hep ameliyattan sonra ya pişman olursam diye korkuyorum
acaba neden pişman olduğunuda yazarmısın istediğinden büyükmü yoksa küçükmü yani yarın ameliyat olucam ve doktora tam olarak ne istediğimi anlatmaya çalışıcam fakat doktorlar beklentilerimizin ne kadarını karşılıyor acaba bende hep ameliyattan sonra ya pişman olursam diye korkuyorum[/QUOTE
Cevabını bu sabah gördüm,daha önce yazdığım başlıklardan görebilirsin problemimi,acele ile bakarsan diye yzıyorumben büyüklüğünden şikayetçiyim ve büyük olan şey bedeninin doğalı olmayan şey de kısa sürede yer çekimine teslim olmaya başlıyor.işin yolunda kolaylıklarla dolu gitsin,daha önceki msjarıma bak istersen,sevgiler,
acaba neden pişman olduğunuda yazarmısın istediğinden büyükmü yoksa küçükmü yani yarın ameliyat olucam ve doktora tam olarak ne istediğimi anlatmaya çalışıcam fakat doktorlar beklentilerimizin ne kadarını karşılıyor acaba bende hep ameliyattan sonra ya pişman olursam diye korkuyorum[/QUOTE
Cevabını bu sabah gördüm,daha önce yazdığım başlıklardan görebilirsin problemimi,acele ile bakarsan diye yzıyorumben büyüklüğünden şikayetçiyim ve büyük olan şey bedeninin doğalı olmayan şey de kısa sürede yer çekimine teslim olmaya başlıyor.işin yolunda kolaylıklarla dolu gitsin,daha önceki msjarıma bak istersen,sevgiler,
önceden silikon sarkmaz sanıyordum ama silikon da normal göğüs gibi hatta daha bile fazla sarkma riski var değilmi ?
şu şekilde bir açıklama yapsam tamamen anlarsın.
silikon taktırdığım için gerçekten çok sevdiğim erkek arkadaşım benden ayrıldı..
ama ben 1 sn bile keşke yapmasaydım demedim...
o konuda ciddi boyutta bir sıkıntın varsa,seni rahatsız ediyorsa,psıkolojını etkılıyorsa,günde 475859 kere aklına geliyorsa kendini iyi hissetmen için verceğin en güzel kararlardan bir tanesi.
önceden silikon sarkmaz sanıyordum ama silikon da normal göğüs gibi hatta daha bile fazla sarkma riski var değilmi ?
hayır.daha fazla neden sarksın ki.Ayrıca uygun sutyen kullanılmazsa tabiki sarkar.kendi göğsünüz de olsa.insanın yüzü,gıdığı,kaşı gözü bile sarkarken göğüs neden sarkmasın.zamanla tabiki de zamana karşı direncini yitirecek.ama bunlar belki 10 belki 15 yıl sonra olacak.cocuk emzirdiğimizde ya da kimi etkenlerden dolayı.Çok rahatsız olunursa dikleştirme ameliyatı hiç de zor değil.silikon çıkmadan dikleştirme ameliyatı oluyor.
Büyük göğüs her zaman sarkmaya daha meyillidir yer çekiminden dolayı evet.Ama biz burda 250 cclerden 300 cclerden bahsediyoruz.bu ne kadar sarkabilir ki.dikleştirme ve küçültme ameliyatı olup göğüslerinden 2 kilo yağ aldıranlar var.Onların yanında bizim göğüslerimiz devede kulak :)
Ve malesef nasıl yaşlanmaya engel olamayacağımız gibi,sarkmaya da engel olamayız.muhakkak bir gün olacak.
bu yüzden ayrılıyorsa saçmalamış gerçekten de
Evet,görseydim daha önce yazardım.ben pişmanım,ancak hemen vazgeçme,boyunu kilonu,göğüs çevreni meme yapını iyice gözden geçirin doktorunla,hatta doktorlarla,bir çok drla görüşmeni,bu konuyla ilgili yazılanları okumanı,ve ille büyük olsun iddasında olmamanı tavsiye ederim.sevgiler
zeynepcim tşk ler.Benim bu ameliyatla ilgili tek korkum tekrar tekrar ameliyat olmak zorunda kalırmıyım korkusu.Ünlülere bakıyorum çünkü hepsi mutlaka 2.ve 3. amliyatı geçirmişler tabi onlarla konuşma gibi bi şansım yok :)) bu yüzden karar veremiyorum.Burdaki arkadaşlarında büyük çogunlu zaten yeni ameliyat olmuş yada en fazla olalı 2 yıl olmuş ama peki ya 5 sene sonra 10 sene sonra nolucak kimse bilmiyo.
Hayatımda yaptığım en iyi 2 şey
biri tüm vücut lazer epilasyon diğeri meme estetiği
Iikde yaptrmışım çok mutluyum
Canım ne bilim ya başıma iş alırmıyım diye de korkuyorum işte öyle taktır kurtul olurmu emin diilim.Bide canlı birini görmek istiyorum hani öle iki tane portakal koymuş gibide olsun istemiyorum ama cevremde kimse yok bakalım ank32 yardımcı olcak sanırım onu bekliyorum karar vermemde önemli rol alıcak görüşebilirsek
Canım ne bilim ya başıma iş alırmıyım diye de korkuyorum işte öyle taktır kurtul olurmu emin diilim.Bide canlı birini görmek istiyorum hani öle iki tane portakal koymuş gibide olsun istemiyorum ama cevremde kimse yok bakalım ank32 yardımcı olcak sanırım onu bekliyorum karar vermemde önemli rol alıcak görüşebilirsek
benimde en çok korktuğum şeylerden biriydi o portakal görüntüsü ama o görüntüyü ya kendin istemelisin yada doktorunun tekniğiyle alakalı diye düşünüyorum benim bu haliyle bile o görüntü yok daha bir hafta oldu
albüm yaptım yazan arkadaşlarda öyle bir yorum yapmamışlarben görmesem onlar görürlerdi
karamel önce çok geçmiş olsun.şu sıralar fazla takip edemiyorum,sende hayaline kavuşmuşsun,inşallah bundan sonrada herşey dilediğin gibi olur.fotoğraflarına baktım ,için rahat olsun o portakal görüntüsü yok daha çok yeni olmasına rağmen.çok güzel görünüyorlar.