Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlar, dün 73.2 idim ve reglimin 1. günü tartı günümüze denk geldi.
Bu sabah -400 düm 72.7'ydim. Ama haftaya sanki ben çook kilo vermişim gibi görünebilirim,
Regli şişliğinin yarım kilo farkettiğini buraya bir kaydedeyim istedim.

Mutlaka başarılı bir haftasonu olacağına inanıyorum. Sözlerimizi tutuyoruz.

Ee o Zaman haftaya hepimiz müthiş kilolar vermiş olacağız inşallah
Maşallah sana çok sevindim canım

goldenheart süpermiş şişlik falan her ne ise gitmiş ya sen ona bak tebriklerbende sabah tartıya çıktım 800 gr eksik gösteriyor ya acaip mutlu ediyor beni Gerçek olmasa da motive ediyor. Haftaya daha hafif olacak gurubumuz ınşallah. Ben bugün 1 öğün atladım sabah geç kalktım sabah yerine öğle kahvaltı ettim bugün de böyle olsun artık

Canım hayırlısı olsun senin için inşallah çok güzel olur senin için neler dedi diyetisyen
Tsk ederim fatmacim. Cok kilo aldim ya ben (19 kilocuk ) en son ona gittigimde 78.6 imisim dikkat edersek gider zaten senin kg huz kaybin iyi dedi

Listem 2100 ile basladi her hafta gidicem cumartesileri

O sebeple ben bildirimleri cmtsleri yapayim diyorum

Yok canim ufak tefek bilgilerin yazdigi bi kagit verdi yuruyus dans ziplama gibi ama dizinde sirtinda problem var yapma. Dedi
Boş ver yapma o zaman sen kilo kaybetdeceğim diye sağlığını kaybetme. O ayarlamıştır zaten listeni sporsuz vefebileceğin şekilde listene uy suyunu iç gerisini vucut hallader Allah'ın izniyle

Boş ver yapma o zaman sen kilo kaybetdeceğim diye sağlığını kaybetme. O ayarlamıştır zaten listeni sporsuz vefebileceğin şekilde listene uy suyunu iç gerisini vucut hallader Allah'ın izniyle

Insallh canim. Zaten bide ben size gore baya kiloluyum ondanda sanirim 2100 ancak geliyodur vucuda hayirlisi olsun hepimiz icin

Her hafta mı gideceksin o yüzden cumartesi mi istiyorsun bilmemki goldenheart ne der ama kabul eder bence
Bu saatten sonra sizden gelen herşeyi kabul ederim tabii ki.. hepimizin onayı da önemli.. ben sadece vesileyim burada.. an an takip edebilelim yeter. Cuma günü bana iyi geliyor, c.tesi pazar etkinliği olursa çoktan telafi edilmiş oluyor cuma sabahı en iyi gün gibi.. yoksa inanın o günü de değiştirebiliriz. Emelcim sen c.tesi tartıl hiç sorun olmaz.

Kızlar bugün kaçamak yaptım 1 fincan leblebi 1 tane de çikolata kaplı form bisküvi yedim kahvenin yanında çok canım çekti. Menümü yazayım artık çok değişmez
(12.00) yeşilçay yeşillik 2 kaşık lor 4 zeytin 2 etimek
(15.00) 1 şde kahve 1 fincan leblebi 1 çikoltalı form biasküvi
(19.00) 5 ykaşığı bakla 1 kepçe havuç çorbası 1 kase salata
(21.30) 6 badem 1 portakal
Spor 45 dk eliptik (yaptım) 30 dk pilates(yapcam)
Su 2.5 olur

Cok iyi bence kacamak da masum bence afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…