- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.081
Bu arti yerlesmemistir canim dikkat et hemencik gider2 hafta önce 73.8
Bu hafta 75.8
Dosya boyutu nedeniyle yüklenebilir diyor daha önce kaç kere paylaşım yaptım ben tekrar çektim yine aynısı nı söylüyor kusura bakmayın böyle oldu bildirimim
Belki bi kaç gün sonra bi anda güzel bi eksi görebilirsin belki de yediklerin çok az meto yavaşlıyor da olabilir mi acabaSelam kızlar.
O kadar uğraş, o kadar az ye sonuç -100. Çok az değil mi ya bi hafta için :/
Olsun, yine de şükür. Artmadığıma sevineyim
Bende öyle düşündüm ama kaç gündür güzel dikkat ettim ve hergün tempolu yürüdümBu arti yerlesmemistir canim dikkat et hemencik gider
Belki daha fazlaydin oyle dusunBende öyle düşündüm ama kaç gündür güzel dikkat ettim ve hergün tempolu yürüdüm
Ay evet rakamlar yer degistirmis çok güzel nerdeyse 1 kilo bence görülebilecek en iyi rakam haftalik için
Eki Görüntüle 1965444 bugün kahvaltım yaninda 1 fincan da yeşil çayım var. Değişiklik olsun boyle paylaşayım bugün:)
Ay canım ne hossun benimki de inşallah sis sisss tir geçer haftayaHaklısın bitanem, ama bunu geçen cuma adetimin 1. günü olmasına borçluyum. En şiş zamanımdı. CMYLMZ diyo ya "ayy her tarafım şiş şişşş şiiişş"
goldenheart . Evet canim pes edersek biteriz ya dusunsene kat kat aldigimizi ben cok pimanim 30 kg ver, 19 nu geri al. Ama yarin insalkh guzel eksi girmek istiyorum mart sonu 89 u gorsem ne iyi olur
Ahh ah.
Aynen bende öyle düşünüyorum çorba sebze aksama erken saat pilav makarna da hiç tuketmeyim bi hafta ölçülü de olsa bakalım nasıl olacak
2 hafta önce 73.8
Bu hafta 75.8
Dosya boyutu nedeniyle yüklenebilir diyor daha önce kaç kere paylaşım yaptım ben tekrar çektim yine aynısı nı söylüyor kusura bakmayın böyle oldu bildirimim
Mevsimcim hoşgeldin, bu senin ilk mesajın ve bizimle paylaşmışsın çok mutlu oldum. Kendinden bahsetsene biraz canım, ona göre sana yazacağımmerhaba aclık krizlerini bastırmak ıcın ne kullanıyorsunuz acaba
Canım listemde özellikle Yağsız yeşillik yazıyor salata da dahil buna yoksa bende koyuyordumMükemmel canım.. benim de buna benziyo işte biliyosunuz. Yeşilliğime daima 1 çay kşğ zeytinyağı damlatırım bilginiz olsun.
Suyuna çubuk tarçın koyabilirsin hem açlık hemde tatlı krizine iyi geliyor bide ara öğünlerini mutlaka yap yoksa saldırıyorsun yemeğe. Bu ara da hoşgeldinmerhaba aclık krizlerini bastırmak ıcın ne kullanıyorsunuz acaba
çok tsk ederim hoş buldum.evet benım sorunum bu ara öğünleri yapmamam bundan sonra daha özenli olacağım. kulağımda kalmıs nescafe açlığı bastırıyor dıye bugun ıctım ama suphelıyım 3ü biarada kalorılı bişey gibi :)Suyuna çubuk tarçın koyabilirsin hem açlık hemde tatlı krizine iyi geliyor bide ara öğünlerini mutlaka yap yoksa saldırıyorsun yemeğe. Bu ara da hoşgeldin
Haklısın canım. Az olsun ama giden olsun :)Belki bi kaç gün sonra bi anda güzel bi eksi görebilirsin belki de yediklerin çok az meto yavaşlıyor da olabilir mi acaba
Diyetine kaldığın yerden devam et derim canım. Emin ol ilk o aldığın artılar gidecek hem de cabucak2 hafta önce 73.8
Bu hafta 75.8
tsk ederim cnm grubunuzu okuyunca üye olup yazmak istedim :) 62 kılo 1,67 boy.çalışıyorum ve 2 gundur diyet girişimindeyim hayat boyu dıyet yapamamıs yemeye düşkun her daim göbeği olan biriyim :) genetık biraz göbek bızde. ama bu yaza göbeksız girmek istiyorum kararlıyımMevsimcim hoşgeldin, bu senin ilk mesajın ve bizimle paylaşmışsın çok mutlu oldum. Kendinden bahsetsene biraz canım, ona göre sana yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?