- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.001
Menün çok güzel köfte kızarmış değilse 3 tane yiyebilirsinMenü
Sabah 9:20
1dilim k.ekmek
6zeytin
Yeşillik
Peynir
Çay
Ara 11:30
5fındık
2ceviz
Öğle13:50
Yeşillik
Sebze çorbası
Ara16:45
Yeşil çay
2 küçük kare bitter çikolata
Akşam 19:40
2köfte
1kase yoğurt
Yeşillik
Su 2lt
Tühh canım yaa, sakın öyle hissetme, biz bu grupta bence hem lezzetli hem sağlıklı menüler seçiyoruz. Kendini bu hisse odaklamamaya çalış. Her şey kontrolün altında ve yolunda.Ya moral bozmak gibi olmasın ama yediğim herşey midemi bulandiriyor liste dışı olmasa da sanki kilo yapacak gibi geliyor offf niye boyle oldum ben ya hafta sonundan beri böyle
Menü
Sabah 9:20
1dilim k.ekmek
6zeytin
Yeşillik
Peynir
Çay
Ara 11:30
5fındık
2ceviz
Öğle13:50
Yeşillik
Sebze çorbası
Ara16:45
Yeşil çay
2 küçük kare bitter çikolata
Akşam 19:40
2köfte
1kase yoğurt
Yeşillik
Su 2lt
3.5 lt su, 45 dk yuruyus ,yarim saat masa tenisi su an bacaklarim kopuyor
Diyetisyenin krep tarifi var bende verebilirim eğer istersiniz belki yumurta yemenize yardımcı olurKızlar Asvi gibi ben de omlet dışında yumuta yiyemiyorum çok büyük bir kayıp bu
Allahtan yumurta omlette yok edilebiliyor da o şekilde haftada iki kez yiyorum.
Kızlar herkese yazmadım ama listeler gayet güzel bence.. İçinizde en çok ben yiyorum sanki.. Kolları sıvadım, sizdeki listelere göre ayar çekeceğim kendime!
Diyetisyenin krep tarifi var bende verebilirim eğer istersiniz belki yumurta yemenize yardımcı olur
Canim niye mahcup oluyorsun ki burada birbirimize destek icin variz evet su biraz fazla gibi ama suyu icmezsem de tam icmiyorum elimdeki sise bitsin diye ictimooo su baya iyiymiş canım, ama düşünüyorum da 3,5 da çok diil mi Serrazcığımmm? 2,5 hadi bilemedin 3 mü olsaydı acep?
(naçizane fikrim-- mahcubiyetle yazdım)
Ben de öyle :'(Canlarım eskiye göre o kadar hareket, o kadar dikkat.. ama çok yavaş ilerliyorum ben
Allah acil şifa versin canım. Nesi var?goldenheart canım az da olsa börek rus salatası kilo vermeyi etkiliyor malesef. Bu gün benim menüm de kotu spor da yok oğlum hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?