- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar saat 6.30 da cektim kilomu servis e gitmeden yollayayim hemen insallah sizin tartilar yuzunuzu guldurur
Günaydın kızlar hayırlı cumalar. goldenheart canım benim sonuca 800 eklemeyi unutma olur muEki Görüntüle 1965426
Tebrik ederim canım 6ları gördün. Darısı başıma :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar. goldenheart canım benim sonuca 800 eklemeyi unutma olur muEki Görüntüle 1965426
Muhteşem. Nerdeyse 1kilo vermissin canım tebrik ederimGeçen cuma 73.2
Bu cuma 72.3
Fark 0,900 gram
ahahah rakamların ters yüz oyunu bana..
Eki Görüntüle 1965427
Tartı beni teselli ediyor az gösterip buna da şükür en azından almadim ama listenin dışına azıcık çıkınca bile etkiliyor benim kiloyu. Su hastalığı atlatayım kaldığım yerden devam inşallah.Aaa.. vallahi de unutmuştum. Ama tebrikler Fatmacım.. 69,6 olsanda tartıda 68 görmen çok iyi :)
Seni de tebrik ederim neredeyse 1 kilo bence çok ilerleme kaydettiğini gösterir bu . Daha da iyi olacak yılmak umudu yitirmek eskiden şöyleydi demek yok ben daha önce 61 olunca başlamıştım diyetisyene. Bu kez 73 le başladım aradaki farka bakar misinKızlar biliyor musunuz 72,3 ile asla mutlu olamam geçen sene eylülde tartı AKŞAM vakti 72,5 i gösterdiğinde gözlerime inanamamış ve spora başlamıştım. Sporla 68 olmuştum
Sağol canım çok şükür gördüm 6ları. Sende göreceksin inşallah pes etme 100 gram da olsa gidiyor öyle düşün. Darısı 5 lere inşallahTebrik ederim canım 6ları gördün. Darısı başıma :)
Vallahi ben de anlamiyorum sanki benim tarti bu kilolari hafizaya aldi o kadar dikkat ediyorum dusmuyo bir turlu mubarek ama napiyoruz yilmiyoruz pes etmiyoruz olacak hepimiz yaza citir olucaz insallah hayirli cuma gunu duy beni yarabbiimmmm
Gunaydinnnn
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum bende yarin yazarim insallah
Kizlar bide tarti fotosunun altina
gecen hafta
bu hafta
fark
seklide yazarsaniz daha iyi goruruz kac oldugunuzu hafizamda kalmiyor benim de
Tebrik ederim canım 6ları gördün. Darısı başıma :)
Seni de tebrik ederim neredeyse 1 kilo bence çok ilerleme kaydettiğini gösterir bu . Daha da iyi olacak yılmak umudu yitirmek eskiden şöyleydi demek yok ben daha önce 61 olunca başlamıştım diyetisyene. Bu kez 73 le başladım aradaki farka bakar misin
İnsan bi yersen sonra takıntıya dönüştürüyor öyle olunca biyerde bıkıyoruz ve hoop geri geliyor kilolar yasam haline getirmek lazimBen de 64 oldum diye dukan yapmistim 1 ayda 7 kilo vermistim inceciktim ama asla kendime zayif gelmiyordum
Afiyet olsun canim tebrik ederim eksidesin her hafta zaten bunu fazla fazla hakettin senEki Görüntüle 1965444 bugün kahvaltım yaninda 1 fincan da yeşil çayım var. Değişiklik olsun boyle paylaşayım bugün:)
Ay evet rakamlar yer degistirmis çok güzel nerdeyse 1 kilo bence görülebilecek en iyi rakam haftalik içinGeçen cuma 73.2
Bu cuma 72.3
Fark 0,900 gram
ahahah rakamların ters yüz oyunu bana..
Eki Görüntüle 1965427