- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi goldenheart
-
Kızlar sabah çekmiştim Ama bir türlü yazmama fırsat olmadı. Geçen haftayı hasta geçirdim. Yatmama ve yememe rağmen -700 oldu. Çok mutluyum. En son 74.8düm.
Kızlar sabah çekmiştim Ama bir türlü yazmama fırsat olmadı. Geçen haftayı hasta geçirdim. Yatmama ve yememe rağmen -700 oldu. Çok mutluyum. En son 74.8düm.
Teşekkürler canım.Maşallahtebrik ediyorum seni anne yemeklerine rağmen
O da ne yapsın anne yüreği işte amaan iyi yapmışsın yemişsin daha çok halsiz kalırdın yoksaTeşekkürler canım.
Aynen yaa kadıcağız uğraştı durdu yedirmek için. Kızım yüzün kaşık kadar olmuş diye
Doğru diyorsun canım.
O da ne yapsın anne yüreği işte amaan iyi yapmışsın yemişsin daha çok halsiz kalırdın yoksa
Bu hafta tam gaz devam
İnşallah ya rabbim güzel günler göstersin bizlereDoğru diyorsun canım.
Tabi ki de devam. Ya başaracağız ya başaracağız
Oooo masallah cok hızlısın fiyatı iyi biz mağazadan aldık internette ne kadar bilmiyorum ama çok bi fark olacağını sanmıyorum benim boy 155neredeyse 10 cm var aramızda tutma kısımlarının boyu ayarlanıyor. Bu ara da yeni bitirdim 50 dk süperdi ama canıma okudu 1 aydır leslienin faydası var yoksa 15 dk zor yapardım. Yavas yavas arttır zorlanırsan demişti diyetisyen. Sende alırsan kademe kademe arttır sakatlanmayalım bide. EMELinEMELi canım senin sağlık problemlerine uyarmı bilmiyorum önce doktorlarına bi sor ona göre al derim ben. Yada hangi sporu yapabilirsin onu öğren. Mutlaka vardır birşeyler
Tesekkur ederim canım bende seni tebrik ederim az yemek de kili vermeyi engelliyor biliyorsun kararında yemek gerekiyor. Ha gayret 75i kırdınTebrik ederim canım 6lara inmissin
İnşallah devamı gelsin )))
Müthişsin.. Mucizeyi yaratacağına hiç şüphem yok Fatmacığım.Menüm
(9.30) 2 etimek yeşilçay yeşillik 6 zeytin 2 yemek kaşığı lor
(13.00) 5 yk kereviz 1 kepçe tarhana 1 kase salata 1 bardak ayran
(16.30) yarım bardak ayran
(18.30) yarım bardak kefir
(19.00) 5 yk kereviz 1 kepçe tarhana 1 kase salata
(21.30) 6 baden 1 portakal
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates
Su 2.5 olur
Direnmenin sonradan verdiği mutluluk hiçbir yemekte yok.. Alkışlar sana gelsin.Ara öğün dışarıdaydım o yüzden parça parça oldu eşim ve çocuklar hamburger yedi ben aç karnına oturdum ama yemedim ara öğünümü evde unutmuşum. Eşim ye dedi ama direndim
Tebrikler bitanem.. daha da gidecek.. vereceğiz.. beni affet telefonla güncelleme çok zorlanıyorum. Pazartesi kaydeder güncellerim Asviciğim.Kızlar sabah çekmiştim Ama bir türlü yazmama fırsat olmadı. Geçen haftayı hasta geçirdim. Yatmama ve yememe rağmen -700 oldu. Çok mutluyum. En son 74.8düm.
İsminin altındaki slogana bayılıyorum canımmm.. Asla pes etmeyeceğiz.. BAŞARACAĞIZ! İYİ ki bu azmin ve başarma iradenle buradasın Yeni Umutlar.Ard arda göndermişim
İnşallah ya rabbim güzel günler göstersin bizlere
Evet inşallahHepimiz öncesi sonrası paylaşalımmmm.. şimdiden çekin bi fotoğraf canlarım.. yüzler buğulu olur ya da çiçekle kapatırız tabii
İnan ki müthiş bir şekilde motive ediyorsun insanı çooook teşekkür ederimİsminin altındaki slogana bayılıyorum canımmm.. Asla pes etmeyeceğiz.. BAŞARACAĞIZ! İYİ ki bu azmin ve başarma iradenle buradasın Yeni Umutlar.
Teşekkür ederim canım. Çok pozitif insansın mutluluk saçıyorsun etrafınaTebrikler bitanem.. daha da gidecek.. vereceğiz.. beni affet telefonla güncelleme çok zorlanıyorum. Pazartesi kaydeder güncellerim Asviciğim.
İnan ki müthiş bir şekilde motive ediyorsun insanı çooook teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. Çok pozitif insansın mutluluk saçıyorsun etrafınahep böyle kal bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?