Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Menün çok güzel köfte kızarmış değilse 3 tane yiyebilirsin

Benim dünkü menüm:
9,30 Bol yeşillikli peynirli zeytinli ve 1 dilim tb ekmekli kahvaltı

11.00 bir kuru kayısı ve kahve

12.45 öğle yemeği bolca salata, yoğurtlu havuç ve yine yoğurtlu ıspanak

16.30 1 adet muz ve bir kase yoğurt

19.00 da biraz büyükçe tavuk pirzola (grill de pişmiş) yanında bir közlenmiş kırmızı biber bir porsiyon bulgurlu ıspanak yemeği + yoğurtlu kereviz salatası (yeni bitti şükür)

Akşam 11 de (gece) çocuklara sandviç yapım kenarlarını yemeyip bırakmışlar aç gibiydim o kenarları yedim.
Gece rüyamda bi arkadaşım "gece yediğin o kenarlar var yaaa onlar heep şişmanlatıyooor" dedi vallahi yemin ederim böyle korkunç bir şekilde rüyama girdi.

Su 1,5 lt. spor yapamadım dünkü sporda belim üşmüş ağrı saplandı aniden.. ama gündüz 30 dk. yürüdüm.

Ya moral bozmak gibi olmasın ama yediğim herşey midemi bulandiriyor liste dışı olmasa da sanki kilo yapacak gibi geliyor offf niye boyle oldum ben ya hafta sonundan beri böyle
Tühh canım yaa, sakın öyle hissetme, biz bu grupta bence hem lezzetli hem sağlıklı menüler seçiyoruz. Kendini bu hisse odaklamamaya çalış. Her şey kontrolün altında ve yolunda.

Ben çok şahane buldum bu listeyi sanırım benim AKŞAMLARIMI çok çok daha hafif geçirmem gerek. Tıpkı sendeki gibi!

Kızlar Asvi gibi ben de omlet dışında yumuta yiyemiyorum çok büyük bir kayıp bu
Allahtan yumurta omlette yok edilebiliyor da o şekilde haftada iki kez yiyorum.

Kızlar herkese yazmadım ama listeler gayet güzel bence.. İçinizde en çok ben yiyorum sanki.. Kolları sıvadım, sizdeki listelere göre ayar çekeceğim kendime!

goldenheart canım o rüyalardan bende görüyorum 1 haftadır az yedikçe kilo aldigimi görüyorum mesela yada yemeden önce sağlıklı olan yemekler yedikten sonra hamburger pizzaya dönüşüyor nasıl bi kafa yaşıyorsam

Diyetisyenin krep tarifi var bende verebilirim eğer istersiniz belki yumurta yemenize yardımcı olur

Kızlar sabah 9,30 iki dilim börek 5 zeytin ve çay

Ara: Türk kahvesi

12.45 de öğle yemeğim: PİLAVI canım ister diye aldım HİÇ YEMEDİM. Rus Salatasının da hepsini YEMEDİM

16.30 sütlü nescafe + 10 adet tuzsuz fıstık (bitince çiğ badem alacağım)

AKŞAM yoğurt ve 1 adet muz yiyeceğim. Havada değişiklik olmazsa 1 saat yürüyüş.

goldenheart canım az da olsa börek rus salatası kilo vermeyi etkiliyor malesef. Bu gün benim menüm de kotu spor da yok oğlum hasta

Menü sabah 8.30 2 etimek 6 zeytin biraz lor marul yeşilçay
Ara 11.00 sade kahve
15.00. 1 lahmacun 1 bardak ayran 6 zeytin(evde olanı yedim yemek yoktu)
19.00 1 kepçe çorba 1 kase salata 5yk sebze
Su 2.5 olur
Spor yapamadim

Bende ogrencileri geziye goturdum sabah 8.30 12.30 arasi gez dolas ogle sonu 13 gibi carsidaydim banka isleri vardi iki uc saat de oyle dolandim eve 6.30 du geldim camasir sericem dinlenicem insallah

Menumde cok iyi diil

... MENUM...
SABAH (07.20)
2 yk et kavurma 1 yumurta ile
2 dlm tb.ekmegi
Yesillik

ARA (11.30)
2 tost ( tost ekmegine)
1 sb sut
(gezide)

AKSAM (19.00)
8 yk ispanak yemegi
3 yk yogurt

SU 2

ooo su baya iyiymiş canım, ama düşünüyorum da 3,5 da çok diil mi Serrazcığımmm? 2,5 hadi bilemedin 3 mü olsaydı acep?
(naçizane fikrim-- mahcubiyetle yazdım)
Canim niye mahcup oluyorsun ki burada birbirimize destek icin variz evet su biraz fazla gibi ama suyu icmezsem de tam icmiyorum elimdeki sise bitsin diye ictim
Bugun yazamadim kizlar tiroidimde nodul vardi biyopsi yaptirdim hastanedeydim hep disaridaydik tum gun ogun falan olmadi yarin insallah bugunu telafi edicem bir de regl oldum mu erkenden iki stres sıkıntı birbirine karisti bu arada hepinizin kadinlar gunu kutlu olsun

Kızlaaar bugün kaçamak yaptım farkına bile varmadım ya 1dilim ıspanaklı pasta yedim. Bu basıl iştah yarabbim. Kaç gündür iyi gidiyordum yenildim sanırım
Bugün reglimim ilk günü hem şişkinlik de var. En sevmediğim halim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…