Sil Baştan Başlamak İsteyenler

... MENUM...
SABAH (10.30)
5zeytin
2 dlm tb.ekmegi
2 kkb peynir
1h.yumurta
Yesillik

ARA (14.30)
Yarim elma
1 sb kefir
1 galeta

AKSAM (19.00)
5 kofte
2 dlm ekmek
2 sb ayran
Salata

Arada 1 sb kefir 1 elma ve ½ cb leblebi var ama sanirim yiyemicem

SU 2.5 yaparim

Canım menü çok güzel bence öğün atlama ilk hafta zorlanirsin yemek için ama sonra alışırsın bende de öyle olmuştu bence yemeye çalış

Canım nasıl oldu kızın? Hayırdır inş? serum için falan mı yatırıldı hastaneye?? Çok çok geçmiş olsun tekrar.
Sağol canım yüksek atesle yatmisti sonra iyi gibiydi sonra da alerjisi yükseldi ve astım atağı tuttu şimdi yine doktordan geldik enfeksiyonu yüksek o yüzden tetikliyor alerji v3 astımini dedi malesef bi gribi bile böyle geçiriyoruz çok yorgun ve Üzgünüm 1 hafta olacak hergün kötüye gitti buna şükür diyorum yine de

Herkese selam dün geldim evimede bi tartildim 2 kilodan fazla artidayim hiç motive de değilim ama 80 olacam bu gidişle o yüzden başliyorum yarın olduğu kadar artık hem buraya yazınca kafam dağılır biraz bu arada güzel kilo vermissin iz hepinizi tebrik ederim darısı bana inşallah

Guzlim senin yavrun iyilessin hemencik verirsin allah sifa versin.

Canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.. Çocuklar hasta olunca annenin yorgunluğu hiç bitmez onlar iyi olana kadar bakımından çok endişesi yorar insanı iyi olur Allahın izniyle Allah beterinden korusun. Sen +kısmını düşünme biraz düzen oturtursan çabuk gider. Önce saglık gerisi hallolur hoşgeldin aramıza tekrar

iyi akşamlar ben de 2. kızımın doğumundan sonra kilolarımı veremedim 3. yıl oldu 2 diyetisyen denemem başarısızlıkla sonuçlandı artık sağlık sorunlarımda beni çok rahatsız etmeye başladı ben de artık son olsun bu sefer istiyorum motive eksikliği hissediyorum acaba beni de aranıza alır mısınız

Ben şimdiden aramıza hoşgeldin diyeyim sana goldenheart seni listeye ekler bence. Grubumuzun toplanma sebebi birbirize destek olmak motivasyon sağlamak sen vazgeçmediğin bırakmzdığın sürece biz yanında oluruz destekleriz seni. Bu kez son olsun istediğine göre tam yerine geldin zira hepimşzin hedefi aynı

Günaydın kızlar dünü atlattık darısı bugünün başına hoş ben kaçamak yaptım ama olsun:) bu ara da benim tartı iyice sapıttı hergün 300 gram vermiş gösteriyor Ruh halimi anladı o da gaz veriyo banapilatese baya alıştım ebru şallı videsundan yapıyom. Bazen bunlar insan mı diye sormuyor değilim yani

Ya kızlar benim yeni listede öyle öğününde salata yokmuş ben 1 haftadır salata yedim yaaa nasıl kaçmış gözümden anlamadım o kadar da inceledim listeyi ama nasıl oldu anlamadım. Simdi fazla kalori mi aldım ben ahhhh ah dikkatten kaçacak şey mi bu

Salata bence öyle çok kalorili bişey değil yani sonuçta diyetisyen kontrolunden kilo vermiş olarak döndün

hoşbuldum diyeyim bugün güzel havayı değerlendirelim dedik çocukları parka götürdük tam düzgün öğünlerim olmadı ama yarından itibaren ya Allah deyip tam gaz devam.kendimden bahsedeyim boyum 1.65 kilom en son 73 tü yaa iki kızımın doğumuna 71 le girdim düşünün genelde 60 61 arası gezerdim şimdi ilk hedefim 65 sonra inşallah 60 olsam fazlasında gözüm yok..
öğretmenim bu arada okul ev çocuklar koşuşturma içindeyim son aşamada bel fıtıklarım ve tiroidimde nodülle mücadele ediyorum bu ara kilo vermek istememin nedenlerinden biri de bel ağrılarım

Menum:

Sabah 9:10
1dilim kepek ekmek
Küçük dilim peynir
1kaşık kaymak
Çay

Ara yapamadım

Öğlen14:15
Lahana salatası
2dolma

Ara17:00 yeşil çay
Küçücük bitter çikolata (dayanamadım)

Akşam19:00
Lahana salatası
5kaşık fasulye yemeği

Su 2.5lt içtim ağzımdan geliyor sanki.
Su içmeyi resmen zorluyorum kendimi hiç istemiyorum

Hoş geldin canım.
Çok güzel mesleğin var MaşAllah.

İnşAllah beraber motive olup vereceğiz birikmiş kilolarımızı

Çok geçmiş olsun bo düzen oturtup menülerini paylaşırsın ona gore yorumlarız eksik yada fazlası fikir veririz destek oluruz.

Kahvaltın çok zayıf canım zeytin yeşillik tada domates biber ekleyebilirsin. Kaymak olmasa daha iyi. Bitter çok kaçamak sayılmaz benim önceki diyetisyen ara oyun de 2 küçük kare vermişti kahve yanina. Onun dışında menun güzel su 2.5 mutlaka alıştır kendini sonrasında zorlamıyorsun

Midede mi rahatsızlık var nedir bilmem ama sabahları yemek yedikten sonra acıyor sanki taş yutmuşum gibi. Kaymak sadece 1 kaşık aldım amayinede aldım diye yazdım.
Evet ya suyu içmeği alıştırmam lazım kendime

Hosgeldin. Bende ogretmenim kayseride yasiyorum. ne guzel kilo vermeye karar vermek baslamak bile motive eder insani kolay gelsin

Afiyet olsun sabah az gibi ama genel olarak guzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…