- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun alerjik olunca zor oluyor. Malesef benim küçük de doğduğundan beri boyle 1.5 yaşında demir vitaminine var içeriğinde demir olan mama bile alerji yapıyor bide antibiyotiğe çıktı zor oluyor hastalanınca. Dışarı çıktığımızda insanlar sevmek istiyor ben tedirgin oluyorum ya bi hastalık kapar da antibiyotik gerekirse diye takıntılı ni durum oluyor büyük oğlanın da kronik öksürüğü var sebebsiz öksürüyor bir çok test yapıldı ama hic bisey yok büyük ihtimalle o da alerjik yapacak bisey yok dikkat edeceğizAy Kıyamam ben büyük biraz diye düşündüm küçüktü demi kızıma da bi dönem yapan suruplar sonra yapmadı demekki senin oglus alerjik bunyeli inşallah ilerde başka şeylere çıkmaz biz ailece alerji yle mücadele ediyoruz kızımın ev tozu akarlarina karşı şimdi astım a çevirdi babam bi çok gıda köpek toz polen annem de aynı şekilde kardeşimde öyle geçen hafta acilde alerjim var demesine rağmen penisilin yapmışlar farkına varınca arkadaşını aramış bana bişe olursa bu hastane bile bile yapti şikayetçi olun diye nasıl üzüldüm demek ki çok korkmus kaç gün ayakları şişti
Keske hic yemeseydin sanırım milföy böreği ve hamurların en yaglisi milföydur ama aksama telafi edebilirsin Sebze salata yoğurtlaBUGÜN:
9.00 da az peynirli bol yeşillikli bir dilim tb ekmekli kahvaltı
11.00 şekersiz türk kahvesi
12.00 bir adet elma
Öğle Yemeğim:: BÖREĞİN YARISINI YEMEDİM
Eki Görüntüle 1964718
Şu ana kadar 1 lt su içtim
Çok sağol canım malesef hepsine var alerjisi şimdilik kullanmıyoruz eğer ateşi devam ederse en düşük dozla bi deneme yapacağız yine vücudu tepki verirse tekrar gel dedi doktor ne yapacağız bilmem inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe. Bende hasta oldum malesef boğazlar falan kotu emziriyorum ilaç kullanamayız dedi evde yatıyoruz şimdilik:)
Keske hic yemeseydin sanırım milföy böreği ve hamurların en yaglisi milföydur ama aksama telafi edebilirsin Sebze salata yoğurtla
Sağol canım yok kasmıyorum zaten olduğu kadar artik. Önce sağlık dun spor yapamadim bugünde yapamam çok ağrım var çünkü sabah da kahvaltı yapamadim kalkamadigim içinÇok geçmiş olsun Fatmacığım hem sana hem de oğluşuna, demek ki çok küçük daha.. sen de kendini fazla kasma o zaman, kilo vermek için biraz daha ağırdan al, spor yeme içme aynı tarzda devam tabii ki, ama çok da zorlamadan yap ne olur.
evet ya bende biliyorum onu 10 aydır 1 lokma nile diyet dışına çıkmamış bende yapamiyorum malesef. Neyi yanlış yaptığımızı elbette hepimiz biliyoruz ama biri bize söyleyince daha etkili oluyir. En azından bende öyle oluyor o yüzden 1 leblebi yesem de yazıyorum 1 lokma fazla alsam da yazıyorum. O yüzden yazdım senin menunle ilgili. Adim adim düzene giriyoruzFatmacığım artık yiyesimin de gelmediğini farkettim, önce salatamı ve yoğurdumu yedim zaten otomatikman doydum.
Bu yediklerimi özellikle paylaşıyorum sizinle, hafta hafta nasıl bir değişim olacağını üç ısırıklık yediğim böreğin etkilerini göreceğiz. Ben sanırım Ece gibi değilim, o hiç birşey yemeden hiç fire vermeden 40 kilo vermiş.
Doymuyorum kiPasta etkilemez hem erken saat ama menüler in gerçekten çok az ya nasıl doyuyorsun ki
evet ya bende biliyorum onu 10 aydır 1 lokma nile diyet dışına çıkmamış bende yapamiyorum malesef. Neyi yanlış yaptığımızı elbette hepimiz biliyoruz ama biri bize söyleyince daha etkili oluyir. En azından bende öyle oluyor o yüzden 1 leblebi yesem de yazıyorum 1 lokma fazla alsam da yazıyorum. O yüzden yazdım senin menunle ilgili. Adim adim düzene giriyoruz
Doymuyorum ki
Yediğim gibi tabağımı kaldırıp yıkayıp mutfaktan kaçıyorum. Yoksa duramam yerim. Öğünlere kadar acıkınca 15-20dakika bekliyorum. Su içiyorum geçiyor :)
Menün iyi. Kaçamaksa bişey olmaz canım. Akşam telafi etmissin işte. Önemli olan dengelemek. Onu da öğrendik galibaMrb bugun yegenim dogum gunu vardi cok abartmadim ama kacamak oldu
... MENUM...
SABAH (07.20)
1 h. Yumurta
2 kkb peynir
2 dlm tb.ekmegi
Yesillik
ARA (11.30)
1 yk k. Uzum
1 sb sut
ÖĞLE (14.00)
1 dlm patatesli borek
3 catal y. Pasta
Minnnnak biber dolma
2 yk kereviz salatasi
Acikirsam 1elma yerim
SU 2
Bencede öyle. Sanırım sabah öğle az yiyoruz diye akşam vücut isyanlara başlıyorSabah ogle bi sekilde duruluyor da aksamlar pek bi zor yaa
Kofteyi 3-4 ye bisey olmaz bence yogurt ayran da eklesen dahabiyi olur afiyet olsun.Menu sabah 9:15
1dilim k ekmek
Çay
3tatlı kaşığı reçel
Peynir
4zeytin
Yeşillik
Ara 11:20
Çay
2ceviz
4fındık
Öğle14:10
1Domates