- 10 Ocak 2017
- 279
- 383
- 33
- 36
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.021
Ne olursa olsun.. akşamın o kadar iyi geçmiş kiBende ogrencileri geziye goturdum sabah 8.30 12.30 arasi gez dolas ogle sonu 13 gibi carsidaydim banka isleri vardi iki uc saat de oyle dolandim eve 6.30 du geldim camasir sericem dinlenicem insallah
Menumde cok iyi diil
... MENUM...
SABAH (07.20)
2 yk et kavurma 1 yumurta ile
2 dlm tb.ekmegi
Yesillik
ARA (11.30)
2 tost ( tost ekmegine)
1 sb sut
(gezide)
AKSAM (19.00)
8 yk ispanak yemegi
3 yk yogurt
SU 2
Senin menün de gayet güzel..Menu
Sabah 8:40
1dilim k ekmek
Peynir
5zeytin
Yeşillik
Çay
Ara
11:00
5fındık 2ceviz
Öğle 13:15
2ızgara köfte
1kase yoğurt
Yeşillik
Ara16:00
Çay
1dilim ıspanaklı pasta
Akşam
19:00
Yoğurt
2 yaprak lahana
Su 2lt
Çok sagol canım boğazları enfeksiyon olmuş antibiyotik alerjisi var o yüzden tedavisi zor oluyorAllah acil şifa versin canım. Nesi var?
Almazsın İnşAllah. Oğlun tez zamanda iyileşir Allahın izniyleÇok sagol canım boğazları enfeksiyon olmuş antibiyotik alerjisi var o yüzden tedavisi zor oluyorbenim de var kaçamak ama yapcak bişey yok ne varsa onu yedim bende hasta olacağım sanırım boğazım ağrıyor hayırlısı olsun 2 haftadır berbt gidiyorverdiklerimi geri almzsam iyidir
Çok sagol canım boğazları enfeksiyon olmuş antibiyotik alerjisi var o yüzden tedavisi zor oluyorbenim de var kaçamak ama yapcak bişey yok ne varsa onu yedim bende hasta olacağım sanırım boğazım ağrıyor hayırlısı olsun 2 haftadır berbt gidiyorverdiklerimi geri almzsam iyidir
Fatmacım almayacağız verdiklerimizi, bizim grup nedense bana uzmanlaşmış gibi geliyorEMELinEMELi olsun, Renna7 olsun, M Melek1450 , @Yeni Umutlar olsun.. sanki yeterince ağzımış yanmış.. artık ona göre bir hedef belirlemişiz.
Tabii ki almayacağız! Bu defa kararlıyız! Bence hırslıyız da! O yüzden bu kadar güzel kilo verdin sen de.
Çok gecmiş olsun hepsine mi var benim kızımin bazılarina karşı var bizde ikinci antibiyotige geçtik boğaz enfeksiyonu çok çabuk bulaşan bi enfeksiyonmus zaten sende bi tık sağlam ye güçsüz kalma inşallah çabuk atlatirsinizÇok sagol canım boğazları enfeksiyon olmuş antibiyotik alerjisi var o yüzden tedavisi zor oluyorbenim de var kaçamak ama yapcak bişey yok ne varsa onu yedim bende hasta olacağım sanırım boğazım ağrıyor hayırlısı olsun 2 haftadır berbt gidiyorverdiklerimi geri almzsam iyidir
Pasta etkilemez hem erken saat ama menüler in gerçekten çok az ya nasıl doyuyorsun kiMenu
Sabah 8:40
1dilim k ekmek
Peynir
5zeytin
Yeşillik
Çay
Ara
11:00
5fındık 2ceviz
Öğle 13:15
2ızgara köfte
1kase yoğurt
Yeşillik
Ara16:00
Çay
1dilim ıspanaklı pasta
Akşam
19:00
Yoğurt
2 yaprak lahana
Su 2lt
Günaydın kızlar 2 gündür misafir ağırlıyorim zaten geldim geleli cam çamaşır bi bitmedi ufak tefek kaçamaklar olsada iyi gidiyorum sanıyordum bugün tartildim daha 500 eksiye gecmisim yani daha 2 kilo artim vargoldenheart inşallah başarılı oluruz bu kez ama içinizde en vahim durumda olan benim tm bi düzen tutturamadim tam menu vermeye başlasam iyi olacak galiba bana iyi geliyordu
Evet ya hiç farkında olmadan hergün kilo almaya devam ediyorda olabilirdim en azından çabalıyorum ogleden sonra da yürüyüşe çıkayım inşallah yağmur yagmazdaİrtibatta kalınca böyle oluyo işte, en azından hayatını bedenini evrene salmış, gamsız gamsız yaşamıyorsun..
Bi gayen bi hedefin oluyor.
Sizinle olduğumdan, sizlerin listesindeki güzel düzeni gördüğümden beri ben de değiştim.
Hepimiz birbirimizi olumlu etkiliyoruz. Sen de düzene girersin.. yeter ki kendimizi saldıkça salmayalım!
Çok sağol canım malesef hepsine var alerjisi şimdilik kullanmıyoruz eğer ateşi devam ederse en düşük dozla bi deneme yapacağız yine vücudu tepki verirse tekrar gel dedi doktor ne yapacağız bilmem inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe. Bende hasta oldum malesef boğazlar falan kotu emziriyorum ilaç kullanamayız dedi evde yatıyoruz şimdilik:)Çok gecmiş olsun hepsine mi var benim kızımin bazılarina karşı var bizde ikinci antibiyotige geçtik boğaz enfeksiyonu çok çabuk bulaşan bi enfeksiyonmus zaten sende bi tık sağlam ye güçsüz kalma inşallah çabuk atlatirsiniz
Bu hafta olmasa da haftaya düzene girer hic merak etme yeni döndün zaten normal boyle olması.500 eksi olması gayet iyi benceEvet ya hiç farkında olmadan hergün kilo almaya devam ediyorda olabilirdim en azından çabalıyorum ogleden sonra da yürüyüşe çıkayım inşallah yağmur yagmazda
Ay Kıyamam ben büyük biraz diye düşündüm küçüktü demi kızıma da bi dönem yapan suruplar sonra yapmadı demekki senin oglus alerjik bunyeli inşallah ilerde başka şeylere çıkmaz biz ailece alerji yle mücadele ediyoruz kızımın ev tozu akarlarina karşı şimdi astım a çevirdi babam bi çok gıda köpek toz polen annem de aynı şekilde kardeşimde öyle geçen hafta acilde alerjim var demesine rağmen penisilin yapmışlar farkına varınca arkadaşını aramış bana bişe olursa bu hastane bile bile yapti şikayetçi olun diye nasıl üzüldüm demek ki çok korkmus kaç gün ayakları şiştiÇok sağol canım malesef hepsine var alerjisi şimdilik kullanmıyoruz eğer ateşi devam ederse en düşük dozla bi deneme yapacağız yine vücudu tepki verirse tekrar gel dedi doktor ne yapacağız bilmem inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe. Bende hasta oldum malesef boğazlar falan kotu emziriyorum ilaç kullanamayız dedi evde yatıyoruz şimdilik:)
Demi hiç olmamasından iyidirBu hafta olmasa da haftaya düzene girer hic merak etme yeni döndün zaten normal boyle olması.500 eksi olması gayet iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?