- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
Ee o Zaman haftaya hepimiz müthiş kilolar vermiş olacağız inşallahKızlar, dün 73.2 idim ve reglimin 1. günü tartı günümüze denk geldi.
Bu sabah -400 düm 72.7'ydim. Ama haftaya sanki ben çook kilo vermişim gibi görünebilirim,
Regli şişliğinin yarım kilo farkettiğini buraya bir kaydedeyim istedim.
Mutlaka başarılı bir haftasonu olacağına inanıyorum. Sözlerimizi tutuyoruz.
Canım hayırlısı olsun senin için inşallah çok güzel olur senin için neler dedi diyetisyenMrb. Bugun diytisyene gittim. Inslh ise yarar.
Birde ben bildirimi cumartesi yapsam olur mu
Tsk ederim fatmacim. Cok kilo aldim ya ben (19 kilocukCanım hayırlısı olsun senin için inşallah çok güzel olur senin için neler dedi diyetisyen
Yok canim ufak tefek bilgilerin yazdigi bi kagit verdi yuruyus dans ziplama gibi ama dizinde sirtinda problem var yapma. Dedi2100 lük verdiğine göre metabolizman iyi çalışıyor demektir. Çok iyi yaptın gitmekle spor için bişey önerdi mi
Boş ver yapma o zaman sen kilo kaybetdeceğim diye sağlığını kaybetme. O ayarlamıştır zaten listeni sporsuz vefebileceğin şekilde listene uy suyunu iç gerisini vucut hallader Allah'ın izniyleYok canim ufak tefek bilgilerin yazdigi bi kagit verdi yuruyus dans ziplama gibi ama dizinde sirtinda problem var yapma. Dedi
Boş ver yapma o zaman sen kilo kaybetdeceğim diye sağlığını kaybetme. O ayarlamıştır zaten listeni sporsuz vefebileceğin şekilde listene uy suyunu iç gerisini vucut hallader Allah'ın izniyle
Tabii olur Emelciğim. İlk sayfamıza tarihli olarak yine eklerim ben seni..Mrb. Bugun diytisyene gittim. Inslh ise yarar.
Birde ben bildirimi cumartesi yapsam olur mu
Bu saatten sonra sizden gelen herşeyi kabul ederim tabii ki.. hepimizin onayı da önemli.. ben sadece vesileyim burada.. an an takip edebilelim yeter. Cuma günü bana iyi geliyor, c.tesi pazar etkinliği olursa çoktan telafi edilmiş oluyor cuma sabahı en iyi gün gibi.. yoksa inanın o günü de değiştirebiliriz. Emelcim sen c.tesi tartıl hiç sorun olmaz.Her hafta mı gideceksin o yüzden cumartesi mi istiyorsun bilmemkigoldenheart ne der ama kabul eder bence
Umarim. Bunu cok istiyorum.Emelciğim sen kilo kaybettikçe ve normalleştikçe hareket kabiliyetin de artacaktır. İnş çok daha sağlıklı olacaksın.
Cok iyi bence kacamak da masum bence afiyet olsunKızlar bugün kaçamak yaptım 1 fincan leblebi 1 tane de çikolata kaplı form bisküvi yedim kahvenin yanında çok canım çekti. Menümü yazayım artık çok değişmez
(12.00) yeşilçay yeşillik 2 kaşık lor 4 zeytin 2 etimek
(15.00) 1 şde kahve 1 fincan leblebi 1 çikoltalı form biasküvi
(19.00) 5 ykaşığı bakla 1 kepçe havuç çorbası 1 kase salata
(21.30) 6 badem 1 portakal
Spor 45 dk eliptik (yaptım) 30 dk pilates(yapcam)
Su 2.5 olur
Tesekkür ederim canım liste dışına çıktım malesef masum da ben sanki koca bi pastayı tek başına yemiş gibi hissediyorumCok iyi bence kacamak da masum bence afiyet olsun
Yok yok hic oyle hissetme kacamagin bile usturuplu :)Tesekkür ederim canım liste dışına çıktım malesef masum da ben sanki koca bi pastayı tek başına yemiş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?