- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
Menün çok güzel canım afiyet olsun.Bende yazayim menumu
... MENUM...
SABAH (09.30)
3zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik
ARA (12.00)
1 elma
1 sb ayran
OGLE (14.30)
4 kofte
1.5 kepce yayla corbasi
5 yk pirinc pilavi
Salata
AKSAM (19.30)
1 h. Yumurta
2.5 dlm ç. ekmegi
3 kkb. Peynir
Kozde biber patlican
Yesillik
Arada 1 sb kefir 1 elma ve ½ cb leblebi var da suann tokum sanirim yiyemicem yersem yazarim
SU 2.8
Listem dyt listesi bilginize :)
Diyetisyene baslamissin anladigim kadariyla hayırlı olsun bire bir aynı mı liste yani pilav ve Makarna miktar sana ne verdi tabi kilo ve meto ya göre değisirde ne kadar yiyebiliriz acabaBende yazayim menumu
... MENUM...
SABAH (09.30)
3zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik
ARA (12.00)
1 elma
1 sb ayran
OGLE (14.30)
4 kofte
1.5 kepce yayla corbasi
5 yk pirinc pilavi
Salata
AKSAM (19.30)
1 h. Yumurta
2.5 dlm ç. ekmegi
3 kkb. Peynir
Kozde biber patlican
Yesillik
Arada 1 sb kefir 1 elma ve ½ cb leblebi var da suann tokum sanirim yiyemicem yersem yazarim
SU 2.8
Listem dyt listesi bilginize :)
Ya kızlar benim yeni listede öyle öğününde salata yokmuş ben 1 haftadır salata yedim yaaa nasıl kaçmış gözümden anlamadım o kadar da inceledim listeyi ama nasıl oldu anlamadım. Simdi fazla kalori mi aldım ben ahhhh ah dikkatten kaçacak şey mi bu
Günaydın kızlar yeni hafta yeni başlangıçlar olsun inşallahEMELinEMELi Muttapa7555 teşekkür ederim kızlar kızım toparlamaya başladı şükür bende başladım diyete dün dikkat ettim 30 dakika da yürüdüm bugunude planladim herkese kolay gelsin
iyi akşamlar ben de 2. kızımın doğumundan sonra kilolarımı veremedim 3. yıl oldu 2 diyetisyen denemem başarısızlıkla sonuçlandı artık sağlık sorunlarımda beni çok rahatsız etmeye başladı ben de artık son olsun bu sefer istiyorum motive eksikliği hissediyorum acaba beni de aranıza alır mısınız
Sagolasin canım dün farkettigimden beri içim içimi yedi resmen neyse bugün sıfırladım sayıyorum olayi. Aslında zararsız ama senin dediğin gibi bi metod varsa ben onu bozmuş oldum kafama takılan da o neyse sağlık olsun. ya 3 hafta farketmeseydimKeşke gözümüzden kaçıp da yanlışlıkla yediğimiz şey hep salata olsa
Diyetislenler yiyecek çarpıştırma uzmanı bence, yağ yakımını artırmak için formüller uyguluyorlar, ama salata yiyerek bir deneme yapmış da olursun :) kaçan şey ne de olsa salata, ne diiiim ki kuzucuğum şimdi sana?azmini tebrik ediyorum.
menüleri de okudum gayet de güzel.
Menün çok güzel krep nasıl yaptın bilmiyorum ama uygundur diyete diye tahmin ediyorum. Spor gayet güzel ictigin su miktarını da yazarsan güzel olurGunaydinlaarrr insallah cook guzel bir hafta geciririz cumaya yuzumuz guler insallah bugun ku menum
Sabah..2 kucuk krep,kibrit kutusundan az peynir,3 zeytin,biraz yesillik,yesil cay
Ogle..4 kasik patlocan yemegi,ayran
Ikindi de kahve,2 kuru kayisi
Aksam..1 kase yesil mercimek,salata
Hoşgeldin Can'ım bu günlük hepimize Uğur getirsinInsallah canim yaa gitsin su kilolar basimiza dert olmasin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?