• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Oooo masallah cok hızlısın fiyatı iyi biz mağazadan aldık internette ne kadar bilmiyorum ama çok bi fark olacağını sanmıyorum benim boy 155:KK70::KK70::KK70:neredeyse 10 cm var aramızda tutma kısımlarının boyu ayarlanıyor. Bu ara da yeni bitirdim 50 dk süperdi ama canıma okudu 1 aydır leslienin faydası var yoksa 15 dk zor yapardım. Yavas yavas arttır zorlanırsan demişti diyetisyen. Sende alırsan kademe kademe arttır sakatlanmayalım bide. EMELinEMELi EMELinEMELi canım senin sağlık problemlerine uyarmı bilmiyorum önce doktorlarına bi sor ona göre al derim ben. Yada hangi sporu yapabilirsin onu öğren. Mutlaka vardır birşeyler

Evet canim bi sorayim da ona gore alayim.

Menüm
(9.30) 2 etimek yeşilçay yeşillik 6 zeytin 2 yemek kaşığı lor
(13.00) 5 yk kereviz 1 kepçe tarhana 1 kase salata 1 bardak ayran
(16.30) yarım bardak ayran
(18.30) yarım bardak kefir
(19.00) 5 yk kereviz 1 kepçe tarhana 1 kase salata
(21.30) 6 baden 1 portakal
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates
Su 2.5 olur
Müthişsin.. Mucizeyi yaratacağına hiç şüphem yok Fatmacığım.

Kızlar sabah çekmiştim Ama bir türlü yazmama fırsat olmadı. Geçen haftayı hasta geçirdim. Yatmama ve yememe rağmen -700 oldu. Çok mutluyum. En son 74.8düm.
Tebrikler bitanem.. daha da gidecek.. vereceğiz.. beni affet telefonla güncelleme çok zorlanıyorum. Pazartesi kaydeder güncellerim Asviciğim.

Başarılı bir gündü..
9.00 Peynir zeytin bir ince dilim çavdar ekm.

Ara 10.30 kahve ve bir kuru kayısı

Ara 12.00 ayran

Öğlen 13.00 5 misket köfte ve salata + yoğurt

Ara 16.30 bir muz ve sütlü nescafe

AKŞAm 19.00 tuzsuz cevizli çiğ kereviz salatası yoğurtlu ve bir kaseydi, bir minik börek (avuç içinden küçük) ve 5 adet lahana dolma MİSAFİRLİKTEYDİM.

21.00 türk kahvesi

SU 1.5 LT. Akşam gelince 11 de 25 dakika leslie yaptım ter attım.

İnan ki müthiş bir şekilde motive ediyorsun insanı çooook teşekkür ederim:KK68::KK68:

Teşekkür ederim canım. Çok pozitif insansın mutluluk saçıyorsun etrafına:21:hep böyle kal bitanem:KK200:

:KK61: duygulandırdınız beni canlarım. Allah razı olsun hepiniz de çok iyisiniz pozitif ve mutluluk vericisiniz.
Çocuklar bilgisayarı açmış ben de beş dakika size bir bakayım dedim. Bana moral oldu mesajlarınız.

Back