Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Aaa.. vallahi de unutmuştum. Ama tebrikler Fatmacım.. 69,6 olsanda tartıda 68 görmen çok iyi :)
Tartı beni teselli ediyor az gösterip buna da şükür en azından almadim ama listenin dışına azıcık çıkınca bile etkiliyor benim kiloyu. Su hastalığı atlatayım kaldığım yerden devam inşallah.

Kızlar biliyor musunuz 72,3 ile asla mutlu olamam geçen sene eylülde tartı AKŞAM vakti 72,5 i gösterdiğinde gözlerime inanamamış ve spora başlamıştım. Sporla 68 olmuştum
Seni de tebrik ederim neredeyse 1 kilo bence çok ilerleme kaydettiğini gösterir bu . Daha da iyi olacak yılmak umudu yitirmek eskiden şöyleydi demek yok ben daha önce 61 olunca başlamıştım diyetisyene. Bu kez 73 le başladım aradaki farka bakar misin

Vallahi ben de anlamiyorum sanki benim tarti bu kilolari hafizaya aldi o kadar dikkat ediyorum dusmuyo bir turlu mubarek ama napiyoruz yilmiyoruz pes etmiyoruz olacak hepimiz yaza citir olucaz insallah hayirli cuma gunu duy beni yarabbiimmmm

Emel'in de dediği gibi Asla Yılmıyoruz! Başaracağız! Pes Etmeyeceğiz

Gunaydinnnn

Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum bende yarin yazarim insallah

Kizlar bide tarti fotosunun altina
gecen hafta
bu hafta
fark
seklide yazarsaniz daha iyi goruruz kac oldugunuzu hafizamda kalmiyor benim de

Evet, daha iyi oluyor, insana gazzzz veriyor bak nasıl da gitmiş 1 kilo 2 kilo kilo kilo alınan kilolar grammmm gramm gitmiş dedirtiyor (burada bir espri yapmış olmam söz konusu)

Emelcim , c.tesi bildir, ilk sayfaya eklerim hemen.

Tebrik ederim canım 6ları gördün. Darısı başıma :)

Asviciğimm senle de aramızda çok kilo yok.. haydi ben Fatmaya sen de bana yetişşşşş

Ahh ahhh bir hikayenin benzerliği dedim okurken.. Kızlaar iyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…