• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

M Melek1450 Çok teşekkür ederim azda olsa vermek iyidir damlaya damlaya misali:) senin +lar kalıcı değildir bence benim diyetisyen akşamları özellikle sebzeyi öneriyor 1 hafta dikkat et gün gün azalacak emin ol aksam sebze yoğurt salata şeklinde dene 1 hafta ise yarar inşallah

goldenheart goldenheart . Evet canim pes edersek biteriz ya dusunsene kat kat aldigimizi ben cok pimanim 30 kg ver, 19 nu geri al. Ama yarin insalkh guzel eksi girmek istiyorum mart sonu 89 u gorsem ne iyi olur

Ahh ah.

Olacak bitanem olacak! Biriz beraberiz! Vallahi hep aklımdasınız gayrı.. bir değil bin dikkate nedensiniz :halay:

M Melek1450 Çok teşekkür ederim azda olsa vermek iyidir damlaya damlaya misali:) senin +lar kalıcı değildir bence benim diyetisyen akşamları özellikle sebzeyi öneriyor 1 hafta dikkat et gün gün azalacak emin ol aksam sebze yoğurt salata şeklinde dene 1 hafta ise yarar inşallah
Aynen bende öyle düşünüyorum çorba sebze aksama erken saat pilav makarna da hiç tuketmeyim bi hafta ölçülü de olsa bakalım nasıl olacak

2 hafta önce 73.8
Bu hafta 75.8o_O
Dosya boyutu nedeniyle yüklenebilir diyor daha önce kaç kere paylaşım yaptım ben tekrar çektim yine aynısı nı söylüyor kusura bakmayın böyle oldu bildirimim

Tatlım ben hep mail atıp bilgisayara indiriyorum ha bir de telefon veya bilgisayar dosyayı düzenle ve KIRP fotoyu kırptığın zaman yükleyecektir :KK36:

Suyuna çubuk tarçın koyabilirsin hem açlık hemde tatlı krizine iyi geliyor bide ara öğünlerini mutlaka yap yoksa saldırıyorsun yemeğe. Bu ara da hoşgeldin
çok tsk ederim hoş buldum.evet benım sorunum bu ara öğünleri yapmamam bundan sonra daha özenli olacağım. kulağımda kalmıs nescafe açlığı bastırıyor dıye bugun ıctım ama suphelıyım 3ü biarada kalorılı bişey gibi :)

2 hafta önce 73.8
Bu hafta 75.8o_O
Dosya boyutu nedeniyle yüklenebilir diyor daha önce kaç kere paylaşım yaptım ben tekrar çektim yine aynısı nı söylüyor kusura bakmayın böyle oldu bildirimim
Diyetine kaldığın yerden devam et derim canım. Emin ol ilk o aldığın artılar gidecek hem de cabucak ;)

Mevsimcim hoşgeldin, bu senin ilk mesajın ve bizimle paylaşmışsın çok mutlu oldum. Kendinden bahsetsene biraz canım, ona göre sana yazacağım :KK66:
tsk ederim cnm grubunuzu okuyunca üye olup yazmak istedim :) 62 kılo 1,67 boy.çalışıyorum ve 2 gundur diyet girişimindeyim hayat boyu dıyet yapamamıs yemeye düşkun her daim göbeği olan biriyim :) genetık biraz göbek bızde. ama bu yaza göbeksız girmek istiyorum kararlıyım:KK49:

Back